پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
چهارشنبه 10 خرداد 1391 12:51 PM
با سلام خدمت شما
در ابتدا تبریک بگم به مدیر تالار.
بعدشم عذر خواهی کنم از اینکه نشد زودتر بیام، البته اینم بگم دیروز که این تالارو دیدم خواستم بیام بنویسم که متاسفانه با کندی سایت و یه سری موارد دیگه همزمان شده بود.
اما اصل مطلب
حقیقتش با دیدن ایجاد این تالار شوکه شدم و اصلا انتظار ایجاد این تالار تو این زمان نداشتم.
اما چون مدیر تالار دعوت کردن و خوب اجابت نکردن دعوت هم کار خوبی نیست اومدم تا یه سلامی بدم به مدیر تالار عزیز بعد به همه افراد فعال در این تالار و به خصوص به کاربر (bivafa) که همیشه با نظراتشون سعی در پیشرفت سایت و انجمن دارن.
به نظر من سایت و انجمن تا زیر سوال نره و به چالش کشیده نشه پیشرفت نمی کنه تعریف کننده فراوان هست اما منتقد کم، در حالی که سایت با هر دو فاکتور پیشرفت می کنه و وجود یکی کافی نیست.
و این کاربر این کار رو خوب انجام میده و از این جهت به نظر من شایستگی داشتن عنوان برترین کاربران رو داره.
اما یه سلام مخصوص دیگه هم می خوام بدم به بزرگتر خودم آقای nikbakht88 ، که من فعالیت هر چند پراشکال خودم رو مدیون این کاربر هستم، شاید اگه ایشون نبودن من الان اینجا نبوده و این مطلبو نمی نوشتم.
با احترام
سلام
از شما بخاطر اینکه لطف کردید و تشریف آوردید بسیار سپاسگزارم.و انشالله در کنار هم و با حضور مدیران و کاربران دیگر فعالیت خوبی داشته باشیم.می تونم بپرسم چرا با دیدن ایجاد این تالار شوکه شدید؟
گر نگه دار من آن است که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد