پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
سه شنبه 9 خرداد 1391 3:51 PM
سلام!
یه خوره ای در برخی از سایت های اجتماعی به جون بعضیها افتاده به نام "کامنت اول" !!!!!!! به این معنی که اولین نظر را ذیل یه مطلبی مینویسند و به این وسیله افتخار هم میکنند!!! حالا منم اولین نظر(کامنت) را در این تاپیک گذاشتم!!!عجب افتخاری میکنم من!!!
بگذریم از این....یه بحث دیگه.....اسم تاپیک میگه هر چه دل تنگت می خواهد بگو ! حالا اگه ما دلمون تنگ نباشه نمیشه چیزی بگیم؟ تکلیف چیه اینجا؟!!!
و اما آخرین حرفم...در مورد مدیران انجمن ها.....میخواستم اگه موافق باشید در اینجا هر کدام از مدیران سن ، رشته ی تحصیلی اش به اضافه ی شغل فعلی خود را عنوان کنه! اگه موافقید از همین الان بسم الله! من خودم 23سالمه و دانشجوی ترم آخر کارشناسی مکانیک هستم
............................
سلام به منتقد همیشه حاضر راسخونی
بله دیگه شما افتخارات را برای خودتان جمع کردید و به ما چیزی نرسید..! شما هروقت دلتون شاد هم بود می توانید اینجا بیایید.در مورد سن و رشته تحصیلی مدیران انجمن عرض کنم که هرکسی دوست داشت بگه و برای آشنا شدن با مدیران خوب هست.تا الان که یک مهندس مکانیک پیدا شد.
دیگه کسی نبود...؟!
راستی یک مورد دیگه ای هم می خواستم بگویم که شکلک هایی که موجود هست در سایت بسیار کم هستند و گاهی اوقات نمی دانیم کدام رو انتخاب کنیم...!به هر حال اگه بیشتر از این بود خیلی خوب می شد.مثلا جای یک شکلک(گل) خالی هست.
یاحق
گر نگه دار من آن است که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد