0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 53859

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
یک شنبه 25 تیر 1391  10:12 PM

نقل قول qolameali

نقل قول architect0811

سلام

بابا جون من دوست نداشتم تو صندلی داغ شرکت کنم میففففففففففففففففففففففففففففهمید

چه ربطی به جناب نیکبخت داره

نمیدونم چرا تو راسخون همه با این بنده ی خدا دشمنی دارن و از در دعوا وارد میشن

من یه غلطی کردم واسه صندلی داغ تشکر زدم و از این تشکرا همه جا میزنم حاضرم به خدا سوگند یاد کنم که اصلا از جریان با خبر نبودم که صندلی داغ چه درد سرهایی داره مگه وقتی تالار احداث شد و جناب بی وفا گفتن هرکس راجع به خودش و شغلشو ........... یه توضیحاتی بده مدیر ارشد نگفتن که اینجا یه فضای مجازی هستش و اگه کسی تمایل داره به این سوالا جواب بده

خوب منم دوست ندارم تو این فضای مجازی کسی ازم بپرسه قد و وزنتون چنده ؟؟ اسم گوشیتون چیه؟؟؟؟ وووووووو خیلی سوالات مزخرف و خصوصی دیگه

راستش من اولین روزی که دیدم mehdi0014 روی صندلی داغ هستم و سوالات رو دیدم تب کردم

میخواستم انصراف بدم هی دست دست کردم و الان که دیدم بی وفا روی صندلی داغ هستن ترسیدم که نکنه واسه هفته بعد منو انتخاب کنن و انصراف دارم

ok shod

................................................................

سلام

دوست گرامی چرا بی جهت فضا را خراب می کنید؟ شما درخواست انصراف از صندلی داغ را دادید و بنده هم به درخواست خودتون نام کاربری شما رو از لیست حذف کردم.

دیگه این همه بحث برای چیه؟ بازهم یادآوری می کنم کاربران علاوه بر اینکه داوطلبانه در برنامه ثبت نام کردند ، در پاسخ دادن به سؤالات هم مختارند.

والسلام

سلام

دوستان من جناب نیکبخت و غلامعلی لطفا اینگونه بحث ها را که مورد ازار اذیت همدیگر می شود خودداری کنید... ؛ و از بکار بردن الفاظ و امثال بد جدا بپرهیزید ؛ در ضمن جناب architect این چه لحنی است (غلط کردم ....  مزخرف  و..... )که شما در سایت فرهنگی مذهبی دارید ؟

طبق قوانین سایت از نوشتن به صورت انگلیسی باید خودداری کنید (ok shod !!!)

شما با چه مبنایی سوالاتی که کاربران از من یا جناب مهدی پرسیده شده و ما پاسخگوی انها بودیم،انها را بیهوده و کم ارزش (مزخرف) جلوه می دهید ؟

اینگونه مسائل را باید طبق نظرسنجی کسانی که در صندلی داغ نشسته اند پرسیده شود نه اینکه ...

از بابت پشنهاد این طرح زیبا و پرشور (صندلی داغ و تالار پاتوق) از جناب غلامعلی تشکر میکنم.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

تشکرات از این پست
qolameali nikbakht88 bivafa
دسترسی سریع به انجمن ها