پاسخ به:بانک مقالات علوم و فنون دریایی
جمعه 5 خرداد 1391 9:59 PM
7 : مجله علوم و فنون دريايي ايران پاييز و زمستان 1385; 5(3-4):65-76. |
تاثير دو سطح پروتئين و نسبتهاي مختلف کربوهيدرات به چربي جيره غذايي بر رشد و ترکيب لاشه فيل ماهي جوان پرورشي (Huso huso) |
محسني محمود*,پورعلي فشتمي حميدرضا,سيدحسني ميرحامد |
* موسسه تحقيقات بين المللي ماهيان خاوياري، رشت |
دو سطح پروتئين و نسبتهاي کربوهيدرات به چربي در جيره غذايي بر شاخصهاي رشد، کارايي غذا، هپاتوسوماتيک و ترکيب لاشه فيلماهي جوان (H. huso) با متوسط وزن 894.41g±9.3 مطالعه شد. اين مطالعه در چهارچوب طرح آماري فاکتوريل 2±4 با هشت جيره غذايي هم انرژي حاوي دو سطح پروتئين 40 و 45%، هر يک با چهار نسبت کربوهيدرات به چربي 1.7، 1.4، 1.1 و 0.8 به مدت 16 هفته اجرا گرديد. ماهيان 4 بار در روز تا حد سيري غذادهي شدند. |
كليد واژه: |
![]() |
نسخه قابل چاپ |