پاسخ به:دعوت به همکاری جهت مدیریت انجمن های راسخون
یک شنبه 5 آبان 1392 11:12 AM
سلام خدمت شما
من نیز رزومه کاریم را جهت اخذ مدیریت انجمن وبلاگنویسی راسخون وبه طور کلی در حوزه وبلاگنویسی نیز به ایمیل داده شده ی شما ارسال کردم .
سپاس
همراه گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
همکاری با شما افتخار ماست، حضورتان را ارج نهاده به آن می بالیم...
لطف بفرمایید با مطالعه تاپیک "قوانین فعالیت در انجـمن راسـخون(کاربران/مدیران)" با شرح وظایف مدیران محترم تالار ها و انتظارات روابط عمومی از این عزیزان آشنایی پیدا کنید، سپس با حضور در تالار "وبلاگ نویسی " و زیر تالار های آن به بررسی وضعیت محتوای فعلی، برنامه های اجرا شده، کاربران فعال و ... بپردازید و بررسی کنید آیا در زمینه های ذکر شده قادر به فعالیت هستید؟
در نهایت با انتخاب تالار یا تالارهایی که بر اساس تخصص نسبی و علاقه مندی خود تمایل به مدیریت دارید و اعلام آن در این تاپیک، با شما تماس گرفته خواهد شد.
با تشکر فراوان
موفق و سلامت باشید
سپاس از شما مدیر ارشد انجمن ها
قوانین مدیران را مطالعه نمودم
بنده مایل هستم ،مدیریت تمامی زیر تالارهای بخش انجمن وبلاگنویسی را برعهده بگیرم :اما چون شما از من خواسته اید که زیر تالارهایی را به شما معرفی کنم :من می توانم به مدیریت زیر تالار های وبلاگ های راسخون ،وتالار ابزار وبلاگنویسی راسخون وحتی یه پیشنهادجدید برای ایجاد تالاری جدید به نام مسابقه های وبلاگنویسی دارم که اگر با ایجاد تالار جدید به این نام موافق باشید ،می توانم این تالار را نیز به شما معرفی کنموزیر تالار جدید را هم مدیریت کنم
سپاس ازشما ومنتظر پاسخ دریافت وتماس شما هستم
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...