0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
جمعه 19 خرداد 1391  9:21 PM

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول doctor114

نقل قول iman_karbala

نقل قول doctor114

مدير گرامي باسلام و عرض ادب

طي تماس هاي مكرري كه با شماره تماس هاي جنابعالي گرفته شد و هيچ يك از آنها پاسخگو نبودند، پيامكي مبني بر تماس جنابعالي با مسئولين مربوطه براي شما ارسال گرديد كه با وجود تنوع زياد روش هاي ارتباطي با مسئولين، فكر مي كنم اقدامي كافي و شايسته بوده است .

از طرفي، از آنجا كه تلفن همراه جنابعالي خاموش بوده، بديهي است زماني كه روشن شود پيام به دست شما رسيده است و اين زمان مي تواند، ده روز پس از ارسال توسط ما باشد و در اين رابطه كوتاهي از جانب راسخون نبوده است.

با تشكر

خدا نگهدار

سلام و خسته نباشید خدمت مدیر زحمت کش ارشد انجمن ها و مدیر پرتالاش ورزشی راسخونdoctor114

آقا تا اونجایی که ما میدونم سیستم پیامک مخابرات حداکثر12ساعت یه پیام رو نگه میداره و بعدش خود به خود از حافظه سیستم پا میشه! فکر نکنم تا 1روز نگه داره ها

با اجازه هر دوی شما عزیزان میخواستم یه نکته ای درمورد این مسابقه ی بزرگ جام ملت های اروپا که در پیش رو هست خدمتتون بگم....

به نظرم میاد که بخش های مسابقه خیلی زیاده(4بخش) و شاید باعث بشه که کاربران کمی سردرگم بشن و از تمرکز روی یک بخش باز بمونن! مخصوصاً بخش چهارم مسابقه که خیلی گستردگی داره و خودم کلی سردرگم شدم تا فهمیدم قضیه اش از چه قراره! و اینکه باز فکر کنم پیدا کردن نفرات برتر این بخش و امتیاز دهی به نفرات برتر با توجه به نبود معیار دقیق(بر خلاف قسمت های قبل که کاملاً مشخص هست) یکمی برای خودتون هم سخت میشه!

نظر من به این بود که دو یا سه بخش اول برای برگزاری مسابقه کفایت میکنه!

حالا نمیدونم نظر خودتون در اینباره چی بوده!

ببخشید اگه اطاله کلام کردم و یا دخالت شد.

نظر شخصی من بود و دوست دارم مسابقه ای که با زحمات فراوان شما(دکتر) و راسخون برگزار میشه به بهترین نحو ممکن باشه.

ممنونم

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

تشکرات از این پست
doctor114
دسترسی سریع به انجمن ها