0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
پنج شنبه 6 مهر 1391  12:29 PM

نقل قول bivafa

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول doctor114

سلام مدیر محترم انجمن ها :

بی زحمت نشانی زیر را ملاحظه بفرمائید :

http://rasekhoon.net/forum/thread/654125/page1/

امضای این کاربر دو کلمه ی گرامی دارد که هردو با نقص املاء شده اند . نمیدانم مسئول بررسی و تائید امضای کاربران چه کسی است ، اما به نظرم خیلی دقت نمی کنند . این امضاها زیبنده ی سایت نیست . لطفا اگر پس از بررسی اشکالی در آن دیدی ، به کاربر مربوطه اطلاع رسانی نمایید تا آن را عوض کند .

سپاس

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و تشکر از حسن مشارکت و احساس مسئولیت جنابعالی

قبلا حضورتان در این رابطه توضیحات کافی داده شده است. امضاء مجازی همانند امضاء حقیقی بسته به انتخاب و خواست شخصی افراد تعیین می شود و هر کس می تواند هر امضائی برای خود در نظر بگیرد.

البته اگر امضاء یا آواتار در تضاد با آرمان های پرتال راسخون و نقض کننده ادب، اخلاق، قانون و مخالف با اعتقادات و باورهای دینی و مذهبی  و سایر موارد از این قبیل باشد، به هیچ وجه مورد تائید مسئول مربوطه قرار نخواهد گرفت و تذکرات لازم به کاربر مربوطه ابلاغ خواهد شد.

با تشکر فراوان

سلام.ببخشید وارد موضوع شدم. اما بنده در این مورد مثالی که doctor114 زدند و با توجه به توضیحات خود شما،حق را به ایشان میدم/ امضا این کاربر "سد ممد" است که در واقع میبایست همان "سید محمد" میبود! خب اینکه ایشان بیایند و نام پیامبر گرامی را به صورت شکسته بکار ببرند آیا زشت نیست؟ آیا نوعی بی احترامی به نام پیامبر نیشود؟! شاید در عرف و صحبت های روزانه به اشتباه و براساس عادت مردم به اشتباه اینگونه همدیگر را خطاب کنند،اما در جایی مثل سایت راسخون که یک سایت فرهنگی است و خودش باید آغاز کننده و مروج فرهنگ های صحبح باشد،بهتر است صحیح هر چیزی در آن قرار گیرد!!

سلام bivafa جان :

اولا من یه عذرخواهی بزرگ به شما بدهکارم بابت بحث ها تالارم . اما خب قبول کنید شما هم خیلی تند بودید .به احترام شما نظر سنجی هم گذاشتم و نتایجش قابل مشاهده .

در این مورد هم باید بگم خدارو شکر یه نفر پیدا شده که طرف بنده باشه و حق رو بگه ! مردیم از بس گفتیم ولی کو گوش شنوا ؟.قبول دارم که کاربر ممکنه منظوری نداشته باشه ولی کار نادرست بی منظور هم که باشه نادرست و ناپسنده به نظر من .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

تشکرات از این پست
bivafa ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها