پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
سه شنبه 7 شهریور 1391 8:35 AM
سلام:
لطفا هر چه سریع تر مدیری را برای جایگزینی با بنده انتخاب نمایئد . و خبرم کنید . پیشنهاد بنده هم کاربر گرامی salmanjavan هست.
خدا نگه دار
مدیر و دوست گرامی جناب دکتر
ضمن سلام و عرض ادب حضور جنابعالی
زحمات ارزشمند شما و فعالیت صادقانه تان از دید هیچ کس پنهان نیست و ما نیز از این قاعده مستثنی نیستیم. طی تماس های تلفنی متعددی که با هم داشتیم، شما باید با اخلاق و منش اینجانب تا حدودی آشنا شده باشید، بنده قصد بی ارزش کردن زحمات هیچ شخصی را نداشته و ندارم و اگر کم کاری مشاهده بنمایم، بر اساس مسئولیتی که بر عهده ام گذارده شده ، از هر نظر موظف به پیگیری همه جانبه آن هستم و دلیلی بر پنهان کاری و سخن گویی در ابهام ندارم.
ضمنا همانگونه که بارها گفته ام، مدیران ما پاداش،دستمزد و حقوق و مزایای خود را از خداوند بزرگ خواهند گرفت، بعبارتی کار و تلاش بی وقفه زمینی، اجر و پاداش آسمانی. با این حساب ملاک ارزیابی فعالیت آنها امور مادی نیست که با تعدادی هدایای مادی قابل قدردانی باشد. هدیه واقعی ما به شما عزیزان راسخونی، طلب موفقیت و بهروزی و سرافرازی شما نزد خداوند هستی بخش است و بس. اگر ملاک و معیارهای ارزیابی فعالیت تدوین شده و یا اگر در مراوداتمان سخن از قانون،وظیفه،کار،جایزه و هر نوع باید و نباید دیگر می شود، همگی جهت ایجاد نوعی نظم و بروکراسی است در رسیدن به هدفمان که تعالی همه جانبه خود و کشور عزیزمان ایران می باشد و فکر می کنم این هدف ارزش همه چیز را داشته باشد.
انتقادی که بنده به عملکرد شما دارم، عدم انتقادپذیری شماست که در مدت زمانی کوتاه شاهد برخورد شدید شما با پیشنهادات و انتقادات سایر مدیران و کاربران تالار بوده ایم. به نظر شما بهتر نیست با سعه صدر بیشتر به شنیدن حرف های دیگران بپردازید و بعد قضاوت کنید تا خدای ناکرده بعدا پشیمان نشوید. محاسن در وجود و شخصیت شما بی شمار است، اما مثل بنده و همه انسان های دیگر، کاستی هایی هم ممکن است باشد که البته من شاهد هیچ کاستی نبوده ام.
فضای کاری تالارها، یک فضای فعال،دوستانه،عاطفی توام با احترام متقابل است پس سعی کنیم حفظ این فضا، همیشه و همواره در راس دغدغه هایمان باشد.
ما همچنان به مدیریت عالمانه، صادقانه و فعال جنابعالی چشم امید داریم...
در انتها با سخنی از حضرت امیر المومنین(ع)، این نوشته را خاتمه می دهم:
امام علی (علیه السلام) در جایی با این مضمون میفرمایند: هیچکس به اندازهای بزرگ نیست که نسبت به نقد بی نیاز باشد و هیچکس به اندازهای کوچک نیست که نسبت به نقد ناتوان باشد
با تشکر فراوان