0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
پنج شنبه 5 مرداد 1391  4:44 PM

سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما

2 مورد را می خواستم خدمت شما عرض کنم:

مورد اول اینکه : در اسامی کاربران برتر تیرماه جناب " hasantaleb " در تالار پزشکی و سلامت به عنوان کاربر برتر انتخاب شده اند. تا آن جایی که بنده می دانم ایشان مدیر تالار پزشکی و سلامت بودند ولی الان که پست های ایشان را در تالار مذکور دیدم متوجه شدم که آواتار مدیریتی ایشان حذف شده و بجایش تصویری دیگر است...!

می خواستم بپرسم که آیا ایشان دیگر مدیر تالار نیستند؟! اگر هستند که نباید مدیر تالار خودش رو به عنوان کاربر برتر تالار خودش انتخاب کند که مسلما هر مدیری در تالار خودش فعالیت دارد. واگر هم دیگر مدیر نیستند چه کسی ایشان را انتخاب کرده است؟!surprise

مورد دوم اینکه : بنده بعد از مدتی خواستم در تالاری دیگر فعالیت کنم که بلکه ما هم کاربر برتر بشیم laugh و لذا تصمیم گرفتم در تالار قرآنی های راسخون فعالیت کنم و اتفاقا 2 تا پست هایم هم تاپیک ویژه شد و غیر از اون به مطالب دیگر دوستان هم نظر می دادم. از شانس ما اصلا مدیر تالار قرآنی ها نمی دانم کاربران را انتخاب نکرده یا اینکه انتخاب کرده و ایمیلش به دستتون نرسیده...!

خلاصه کلام می توانید بروید فعالیتم را در تالار قرآنی ها ببینید اگر امکان داشت و دستتان در این زمینه باز بود که ما رو هم بفرستید توی جدول برترین ها و اگر هم خدای ناکرده زبانم لالwink نشد که دیگر مجبورم بازبانی دیگر (مثل : زبان مردم کشورهای حاشیه خلیج فارس ، آنگولایی ، الجزایری و کلا زبان های مختلف مردم جهان ) با شما صحبت کنم .laugh

ببخشید خیلی طولانی شد.

در پناه حق موید باشید.

تشکرات از این پست
mehdi0014 javid1000 bivafa doctor114 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها