0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
دوشنبه 19 تیر 1391  2:56 PM

نقل قول ayeneh

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول ayeneh

با سلام چرا پست من با موضوع امام مهدی ؛امام مظلوم وغایب حذف شده ودر هیچ جا نیست بااینکه دیدم ثبت شده در جدیدترین مطالب ارسالی.

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

این اطمینان را به شما می دهم که هیچ پستی بدون دلیل موجه غیرفعال یا حذف نمی شود. با توجه به عنوان و موضوع پست شما، بعید می دانم حذف شده باشد. احتمال دارد بطور صحیح ارسال نشده باشد و یا با توجه به تالار ارسالی به صورت غیر فعال ثبت شده باشد. اگر عنوان تالار مربوطه را ارسال می نمودید، بهتر می توانستیم راهنمایی تان نمائیم.

با تشکر

با سلام وتشکر این سوال را من قبل از اینکه پاسخم را گرفته باشم از شما کرده بودم که پوزش می خواهم ولی عنوان نکردید که من هم در تالار گفتگو گذاشتم ولی نه در تالار گفتگو آزاد

خودتان ببینید چقدر تالارهایتان هم نام هستند ضمنا حق بدهید که  وقتی به کاربر اعلام هم نمی شود که پست را اشتباه گذاشته  از کجا باید متوجه شود. ولی اگر ممکن است خواهش میکنم نام یکی از این دو تالار را عوض کنید .

من بازهم معذرت می خواهم از اینکه در چند جا از شما سوال کردم.موفق وموید باشید

دوست عزیز و کاربر گرامی ضمن سلام و ادای احترام

اصلا نیازی به معذرت خواهی نبوده است و قصد من نیز از پاسخ به شما این نبوده است، تنها می خواستم متذکر شوم در صورتی که از مسئول مربوطه پاسخ مناسب دریافت ننمودید، سئوال خود را برای مسئول دیگری مطرح نمائید. مذاکرات ما با یکدیگر کاملا دوستانه و در راستای رفع مشکلات کاربران و راسخون می باشد.

در رابطه با تغییر نام تالار های مذکور بررسی هایی را انجام خواهیم داد و در صورت موافقت نهایی، اقدام لازم بعمل خواهد آمد.

با تشکر فراوان از شما

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها