پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
دوشنبه 19 تیر 1391 12:07 PM
سلام
مدیر ارشد انجمن ها مثل اینکه ایشان حرفهای شما را جدی نگرفته و دوباره نیمه شب ساعت بین 2 تا 4 شب اقدام به گذاشتن پستهای نامربوط کرده اند
چندین لینک فقط از صفحه آخر این اخبار می گذارم، واقعا چرا ایشان به حرف شما ارزشی قائل نشده اند ؟!
1-پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391) 5-پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)
2-پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391) 6-پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)
3-پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391) 7-پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)
4-اسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391) 8- پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)
و اما پستها های تکراری که در اینجا گذاشتهاند-کاربری چندین ساعت قبل از ایشان پستهای این خبرگزاری را درست در جای خودشان قرار داده(مهدویت را در مهدویت، دفاع مقدس را در دفاع مقدس و دینی را در تالار دین و اندیشه) ولی javid1000 آمده اند دوباره همه آنها را به صورت تکراری فقط در تالار قرآنی ها جمع کرده اند نمونه از پستها را برایتان می گذارم
2-پست درست: روح و جوهر اصلی انتظار مقاومت و صبر است 2- اشتبه و تکرار پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)
3- پست صحیح: ظهور امام عصر(عج) ارزشهای الهی را در جهان حاكم میكند... 3-پست اشتباه و تکراری :پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)
4-پست درست:راهپيمايی روز حجاب و عفاف در قم برگزار میشود 4-پست اشتبه و تکراری: پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)
5-پست صحیح:پاسخ به:رویدادهای امروز حوزه دین و اندیشه 5-پست اشتباه پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)
و خیلی از پستهای دیگر که تقریبا می شود گفت اکثر پستها اشتباه و تکراری هستند
پستهای صحیح که نوشته ام کاربری چند ساعت قبل آنها را درست در تالارهای مربوطه گذاشته و لی javid1000 آمده و تماما آنها را به صورت تکراری در قرآنی ها گذاشته
تعجبم از این هست چرا مدیر تالار قرآنی ها نظارت نمی کنند و پست قبلی شما را نخوانده و عمل نمی کنند
با سلام و خسته نباشید خدمت مسیولین فهیم و باتجربه راسخون
جناب padeshahe__saytha ،شما که کاربر معمولی نیستید و... می توانید با اکانت اصلی تون حرف های خودوتون رو بزنید...
دوما نحوه ی گفتارتان را در سایت فرهنگی بفهمید واقعا جای شرم دارد ؛ بنده هیچگونه بی احترامی ؛ و به سخنان تمامی مسیولین و کاربران نیز خیلی ارزش قائل بوده ام
سوما من اولین نفری بودم که را ارسال کرده ام... و بعد از اینکه نصفی از مطالب را گذاشته بودم متوجه پست مدیر ارشد انجمن ها شدم ... بعد از ظهر که نتونستم سایت بیام ؛ حدود ساعت 1 تونستم برگردم((حتی جواب سوال مدیر تالار گرامی جناب غلامعلی در صندلی داغ را که بعد از ظهر سوال شده بود > در ان ساعت جواب دادم....)) و بعد از آن به کامل کردن پستم در تالار مربوطه پرداختم ....
(یعنی از فردای سخنان مدیر ارشد بنا بر ارسال مطالب در تالارهای مربوطه بپردازم بخاطر اینکه قبل ازآن ، پست مربوطه را صبح آن روز زده بودم ....)
من خودم با مطالب غیر مرتبط شدیدا مخالفم ؛ بنده فقط بخاط اینکه منبع از خبرگزاری معتبر قرانی بود ان پست ها را در تالار قرآنی زدم که بنابه فرموده مدیران ارشد آن ها را در تالارهای مهدویت و دین و اندیشه و...
مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو
مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه
صفحه اختصاصی:
اولین مدرسه عشق که تأسیس شد / درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی / اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی