0

طرز تهیه سکنجبین

 
shafagh_1362
shafagh_1362
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 154
محل سکونت : البرز

طرز تهیه سکنجبین
یک شنبه 11 مرداد 1388  11:43 AM

سكنجبين

 مواد لازم:

  • شكر 3 كيلو
  • نعناع 2 كيلو
  • سركه 0.5 تا 1 پيمانه
  • گلاب كمي

 طرز تهيه:

شكر را با آب به اندازه كافي مي جوشانيم و صاف مي كنيم. نعناع را پاك كرده و مي شوييم. نعناع را 3 تا 4 دسته مي كنيم و با نخ يا چوب مي بنديم. سپس داخل شكر آب ريخته آنقدر بجوشانيد تا به قوام آيد. سركه و گلاب را اضافه كرده بگذاريد كمي بجوشد. هر گاه با كفگير مايع را برداشته ريختيم مايع در لبه كفگير نيم دايره جمع شود و وسطش شكاف بخورد، سكنجبين آماده است.

 موارد مورد توجه:

  1. سكنجبين با دلمه بخصوص دلمه برگ انگور مصرف مي شود.
  2. در بعضي از نقاط كشور سكنجبين با كاهو تازه و معمولاً در فصل تابستان خورده مي شود.

 

 

[تصویر: www.hamdardi.com_2.net.jpg]

افسوس که هر چه برده ام باختنی است ... بشناخته ها تمام نشناختنی است

 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها