پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
سه شنبه 12 اردیبهشت 1391 2:16 AM
بيانات امام در جمع گروهى از مسؤولان كشور، نمايندگان كشورهاى خارجى مقيم تهران و مهمانان خارجى دهه فجر
بسم الله الرحمن الرحيم
آنچه كه من مىخواهم عرض كنم بعد از اين كه تبريك اين دهه را بر همه مسلمانها، به همه مظلومان تقديم مىكنم، اين است كه نبايد در ذهن كسى بيايد كه انقلاب مربوط به شخصى است. من بايد عرض كنم كه از باب اين كه يك فردى از افراد جامعه هستم، به همان مقدار اگر دخالت داشتم، دارم. آنچه هست از خداى تبارك و تعالى است، خداى تبارك و تعالى است كه اين ملت را منقلب كرد از يك حالى به حال ديگر. او مقلبالقلوب است، اوست كه همه كارها و زمام همه امور در دست اوست و ما هيچ و هيچ اندر هيچ هستيم. عنايات اوست كه اين ملت را در حالى كه همه جهات شكست درش بود، طورى منقلب كرد كه بحمدالله پيروز شد و پيروزى از خداست. و من مكرر تجربه كردم در اين مدتى كه وارد اين امور بودم كه بسيارى از اوقات، ما يك كارى مىخواستيم بكنيم منحرف مىشديم به كار ديگر، بعد مىبينيم اين كار انحرافى درست بوده، اين نبود جز اين كه خداى تبارك و تعالى اين كارها را مىكرد. سفر مىرفتيم، مىديديم كه اين ترتيبى كه ما قهراً پيش آمده است، اين ترتيب صلاح بوده است نه آنى كه ما خيال مىكرديم. در هر امرى از امور، من با تجربه ديدم كه ما خودمان فكرمان نمىرسد. آن كه افكار را در دست دارد حق تعالى است و او زمام امور را در همه امور به دست دارد و اين را بايد باور كنيم. ملت ما بايد اين مطلب را باور كند كه اگر در يك آن عنايات حق تعالى از عالم منصرف بشود، معدوم مىشود عالم. عالم هست به پشتوانه اراده حق تعالى، يك آن عنايت منصرف بشود، تمام ملك و ملكوت معدوم مىشود. دايماً اراده حق است كه حفظ كرده است، منتها ما جاهل هستيم نمىدانيم مطلب را. و عمده آن است كه تمام رنجهايى كه بر بشر وارد مىشود، از اين جهل است. اين جهل اگر مرتفع بشود، رنجها مرتفع مىشود. اگر ببينيد انسان كه همه كار از اوست، ديگر رنجى در كار نيست. و اين يك مرتبه نازله از اولياست و آنها مراتب ديگرى دارند كه اسم و رسمى ندارد.
بايد ما توجه كنيم به اين كه يك گوشهاى از دنيا هستيم، يك جمعيت چند ميليونى كه نسبت به عالم آن قدر ما ضعيفيم، كمايم، جمعيت كم است و بايد ما در همان لحظه اول با آن همه توطئههايى كه بود از بين رفته باشيم، اين كه ما را نگه داشت خدا بود نه ما. آن كه شكست داد قدرتهاى بزرگ را و شكست مىدهد قدرتهاى بزرگ را خداست، چنانچه آن كه قدرت مىدهد اوست. قدرتهاى بزرگ
نمىدانند كه اين قدرت خداست و رنجشان از همين معناست.
اگر ملت به همين وضع پيش برود مطمئن باشيد كه پرتوش همه عالم را خواهد گرفت
و ما بايد اين معنا را باور كنيم كه ما از عنايت حق است كه از هيچ به اين جا رسيديم و از عنايات حق است كه ما توانستيم اين مملكت را، يعنى ملت توانست، من كه چيزى نيستم، توانست اين ملت، اين ملت را از زير يوغ ستمشاهى و بدتر از او، يوغ آمريكا و شوروى و امثال اينها بيرون بياورد. سابقه ندارد كه يك ملتى سر پاى خودش بايستد و بگويد نه اين و نه آن، اين سابقه ندارد. هر كس متكى به يك جايى است، گرچه همه اتكاها به خداست و خودشان نمىفهمند لكن در فهم خودشان هر كسى متكى به يك جايى است. و ملت ما بحمدالله با عنايت حق تعالى و عنايت اولياى خداى تبارك و تعالى كه به آنها ايمان داد، به آنها قدرت داد، اين ملت دست رد به سينه همه زد و ايستاد و گفت استقلال را ما مىخواهيم، آزادى را ما مىخواهيم. و اگر به همين وضع پيش برود، مطمئن باشيد كه پرتوش همه عالم را خواهد گرفت.
و الان هم بحمدالله در همه عالم آن چيزى كه حرفش هست، ايران است. يك دستهاى فحاشى مىكنند، يك دستهاى خوب مىگويند. اين طرح كه در همه جا مطرح است دليل بر اين است كه يك قدرتى در كار است و الا اگر چيزى نبود فحش هم نمىخورد، چنانچه قبلاً اين طور بود كه تو سرش مىزدند، فحشش هم نمىدادند. اما الان كه مىبينيد كه همه عالم، همه تبليغات عالم بر ضد ماست و بسيارى از اينهايى كه به ضد ماست، خودشان نمىفهمند به نفع ماست. اگر شما، لابد ملاحظه فرموديد اين تبليغاتى كه مىكنند و اين حرفهايى كه مىزنند، بسياريش به نفع ما تمام مىشود و خودشان نمىفهمند و اين هم از عنايات خداست. عمده اين است كه ما بفهميم كه سرچشمه همه امور حق تعالى است و ما خودمان را يك وقت بازى ندهيم كه ما در يك كارى، انجام كار را ما داديم و منم، اين منم كه دارم اين كار را مىكنم. اگر اين كار يك وقت پيش آمد، شكست دنبالش است، شكست معنويش كه معلوم است، شكست صوريش هم مىشود.
ملت فلسطين بداند اگر يك قدم عقب بگذارد دوباره برمىگردد به آن حال اول
ولى من اميدوارم كه اين ملت به همين منوالى كه هستش و هر روز هم داد قدرتش زيادتر مىشود و هر روز هم دارد پيشرفتش زيادتر مىشود، اين ملت به پيش برود و دنيا انشاءالله برگردد به يك دنياى آزاد و از زير يوغ قدرتمندان بيرون برود و يك ملت آزادى، يك دنياى آزادى، مظلومان دنيا از زير ظلم ستمگران بيرون بروند و همه اينهايى كه طرفدارى دارند مىكنند از اين ملتهايى كه زير دستشان است، در حقيقت دارند پايمال مىكنند آنها را. اگر آمريكا از يك جايى يا از جاهايى تعريف مىكند، تعريف از خودش است، براى اين كه مىبيند همه مطيع او هستند. و اين كه از ما تكذيب مىكند
و هر روز يك چيزى مىگويد، براى اين كه مىبيند كه اين ملت مطيع او نيست، او مىخواهد مطيع بشود. و شما بدانيد كه اگر يك كلمه اين ملت بر وفق رأى او حرف بزند، تمام اوضاع را او برمىگرداند به نفع اين ملت، در صورتى كه به نفعش واقعاً نيست. يعنى پايمال مىشود باز. و من اميدوارم كه همه ملتها دست به هم بدهند و نگذارند كه اين قدرتها دوباره به سر كار بيايند.
و امروز شما فلسطين را مىبينيد، بىاستثنا من مىخواهم عرض كنم، بىاستثنا بايد عرض كنم كه همه دست به هم دادند كه نگذارند كه ملت فلسطين اين راهى را كه الان پيش گرفته است، باقى باشد. يا به صورت دلسوزى براى فلسطين كه حيف! فلسطين دارد چه مىشود، چه مىشود، خوب است كه يك قدرى مثلاً مماشات كنند تا كار درست بشود و ملت فلسطين بداند كه اگر يك قدم عقب بگذارد راجع به همين معنايى را كه الان در دست دارد، دوباره بر مىگردد به آن حال اول. و الان فلسطين يهود را تقريباً دارد پايمال مىكند و اميدوارم كه بكند. و اگر اين معناى اسلامى را در دست بگيرد و به حرف كسانى كه خيرخواهى مىكنند به خيال خودشان يا به خيال خودشان نه، مىخواهند گول بزنند، كسانى كه مىگويند كه يك قدرى آتش بس باشد، يك پنج ماهى، يك چيزى آتش بس باشد، يك كسانى ديگر بيايند اين كار را بكنند، از اين حرفهايى كه مىدانيد همه، همه اينها براى اين است كه نگذارند كه اين فلسطين به اين كارى كه دست زده است اين كار را پيش ببرد مىخواهند ساكتش كنند، دوباره پايمالش كنند. نسبت به ما هم همين طور است، اگر چنانچه يك وقت ديديد كه يك روى خوشى نشان مىدهند، بدانيد كه اين روى خوش دليل بر اين است كه مىخواهند ما را پايمال كنند. هر وقت آنها روى خوش نشان دادند شما سختتر بگيريد.
و من اميدوارم خداوند به بركات ائمه اطهار خصوصاً حضرت صاحب سلامالله عليه كه اين مملكت مال اوست، اين ملت كار خودش را پيش ببرد و همه آقايان، همه كسانى كه خدمتگزار هستند به اين ملت، انشاءالله تعالى آنها موفق باشند و منصور باشند.
والسلام عليكم و رحمةالله