0

مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
سه شنبه 12 اردیبهشت 1391  2:16 AM

صحيفه نور ج 20 صفحه 177

تاريخ: 21/11/66

بيانات امام در جمع گروهى از مسؤولان كشور، نمايندگان كشورهاى خارجى مقيم تهران و مهمانان خارجى دهه فجر

بسم الله الرحمن الرحيم‏

آنچه كه من مى‏خواهم عرض كنم بعد از اين كه تبريك اين دهه را بر همه مسلمان‏ها، به همه مظلومان تقديم مى‏كنم، اين است كه نبايد در ذهن كسى بيايد كه انقلاب مربوط به شخصى است. من بايد عرض كنم كه از باب اين كه يك فردى از افراد جامعه هستم، به همان مقدار اگر دخالت داشتم، دارم. آنچه هست از خداى تبارك و تعالى است، خداى تبارك و تعالى است كه اين ملت را منقلب كرد از يك حالى به حال ديگر. او مقلب‏القلوب است، اوست كه همه كارها و زمام همه امور در دست اوست و ما هيچ و هيچ اندر هيچ هستيم. عنايات اوست كه اين ملت را در حالى كه همه جهات شكست درش بود، طورى منقلب كرد كه بحمدالله پيروز شد و پيروزى از خداست. و من مكرر تجربه كردم در اين مدتى كه وارد اين امور بودم كه بسيارى از اوقات، ما يك كارى مى‏خواستيم بكنيم منحرف مى‏شديم به كار ديگر، بعد مى‏بينيم اين كار انحرافى درست بوده، اين نبود جز اين كه خداى تبارك و تعالى اين كارها را مى‏كرد. سفر مى‏رفتيم، مى‏ديديم كه اين ترتيبى كه ما قهراً پيش آمده است، اين ترتيب صلاح بوده است نه آنى كه ما خيال مى‏كرديم. در هر امرى از امور، من با تجربه ديدم كه ما خودمان فكرمان نمى‏رسد. آن كه افكار را در دست دارد حق تعالى است و او زمام امور را در همه امور به دست دارد و اين را بايد باور كنيم. ملت ما بايد اين مطلب را باور كند كه اگر در يك آن عنايات حق تعالى از عالم منصرف بشود، معدوم مى‏شود عالم. عالم هست به پشتوانه اراده حق تعالى، يك آن عنايت منصرف بشود، تمام ملك و ملكوت معدوم مى‏شود. دايماً اراده حق است كه حفظ كرده است، منتها ما جاهل هستيم نمى‏دانيم مطلب را. و عمده آن است كه تمام رنج‏هايى كه بر بشر وارد مى‏شود، از اين جهل است. اين جهل اگر مرتفع بشود، رنج‏ها مرتفع مى‏شود. اگر ببينيد انسان كه همه كار از اوست، ديگر رنجى در كار نيست. و اين يك مرتبه نازله از اولياست و آنها مراتب ديگرى دارند كه اسم و رسمى ندارد.

بايد ما توجه كنيم به اين كه يك گوشه‏اى از دنيا هستيم، يك جمعيت چند ميليونى كه نسبت به عالم آن قدر ما ضعيفيم، كم‏ايم، جمعيت كم است و بايد ما در همان لحظه اول با آن همه توطئه‏هايى كه بود از بين رفته باشيم، اين كه ما را نگه داشت خدا بود نه ما. آن كه شكست داد قدرت‏هاى بزرگ را و شكست مى‏دهد قدرت‏هاى بزرگ را خداست، چنانچه آن كه قدرت مى‏دهد اوست. قدرت‏هاى بزرگ

صحيفه نور ج 20 صفحه 178

نمى‏دانند كه اين قدرت خداست و رنج‏شان از همين معناست.

اگر ملت به همين وضع پيش برود مطمئن باشيد كه پرتوش همه عالم را خواهد گرفت

و ما بايد اين معنا را باور كنيم كه ما از عنايت حق است كه از هيچ به اين جا رسيديم و از عنايات حق است كه ما توانستيم اين مملكت را، يعنى ملت توانست، من كه چيزى نيستم، توانست اين ملت، اين ملت را از زير يوغ ستمشاهى و بدتر از او، يوغ آمريكا و شوروى و امثال اينها بيرون بياورد. سابقه ندارد كه يك ملتى سر پاى خودش بايستد و بگويد نه اين و نه آن، اين سابقه ندارد. هر كس متكى به يك جايى است، گرچه همه اتكاها به خداست و خودشان نمى‏فهمند لكن در فهم خودشان هر كسى متكى به يك جايى است. و ملت ما بحمدالله با عنايت حق تعالى و عنايت اولياى خداى تبارك و تعالى كه به آنها ايمان داد، به آنها قدرت داد، اين ملت دست رد به سينه همه زد و ايستاد و گفت استقلال را ما مى‏خواهيم، آزادى را ما مى‏خواهيم. و اگر به همين وضع پيش برود، مطمئن باشيد كه پرتوش همه عالم را خواهد گرفت.

و الان هم بحمدالله در همه عالم آن چيزى كه حرفش هست، ايران است. يك دسته‏اى فحاشى مى‏كنند، يك دسته‏اى خوب مى‏گويند. اين طرح كه در همه جا مطرح است دليل بر اين است كه يك قدرتى در كار است و الا اگر چيزى نبود فحش هم نمى‏خورد، چنانچه قبلاً اين طور بود كه تو سرش مى‏زدند، فحشش هم نمى‏دادند. اما الان كه مى‏بينيد كه همه عالم، همه تبليغات عالم بر ضد ماست و بسيارى از اينهايى كه به ضد ماست، خودشان نمى‏فهمند به نفع ماست. اگر شما، لابد ملاحظه فرموديد اين تبليغاتى كه مى‏كنند و اين حرف‏هايى كه مى‏زنند، بسياريش به نفع ما تمام مى‏شود و خودشان نمى‏فهمند و اين هم از عنايات خداست. عمده اين است كه ما بفهميم كه سرچشمه همه امور حق تعالى است و ما خودمان را يك وقت بازى ندهيم كه ما در يك كارى، انجام كار را ما داديم و منم، اين منم كه دارم اين كار را مى‏كنم. اگر اين كار يك وقت پيش آمد، شكست دنبالش است، شكست معنويش كه معلوم است، شكست صوريش هم مى‏شود.

ملت فلسطين بداند اگر يك قدم عقب بگذارد دوباره برمى‏گردد به آن حال اول

ولى من اميدوارم كه اين ملت به همين منوالى كه هستش و هر روز هم داد قدرتش زيادتر مى‏شود و هر روز هم دارد پيشرفتش زيادتر مى‏شود، اين ملت به پيش برود و دنيا انشاءالله برگردد به يك دنياى آزاد و از زير يوغ قدرتمندان بيرون برود و يك ملت آزادى، يك دنياى آزادى، مظلومان دنيا از زير ظلم ستمگران بيرون بروند و همه اينهايى كه طرفدارى دارند مى‏كنند از اين ملت‏هايى كه زير دستشان است، در حقيقت دارند پايمال مى‏كنند آنها را. اگر آمريكا از يك جايى يا از جاهايى تعريف مى‏كند، تعريف از خودش است، براى اين كه مى‏بيند همه مطيع او هستند. و اين كه از ما تكذيب مى‏كند

صحيفه نور ج 20 صفحه 179

و هر روز يك چيزى مى‏گويد، براى اين كه مى‏بيند كه اين ملت مطيع او نيست، او مى‏خواهد مطيع بشود. و شما بدانيد كه اگر يك كلمه اين ملت بر وفق رأى او حرف بزند، تمام اوضاع را او برمى‏گرداند به نفع اين ملت، در صورتى كه به نفعش واقعاً نيست. يعنى پايمال مى‏شود باز. و من اميدوارم كه همه ملت‏ها دست به هم بدهند و نگذارند كه اين قدرت‏ها دوباره به سر كار بيايند.

و امروز شما فلسطين را مى‏بينيد، بى‏استثنا من مى‏خواهم عرض كنم، بى‏استثنا بايد عرض كنم كه همه دست به هم دادند كه نگذارند كه ملت فلسطين اين راهى را كه الان پيش گرفته است، باقى باشد. يا به صورت دلسوزى براى فلسطين كه حيف! فلسطين دارد چه مى‏شود، چه مى‏شود، خوب است كه يك قدرى مثلاً مماشات كنند تا كار درست بشود و ملت فلسطين بداند كه اگر يك قدم عقب بگذارد راجع به همين معنايى را كه الان در دست دارد، دوباره بر مى‏گردد به آن حال اول. و الان فلسطين يهود را تقريباً دارد پايمال مى‏كند و اميدوارم كه بكند. و اگر اين معناى اسلامى را در دست بگيرد و به حرف كسانى كه خيرخواهى مى‏كنند به خيال خودشان يا به خيال خودشان نه، مى‏خواهند گول بزنند، كسانى كه مى‏گويند كه يك قدرى آتش بس باشد، يك پنج ماهى، يك چيزى آتش بس باشد، يك كسانى ديگر بيايند اين كار را بكنند، از اين حرف‏هايى كه مى‏دانيد همه، همه اينها براى اين است كه نگذارند كه اين فلسطين به اين كارى كه دست زده است اين كار را پيش ببرد مى‏خواهند ساكتش كنند، دوباره پايمالش كنند. نسبت به ما هم همين طور است، اگر چنانچه يك وقت ديديد كه يك روى خوشى نشان مى‏دهند، بدانيد كه اين روى خوش دليل بر اين است كه مى‏خواهند ما را پايمال كنند. هر وقت آنها روى خوش نشان دادند شما سخت‏تر بگيريد.

و من اميدوارم خداوند به بركات ائمه اطهار خصوصاً حضرت صاحب سلام‏الله عليه كه اين مملكت مال اوست، اين ملت كار خودش را پيش ببرد و همه آقايان، همه كسانى كه خدمتگزار هستند به اين ملت، انشاءالله تعالى آنها موفق باشند و منصور باشند.

والسلام عليكم و رحمةالله

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها