پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391 11:08 AM
بيانات امام خمينى در جمع گروهى از رزمندگان اسلام مستقر در كردستان و اعضاى خانوادههاى شهداى انقلاب اسلامى
شما برادران موجب سرافرازى حضرت امام زمان سلام الله عليه در پيشگاه خداى تبارك و تعالى شديد
بسم الله الرحمن الرحيم
من امروز بنا نداشتم كه صحبت بكنم و حالا هم به طور اختصار يك كلمه مىگويم و دعا مىكنم به شما. من الفاظ را و گفتار را ناقصتر از اين مىدانم كه در ستايش از شما جوانان عزيز و همه ارگانهايى كه در ايران خدمت مىكنند، از ارتش و سپاهى و كميته و بسيج و هم اينها، الفاظ كوتاه هستند كه از شما برادران و از اين چهرههاى نورانى مستعد براى شهادت مديحه بگويند. شما آبروى اسلام را و آبروى رسول خدا را در پيشگاه مقدس حقتعالى حفظ كرديد و شما برادران موجب سرافرازى حضرت امام زمان سلام الله عليه در پيشگاه خداى تبارك و تعالى شديد. حماسههايى كه شماها در كردستان و نيز دوستان شما در جاهاى ديگر از قبيل جبهه مسلم و محرم و ساير جبههها آفريديد، قابل توصيف نيست و شما مستعد اين باشيد كه امام زمان سلام الله عليه از شما توصيف كند و خداى تبارك و تعالى به شما عنايات خاصه خودش را بكند و انشاءالله خواهد كرد. شمائى كه از جان خودتان در راه اسلام گذشتهايد و در ميدانهاى نبرد حق بر باطل پيشقدم شديد و سركوبى كرديد از اين دشمنان اسلام و دشمنان ملت و دشمنان ملت كرد و غير كرد، شماها موجب سرافرازى همه ملت شديد. ما به وجود شما افتخار مىكنيم و من از خداوند تعالى سعادت شما را در اين دنيا و آن دنيا و سلامت شما را و رحمت بر شهيدان شما را خواستارم و اميدوارم خداى تبارك و تعالى به شما عزيزان پيروزى عنايت كند و ثواب شهدا را به شما مرحمت فرمايد. خداوند تمام رزمندگان ما را در همه جبههها از بليات حفظ كند و پيروزى آنها را كه پيروزى اسلام است، پيروزى قرآن مجيد است، ثبت كند در لوح محفوظ.
من يك كلمه به شما و اهالى كردستان عرض مىكنم كه شما اهالى كردستان و ديگرانى كه در آن نواحى هستند گول اين گروهكها را نخوريد. اينها نغمهاى بلند كردند بر خلاف قرآن مجيد و بر
خلاف اسلام. نغمه نژادپرستى، طرح اينكه كرد، لر، فارس، اينها بايد از هم جدا باشند و هر يك مستقلاً براى خود چيزى داشته باشند، اين آن است كه اسلام آمده است كه بردارد از ميان، اين ديوارها را اسلام آمده است كه خراب كند و همه شما و همه ما و همه مسلمين در تحت لواى لاالهالاالله و توحيد همقدم باشيم و هم نفس باشيم و اسلام را به پيش ببريم. و اميدوارم كه موفق بشويد به اينكه اسلام را در همه كشورهاى اسلامى و حقايق اسلام را در همه دنيا پياده كنيد و شما بحمدالله الگو هستيد براى تمام كشورهائى كه هستند و مسلم بدانيد كه چشم همه كشورها يعنى مسلمانهاى كشورها و مستضعفان كشورها به شما دوخته شده است و دعاى ما بدرقه شماست. و خدايا! تو را به اوليايت قسم مىدهيم كه اين عزيزان ما را حفظ كن، اين دوستان خدا و دوستان امام زمان را پيروز كن.
والسلام عليكم و رحمه الله و بركاته