0

مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391  10:54 AM

صحيفه نور ج 16 صفحه 173

تاريخ 13/3/61

بيانات امام خمينى در جمع گروهى از خانواده‏هاى شهدا و فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامى

يكى از احكامى كه مورد توجه خداست وحدت و انسجام همه است‏

بسم الله الرحمن الرحيم‏

همانطورى كه اين برادرها، برادرهاى بسيار عزيز مايلند كه با من ملاقات كنند، من هم مايلم كه چهره‏هاى عزيز و نورانى آنها را ببينم. خوب، لكن مسائل، بعضى‏اش مهم است و به واسطه مهم بودن آن مسائل، يك مسائل ديگرى بايد يك قدرى تعويق بيفتد و بحمدالله امروز و در اين 15 خرداد كه نزديكش هستيم، وضع ايران به طور عموم، وضع قواى مسلح به طور خصوص بسيار فرق دارد با خرداد سال قبل و بحمدالله انسجامى كه الان حاصل شده است بين تمام قواى مسلح كه كوشش مى‏شد كه اينها با هم نباشند و نقشه آمريكائى بود كه اين اشخاصى كه مى‏توانند فعال باشند، مقابل هم قرار داده بشوند، آن مدفون شد و خنثى و آنطورى كه من، اشخاصى كه رفت و آمد مى‏كنند از روحانيون، ديگران براى من نقل مى‏كنند، اعجاب دارم از اين برادرى كه همه گروه‏ها با هم دارند كه گاهى گفته مى‏شود كه وقتى كه انسان وارد مى‏شود آنجا و نمى‏شناسد، اصلاً نمى‏تواند تميز بدهد كه كدام ارتشى‏اند، كدام سپاهى‏اند، كدام بسيجى‏اند. اينطور با هم مربوط و با هم هستند. و همين معناست كه خداى تبارك و تعالى شماها را و همه ما را مورد عنايت قرار داده است و همين نصرت الهى است، نصرت الهى كه انسان توجه به احكامش داشته باشد و عمل بكند به احكامش. اين نصرت الهى است و يكى از احكامى كه مورد توجه است اين وحدت و انسجام همه است. و خصوصاً قوائى كه در فعاليت نظامى هستند، اينها اگر خداى نخواسته يك وقتى يك اختلافى در خودشان بروز كند همان روز است كه آمريكا به مقاصد خودش نزديك مى‏شود.

روزى كه حيثيت اسلام در ميان است بايد تمام اميال خويش را فداى ميل اسلام كنيم

و لهذا فرضاً كه شما ملاحظه كنيد كه، يا آنها ملاحظه كنند كه بعضى‏ها مخالف مثلاً ميل‏شان يا موافق چه عمل مى‏كنند، امروز نبايد انسان اميال خودش را به نظر بگيرد. يك روزى كه گرفتارى اسلام و حيثيت اسلام در ميان است و مى‏بينيد كه همه قدرتمندها و همه تبليغات بر ضد همه هست و از اول هم بر ضد همه و خصوص پاسدار عزيز بوده است، بايد انسان تمام اميال خودش را فداى ميل اسلام، بكند حكم و احكام اسلام بكند. همانطور كه شما و همه اين رزمندگان ما واقعاً يك‏

صحيفه نور ج 16 صفحه 174

چهره‏هائى هستند كه انسان از خودش خجالت مى‏كشد كه با آنها مواجه بشود. كسانى كه جان خودشان را كه سرمايه همه چيز است ديگر براى انسان، اين را فدا دارند مى‏كنند براى اسلام و ماها اين توفيق را نداريم، نمى‏توانيم، منتها دعا مى‏كنيم به شما. وقتى بنا شد كه شما يك همچو تحفه‏اى را داريد به اسلام تقديم مى‏كنيد، آنوقت اگر فرض كن يك چيزى مخالف ميل‏تان شد، بايد با آن مخالف ميل، با ميل خودتان يك قدرى مبارزه كنيد. اين مبارزه باطنى است كه لازم است انسان داشته باشد هميشه و هميشه مواظب باشد.

شيطان خرده‏كارى خيلى دارد، چيزهاى مخفى، چيزهائى كه انسان نمى‏تواند ادراك كند و بعد ادراك مى‏كند زياد دارد و وسوسه‏هاى زياد دارد. بايد در مقابلش ايستاد و در مقابلش از هواهاى ادراك مى‏كند زياد دارد و وسوسه‏هاى زياد دارد. بايد در مقابلش ايستاد و در مقابلش از هواهاى نفسانى جلوگيرى كرد. و اين وحدت و انسجامى كه الان بين شما و ساير برادرانتان در ارتش و بسيج و ساير جاها هست، اين را حفظ كنيد و همين طور عشاير را كه يك قوه‏اى هستند و علاقمند هستند بحمدالله.

امروز بايد با هم باشيد و دشمن مشترك را دفع كنيد

و در رژيم سابق، زمان رضاشاه مى‏خواستند اين عشاير را از بين ببرند و بسيارى‏شان را از بين بردند. الان بحمدالله آنها هم يك قدرتى هستند با شما دوست و رفيقند. همه با هم دوست باشيد، همه با هم رفيق باشيد تا اينكه بتوانيد اين بار را به منزلش برسانيد و مطمئن باشيد كه تا ايران به اين وضعى كه فعلاً هست، و بحمدالله دارد جلو مى‏رود. خيلى از اشخاصى كه بدبين بودند به اسلام و بدبين هم هستند، هى اميد اين را داشتند كه اسلام همين چند ماهى بيشتر، باز مهلت مى‏دادند، يك چند ماه ديگر، يك چند ماه ديگر، يك سال ديگر، و حالا ديدند كه سه سال گذشت و رو به انسجام بيشتر و اينجا ثبات بيشتر است. و من اميدوارم كه هر چه عمر اين طفل زيادتر بشود و عمرش طولانى‏تر بشود، بر آن فعاليت و بر آن قوه‏هاى خودش افزوده بشود و انسجامش هم زيادتر بشود. و اين اشخاصى كه به اميد اين نشسته‏اند كه دوباره ايران برگردد، سلطنت طلب مى‏خواهد دوباره ايران به سلطنت برگردد، ديگران مى‏خواهند يك جمهورى دموكراتيك غير مذهبى، با تعبير غير مذهبى، غير مذهبى درست بكنند، اينها همه‏شان به قبرستان خواهند رفت و نمى‏توانند انشاءالله. و اما شرطش اين است كه ان تنصرواالله ينصركم خداى تبارك و تعالى تعليق كرده، اين نصرت خدا دنبال نصرت ماست. ما اگر از خدا نصرت كرديم و براى خدا، براى دين خدا عمل كرديم، كه يكيش همين است كه گله‏ها اگر داريم، الان باشد، الان بايگانى كنند گله‏ها را، بعدها كه درست شد اگر باز گله‏اى باقى ماند مى‏شود انسان يك كارى بكند، اما امروز وقت اينكه من از يك كسى اوقاتم تلخ باشد، يك چيزى بگويم كه يك وقت خداى نخواسته براى او مضر باشد، يا شما يك چيزى بگوئيد، يا ارتشى‏ها يك چيزى بگويند اين امروز نبايد مطرح بشود. همه بايد تمام با هم باشيد و يك دشمن مشترك آمده است و بايد اول دشمن مشترك را دفعش كنيد، بعد كه دشمن مشترك دفع شد، خوب، گله‏ها بعدها اميد است كه حل بشود، اگر

صحيفه نور ج 16 صفحه 175

هم حل نشد، آسان است آن بعدها. حالا من هم دعا مى‏كنم به شما و اميدوارم كه همين حيثيتى كه داريد الان، بحمدالله شما الان در بين همه دنيا، الان ايران، اگر همه رسانه‏ها را ملاحظه كنيد، ايران مطرح است همه جا، در همه دنيا مطرح است ايران و همه از اين جنبش ايرانى و اسلامى وحشت دارند. با اينكه ملت‏هاى اسلامى و دولت‏اسلامى، ملت‏ها كه وحشت ندارند دولت‏هاى اسلامى هم نبايد وحشت داشته باشند، براى اينكه ايران بنا ندارد به اينكه دولت‏هاى اسلامى را كنار بگذارد، چى بشود، اميد دارد اسلام موفق بشود، آنها هم خودشان را با اسلام تطبيق كنند. همه ما با آنها موافق هستيم و دشمن مشترك ما كه امروز اسرائيل و آمريكا و امثال اينهاست كه مى‏خواهند حيثيت ما را از بين ببرند و ما را تحت ستم دوباره قرار بدهند، اين دشمن مشترك را دفع بكنيد، بعد كه دفع كرديد دشمن مشترك را، آنوقت ديگر هر كسى در محل خودش براى خودش حكومت هست و براى چى. انشاءالله كه موفق باشيد و مويد، و من دعا مى‏كنم به شما و دعا كنيد كه من غافل نشوم از اين دعاگوئى. انشاءالله خداوند همه‏تان را حفظ كند و در پناه امام زمان سلام‏الله عليه به عنايت حق تعالى از عنايت حق تعالى برخوردار باشيد.

والسلام عليكم و رحمه الله و بركاته

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها