پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391 10:53 AM
بيانات امام خمينى در جمع اعضاى شورايعالى تبليغات اسلامى، ائمه جماعات قم و غرب تهران و كاركنان دفتر مركزى سازمان تبليغات اسلامى
هيچ انقلابى تاكنون به اندازه انقلاب اسلامى مورد هجوم تبليغاتى و تسليحاتى واقع نشده است
بسم الله الرحمن الرحيم
بحمدالله اين مجلس، مجلس علماست، مجلس دانشمندان متعهد است و ما موفق شديم به زيارت آقايان و اميدواريم كه همه توفيق پيدا كنيم در خدمت به اسلام.
مساله تبليغات از صدر اسلام تا ابد يكى از امورى است كه اسلام بر آن پافشارى كرده است و در اين زمان كه ما هستيم يك اولويت خاصى دارد همه مىدانيم كه هيچ انقلابى تاكنون به اندازه انقلاب اسلامى مورد هجوم تبليغاتى و تسليحاتى واقع نشده است. انقلابهائى كه در دنيا واقع شده است يا گرايش به راست داشتهاند، راستىها با او موافقت مىكردهاند و اگر مخالفتى بوده است، از چپىها بوده است، يا گرايش به چپ داشتهاند، بعكس بوده است. لكن اسلام چون نه شرقى و نه غربى است و صراط مستقيم است، جمهورى اسلامى هم با همان برداشت از اسلام متحقق شده است و امروز چون نه چپى است، چپىها با او مخالفند و نه راستى است، راستىها با او مخالفند و ملاحظه مىفرمائيد كه تمام رسانههاى دنيا به استثناى كمى از آنها و تمام رسانههاى بزرگ دنيا الان يا با صراحت و يا با تلويح با اين جمهورى اسلامى و اسلام مخالفت مىكنند و در هر شب و روز ساعات بسيار را براى سركوبى جمهورى اسلامى صرف مىكنند و از آن طرف اشخاصى امثال صدام را كه من از اول گفتم كه اين آدم، آنوقت هم كه ما در نجف اشرف مشرف بوديم، آن را يك مرد خطرناكى معرفى مىكردند و يك جنون عجيبى در اين آدم هست كه براى خودخواهى خودش حاضر است كه تمام ملتهاى دنيا را به خاك و خون بكشد، اينها را وادار كردهاند كه با ما مخالفت كنند و حمله كنند و امروز هم كه به خواست خداى تبارك و تعالى و تاييدات او جبهه جنگ دارد، تكليفش كنند و حمله كنند و امروز هم كه به خواست خداى تبارك و تعالى و تاييدات او جبهه جنگ دارد تكليفش معين مىشود و سقوط صدام و انشاءالله حزب بعث نزديك مىشود، رسانههاى گروهى كه نمىتوانند منكر اين بشوند كه پيشرفتهائى ايران كرده است، معذلك از راههاى ديگرى مشغول سمپاشى شدهاند. از اين راه كه اگر اين جمهورى موفق بشود و غلبه پيدا كند بر عراق، بر رژيم عراق، آيا با منطقه چه خواهد كرد، آيا با شيخنشينان حكومتهاى منطقه چه خواهد كرد. اين حرفها الان رايج شده است و در رسانههاى
گروهى گفته مىشود و تمامش براى اين است كه آنها را وادار كنند به يك كارى در مقابل ايران، در مقابل جمهورى اسلامى.
و ما امروز براى خاطر اينكه در تاريخ مساله بماند، عرض مىكنم كه دولت ايران و ملت ايران با همه ملتها و با همه دستگاههائى كه انحراف ندارند، مخالفت ندارد و از اول هم اعلام كرده است كه ما به زمينهاى ديگران هيچ نظرى نداريم و پيش ما اصلش زمين و طبيعت و ماديت اينقدرها نيست كه به ازاى او با مسلمانان جهان به جنگ برخيزيم. اين يك برنامهاى است كه مخالفين اسلام دارند و سركشان دنيا و اربابهاى آنها دارند كه بايد سركوبى كرد تمام مستضعفان جهان را تا به قدرت رسيد و به نوائى رسيد و اسلام يك همچو امرى را كه محكوم مىكند و ما كه تابع اسلام هستيم و ملت ما كه ملتى است، تعهد دارد به تبعيت از احكام اسلام، هرگز مخالفت با احكام اسلام نمىكند و ما اعلام مىكنيم كه اين حكومتهائى كه در منطقه هستند يا خارج منطقه هستند توجه داشته باشند كه آنها را دارند وادار مىكنند كه خودشان را به هلاكت بيندازند براى خاطر امريكا يا بلوك ديگر.
ما به اينها مكرر تنبه دادهايم كه شما آلت دست ابرقدرتها هستيد و از شما استفاده مىكنند، به شما استفاده نمىدهند. شمائى را كه امروز دارند تحريك مىكنند كه اگر با صدام همراهى نكنيد، چه و چه خواهد شد و ايران با شما چهها خواهد كرد، اينها مىخواهند كه شما آليت دست آنها را داشته باشيد و به منافع آنها با صدام همراهى كنيد و به همان تلهاى كه صدام افتاد، شما هم بيفتيد و شما بدانيد كه اگر صدام نجات پيدا كند و قدرت به دست بگيرد، آدمى نيست كه قدرشناسى از امثال شما بكند، آدمى است كه جنون بزرگبينى خودش را دارد و با اين جنون با شما كه با او هم همراهى كرديد به جنگ برمى خيزد و شما را اگر قدرت داشته باشد، تباه خواهد كرد. و من و دولت ايران و ملت ايران اعلام مىكنيم كه شما اگر چنانچه با صدام همراهى نكنيد و اگر چنانچه بطور اسلامى با ما رفتار كنيد و به برنامههاى قرآن كريم با ما رفتار كنيد و با ملتها رفتار كنيد، دولت ايران و ملت ايران با شما برادر است و از شما حمايت خواهد كرد. لكن اگر چنانچه خداى نخواسته انحرافى عمل كنيد و خودتان را به اين دام بيندازيد، مطمئن باشيد كه شما از صدام قدرتمندتر نيستيد و آنهائى كه مثل دولت مصر مىخواهند به او كمك كنند، آنها هم تجربه كنند ببينند كه چه خواهد شد و من نصيحتشان مىكنم كه اين تجربه را نكنند و جوانهاى بيگناه مردم را به تباهى نكشند و جوانها را نياورند در يك ميدانى كه عاقبتش براى آنها هلاكت است.
و اما در يك همچو محيطى كه تمام رسانههاى گروهى به ضد اسلام واقعاً و به ضد جمهورى اسلامى تبليغات مىكنند، امروز تبليغات يك ويژگى خاص دارد و بر همه لازم است كه تبليغات كنند. تبليغات داخلى براى اينكه مبادا خداى نخواسته مردم تحت تاثير تبليغات سوء ابرقدرتها واقع بشوند و بالاتر از او تبليغات در خارج بايد بشود.
ما تبليغاتمان در خارج بسيار ناقص است و اشخاصى كه از خارج مىآيند اينجا و با من ملاقات مىكنند، همه از اين مطلب شكايت دارند كه در خارج تبليغات كم است. البته وزارت خارجه و ارشاد اخيراً يك طرحهائى دارند و انشاءالله موفق خواهند شد، لكن بايد ما تبليغاتمان زياد بشود كه لااقل ما بتوانيم به ملتها حالى كنيم كه اين تبليغاتى كه اينها بر ضد اسلام و بر ضد مسلمين و بر ضد جمهورى اسلامى مىكنند، اينها تمام غلط است و شما ديديد كه وقتى خبرنگارها از اطراف مىآيند و مىبينند، آنهائى كه انصاف دارند اعلام مىكنند و همين چند روز پيش از اين يكى از آنها اعلام كرد كه كليه چيزهائى كه ارتش ايران اعلام كرده است صحيح است، لكن رسانههاى گروهى دست بردار نيستند. آنها اگر يك قدم فرض كنيد كه صدامىها پيش بيايند، او را قلمداد مىكنند كه كجا را گرفتند، كجا چه شد، محاصره كردند ارتش ايران را و اگر چنانچه ايران پيش ببرد، حتىالامكان ذكرى نمىكنند، آنوقتى كه خيلى رسوائى در مىآورد ذكر كمى مىكنند و مىروند دنبال اينكه آيا چه خواهد شد، اى واى كه اگر اسلام پيروز بشود چه خواهد شد. و ما امروز موظفيم كه تبليغات را هر چه بيشتر تقويت كنيم و دولت و وزارت ارشاد موظف است كه تبليغات را در خارج تقويت كند و همه آقايانى كه از اول اصل شانشان تبليغ بوده است، انبيا شانشان تبليغ بوده است، اولياء خدا شانشان تبليغ بوده است، همه آقايان علمايى كه هستند، اينها همه مبلغين اسلام هستند. بايد خطباء عظام ما كه مبلغين اسلامند، علماى اعلام ما، طلاب عزيز ما و قشرهاى ديگر كه در تبليغات دخالت دارند و مشغول اين عمل شريف هستند، بايد به سرعت خودشان زيادى بدهند و تبليغات خودشان را تسريع كنند، البته روى يك موازينى و روى يك نظامى و روى يك سازمانى كه آنطور البته بهتر خواهد بود و من هم كه وظيفهام دعا كردن به شماست و از اول هم دعاگوى شما بودم، من هم اميدوارم كه موفق بشوم به وظيفه خودم عمل كنم.
اينهايى كه شبها به دعا و مناجات بر مىخيزند در جنگها پيروز خواهند شد
و يك كلمه هم راجع به ارتش و راجع به سپاه و راجع به پيروزىهاى آنها عرض كنم. امروز بحمدالله در جبهههاى ما جوانهايى هستند از ارتشى، از سپاهى، از بسيج، از مردمى كه هر كس آنجا رفته است و آمده است با من ملاقات كرده است، مىگويد آنها به ما دل مىدهند و شجاعت مىدهند. ما مىرويم كه آنها را تشجيع كنيم، مىبينيم كه نه، ما تحت تاثير آنها واقع مىشويم و حقيقتاً يك امرى است كه خداى تبارك و تعالى عنايت خاصش را به اينها كرده است. اينهائى كه شبها به دعا برمىخيزند و به مناجات برمىخيزند، البته در جنگها پيروز خواهند شد. و مطمئن باشند كه اين نفسهاى آخرى كه صدام و صداميان و طرفداران آنها دارند مىكشند، اينها آن نفسهائى است كه محتضر مىكشد و اميدوارم كه اسلام در همه جا چهره نورانى خودش را نمايش بدهد و خداوند تبارك و تعالى نصرت بدهد به آنها و قوت بدهد به آنها و ملت هم در دنباله آنها هستند و آنها را تاييد مىكنند و آنها را پشتيبانى مىكنند و مبلغين هم آنها را پشتيبانى مىكنند. آنها با قلب پاك خودشان و بازوهاى بزرگ خودشان و قوى خودشان به كار خودشان ادامه بدهند كه انشاءالله نصرت نزديك است.
و ما النصر الا من عندالله
ما از خدا مىخواهيم كه به ما كمك بدهد و اين نصرت را نصيب ارتش ما و ملت ما بكند و همه انشاءالله موفق بشوند كه اين نور اسلام را در همه جا پرتوافكن باشند و ما اميدواريم كه شما آقايان هم موفق و مويد باشيد و همانطورى كه در روايات ما هست كه از قم علم به جاهاى ديگر منتشر مىشود، بحمدالله مدتهائى است كه اين معنا تحقق پيدا كرده است و امروز اميدواريم كه به همت علماى قم و مدرسين بزرگ قم و خطباى قم اين مساله زيادتر بشود و امروز بحمدالله همه ايران قم است و همه علما هستند و همه دانشمندان و همه اشخاصى هستند كه اسلام از آنها بهره مىگيرد و به آنها پشتيبانى مىكند. خداوند تمام ما را از فداكاران اسلام قرار بدهد و از فداكاران به امام زمان سلامالله عليه كه آثار رحمت خدا و آثار حمايت اين بزرگوار در جبههها براى اشخاص ظاهر شده است و مىشود انشاءالله.
والسلام عليكم و رحمه الله و بركاته