0

مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391  10:46 AM

صحيفه نور ج 16 صفحه 61

تاريخ 17/12/60

بيانات امام خمينى در جمع اعضاى تيم‏هاى فوتبال منتخب تهران‏

من خودم ورزشكار نيستم اما ورزشكارها را دوست دارم

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من خودم ورزشكار نيستم اما ورزشكارها را دوست دارم. احب الصالحين و لست منهم از خداى تبارك و تعالى خواهانم كه شما جوانان را كه ذخيره اين كشور هستيد و مايه اميد ملت و اسلام هستيد هر چه بيشتر موفق كند كه در همه ابعاد انسانى ورزش كنيد. يك بعدش آن بعدى است كه شما متخصص در آن هستيد و اميد است كه بعدهاى ديگرى هم كه انسان دارد و انسانيت دارد در شما رشد كند. ورزشكارها هميشه اينطور بودند كه يك روح سالمى داشتند، از باب اينكه توجه به شهوات نداشتند، توجه به لذات نداشتند، توجه به يك فعاليت جسمى داشتند كه عقل سالم در بدن سالم است. شما اگر دقت كنيد در حال جوان‏ها و طبقات جامعه مى‏بينيد كه آنهائى كه در عيش و عشرت مى‏گذرانند، حقيقتاً عيش و عشرت نيست. بدن‏ها افسرده، روح‏ها پژمرده و كسالت سرتاپاى آنها را گرفته است. اگر دو ساعت عشرت مى‏كنند، بيست و دو ساعت در ناراحتى آن هستند و آنهائى كه اهل خدا هستند، توجه به خدا دارند، ورزش جسمى مى‏كنند و ورزش روحى، آنها در تمام مدت، اشخاصى هستند كه پژمردگى در آنها نيست، افسردگى در آنها نيست و اين نعمتى است از خداى تبارك و تعالى كه خداوند نصيب همه بكند انشاءالله.

يكى از وجوه صدور اسلام، شما جوانانيد

شما نمونه باشيد در كشورهاى ديگر كه شماها از جمهورى اسلامى هستيد. ما امروز احتياج به اين داريم كه اسلام را در هر جا تقويت كنيم و در هر جا پياده كنيم و در مملكت خودمان اسلام را به جاهاى ديگر به آن معنايى كه در مملكت الان حاصل شده است صادر كنيم. يكى از وجه صدورش همين شما جوان‏ها هستيد كه در ساير كشورها مى‏رويد و جمعيت‏هاى زيادى به تماشاى شما مى‏آيند، به تماشاى قدرت‏هاى شما مى‏آيند. بايد طورى بكنيد كه اين جمعيت‏هاى زياد را دعوت كنيد عملاً به اسلام. در اعمالتان، در رفتارتان، در كردارتان طورى باشد كه نمونه باشيد براى جمهورى اسلامى و جمهورى اسلامى با شما به جاهاى ديگر هم انشاءالله برود.

همه موفق و مويد باشيد و ادامه بدهيد به كارتان و همانطورى كه آقا خواندند و گفتند،

صحيفه نور ج 16 صفحه 62

همانطورى كه در ورزشكارى داريد قدم بر مى‏داريد، براى ملت‏تان هم قدم برداريد و اين هم براى ملت است، لكن امروز احتياجات زيادى ملت دارد، پشت جبهه‏ها، در خود جبهه‏ها و شما بازوان قدرتمند اين جامعه هستيد.

و ما در بين دولت‏هاى مرتجع و دولت‏هايى كه مردم را مى‏خواهند چپاول كنند، ما در بين دولت‏ها منزوى هستيم براى اينكه آنها همه بر ضد ما هستند، لكن بين ملت‏ها اينطور نيست. ملت‏ها باحقند، ملت‏ها با چيزهايى هستند كه، ارزش‏هايى هستند كه ارزش‏هاى انسانى است. اين دولت‏ها هستند كه بسيارى از آنها از اين ارزش‏هاى انسانى هيچ اطلاعى ندارند. شماها هم با ملت‏ها وقتى كه آنجاها مى‏رويد با ملت‏ها تماس داريد و ملت‏ها به تماشاى شما مى‏آيند، همانطورى كه عرضه مى‏داريد ارزش‏هاى بدنى خودتان را، قدرت‏هاى بدنى خودتان را، براى ايران ارزش قائل مى‏شويد و ارزش ايران را به آنها نمايش مى‏دهيد، ارزش‏هاى اخلاقى، ارزش‏هاى اعمالى، ارزش‏هاى عقيدتى، اينها هم توسط خود شما انشاءالله در آنجاها منتشر بشود و در اين ايران هم كه هستيد به خدمت اين جامعه باشيد. جامعه ما احتياج به جوان‏ها دارد و خدمت جوان ها. اسلام امروز احتياج دارد به اينكه اين جوان‏ها كه در اينجا هستند و زورمند هستند، قدرتمند هستند و قدرت خوبى هم دارند، اينها همه كوشش كنند تا اين كشور از شر مفسدين نجات پيدا كند. خداوند همه شما را موفق و مويد و منصور كند و براى ما نگهدارد شما را.

والسلام عليكم و رحمه الله و بركاته

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها