0

مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391  10:45 AM

صحيفه نور ج 16 صفحه 52

تاريخ 3/12/60

بيانات امام خمينى در ديدار با رئيس جمهور، رئيس مجلس، رئيس ديوانعالى كشور و نخست وزير

تاكيد در مورد عفو محبوسين

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من امروز مى‏خواهم تاكيد كنم در اين امر كه راجع به اين محبوسين (البته به استثناء آنهايى كه ما به حسب امر خدا نمى‏توانيم عفو كنيم) باز تاكيد كنم كه زودتر اين قضيه تمام بشود و آقاى موسوى به همه جا، همه شهرستان‏ها سفارش كنند كه زودتر اين كار را انجام بدهند و رسيدگى زودتر بشود تا انشاءالله براى عيد جديد يك عده چشمگيرى از اينها واگر مى‏شود، همه آنهايى كه مى‏شود، آنها را عفو كرد. حالا گناه دارند، يك گناهى است كه قابل عفو است، انحراف دارند انحرافى است كه قابل عفو است، تهيه كنند و براى عيد جديد كه مى‏آيد بفرستند تا انشاءالله اينها عفو بشوند. و من سفارش مى‏كنم به اين اشخاصى كه از اين گروه‏ها بازى خورده‏اند اينها يك مقايسه‏اى بين حكومت حالا و حكومت سابق بكنند و ما بين مردم در حالا و مردم در سابق بكنند و بين خدمت‏هائى كه اين دولت در اين مدت كم با آن گرفتارى‏هاى فوق‏العاده‏اى كه همه كشورها و تقريباً همه ابرقدرت‏ها برخلاف اين دولت و ملت توطئه مى‏كنند، مقايسه كنند و بعد ببينند واقعاً راهشان چه راهى است راه براى راهى كه آنها دارند، مى‏خواهند چه بكنند و راهى كه منافقان و برادرهاى آنها دارند، اينها مى‏خواهند چه بكنند و من از خداى تبارك و تعالى مى‏خواهم كه هدايت كند اين جوان‏ها را، اين دخترها را، اين پسرها را كه در دام اينها ديگر نيفتند يا از دام اينها انشاءالله خارج بشوند.

تقدير از رزمندگان‏

و بايد تقدير كنم از ارتش و سپاه و ژاندارمرى و ساير قواى مسلح و مردمى كه بحمدالله با قدرت پيشروى دارند مى‏كنند و در همين چزابه هم كارهايى انجام داده‏اند و انشاءالله انجام مى‏دهند و اميدوارم كه به فتح آخرى نزديك باشيم. و فتح ما آنوقتى است كه عراق و ايران و ساير كشورهاى اسلامى همه مرفه باشند و همه بتوانند زندگى آسوده و بى‏قدرت قدرتمندان و بدون سلطه آنها به زندگى خودشان ادامه بدهند.

و چيزى كه در اين چند روز مراجعه شده است زياد به اينجاها و احمد، به من هى كراراً گفته‏اند كه زياد مراجعه شده است، من دو روز پيش از اين كه راديو را گوش مى‏كردم، ديدم كه راديوى خارجى‏

صحيفه نور ج 16 صفحه 53

گفت كه فلان گفته است كه خمينى در حال مرگ است. من ياد يك قصه افتادم و آن اينكه يك نفر بود كه مى‏خواست اظهار قدرت و پهلوانى بكند. در يك جلسه‏اى گفت كه من آنم كه چه كردم، چه كردم. كارهايش را شمرد و منجمله گفت من آنم كه فلان آدم، فلان پهلوان را در فلان جا كشتم و چه كردم. آن آدم حاضر بود، گفت كه آن كسى كه شما كشتيد حرف‏هاى شما را دارد مى‏شنود! من ياد اين افتادم كه آن كسى كه اين آقا گفته است كه در حال مرگ است، حرف‏هاى ايشان را شنيده و به اين سبك مغزى خنديده است. من انشاءالله اميدوارم كه آنها هم كه در خارج هستند ديگر برگردند، ول كنند اين مسائل را، مى‏دانند كه پيشروى نمى‏كنند، مى‏دانند كه با اين ملت نمى‏شود طرف شد. خوب، هى ادعا مى‏كنيد كه ملت با ماست، خوب اگر ملت با ماست بيائيد با ملت همكارى بكنيد، با دولت همكارى بكنيد، نه اينكه برويد كنار بنشينيد و هى دسته دسته درست كنيد و هر كدام به ديگرى هم فحش بدهد. من از خداى تبارك و تعالى سلامت همه آقايان را و سلامت اين ملت را و سلامت اين آسيب ديدگان را مى‏خواهم و اميدوارم كه، از ملت هم تشكر مى‏كنم به اينكه الحمدلله در صحنه حاضرند و تا در صحنه حاضرند اين كشور آسيب نخواهد ديد ولو هر چه حالا فساد بكنند، هر چه كارهاى خلاف بكنند. خداوند همه‏تان را حفظ كند. والسلام عليكم و رحمه الله و بركاته

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها