0

مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391  2:18 AM

صحيفه نور ج 9 صفحه 291

تاريخ: 20/7/58

بيانات امام خمينى در جمع اعضاى انجمن خيريه بانوان اصفهان

خواهران در نهضت پيشوا و موجب قدرت بودند

بسم الله الرحمن الرحيم‏

از آمدن بانوان محترم، خواهرهاى عزيز براى ملاقات من، تشكر مى‏كنم و خوش آمد عرض مى‏كنم و سعادت و سلامت همه شما را، همه ملت ايران را از خداوند تعالى مسئلت مى‏كنم. شما خواهران در اين نهضت سهم بسزائى داشتيد و در همه جا كمك كرديد و پيشوا بوديد نسبت به مردها و موجب قدرت شديد نسبت به آنها، از اين جهت هم تشكر كنم و چون در بين راه هستيم و باز مراحلى هست كه اين مراحل باز بايد طى بشود، من اميدوارم كه باز شما تتمه اين راه را با قدرت و با ايمان طى بكنيد تا اينكه نهضت ما كه نهضت اسلامى است به آخر برسد و اسلام آنطور كه خواست خداى تبارك و تعالى است، در ايران و در ساير مناطق پياده بشود. راه مستقيم الهى انسان را از نقص به كمال مى‏برد در رأس همه امور تربيت انسانى است براى همه انبيا، براى تربيت مردم كه اشخاصى كه در قوه دارند چيزهائى را، انبيا آمدند كه اين قوه‏ها را بالفعل كنند، انسان بالقوه انسان بالفعل بشود، استقامت داشته باشد در كارها، در عقائد، و به صراط مستقيم كنند. شما خواهران، آنى كه متكفل بچه‏هاست توجه كنند كه بچه‏ها را تربيت انسانى بكند و آن كه متكفل يك جمعيت است، آن جمعيت را به راه خدا و صراط مستقيم بكند. اين راه مستقيم الهى است كه مى‏تواند انسان را از نقص رو به كمال ببرد، از ظلمات به نور برساند. خداى تبارك و تعالى مردم را دعوت كرده است كه از ظلمت‏ها به سوى نور بروند و در ظلمات باقى نمانند. كارهائى كه انحرافى است ظلمات است، اخلاق زشت ظلمت است، اعمال زشت ظلمت است. نور آن است كه خداوند دعوت به او كرده است و اسلام هدايت به او.

اصل امر به معروف و نهى از منكر جهت اصلاح جامعه‏

كوشش كنيد كه احكام اسلام را، هم عمل كنيد و هم وادار كنيد كه ديگران عمل كنند. همانطورى كه هر شخص و هر فردى موظف است كه خودش را اصلاح كند، مؤظف است كه ديگران را هم اصلاح كند. اصل امر به معروف و نهى از منكر براى همين است كه جامعه را اصلاح كند. جامعه

صحيفه نور ج 9 صفحه 292

ما در زمان اين طاغوت رو به فساد رفته بود، رو به تباهى رفته بود و مهم اين بود كه جوان‏هاى ما را، چه جوان‏هاى مرد و چه جوان‏هاى زن، اينها را رو به تباهى كشيدند و در اين پنجاه سال، تمام تبهكارى بود. الان كه بحمدالله آن رژيم هم، رژيم منحط از بين رفت و انشاء الله ديگر مثل آنها برگشت ندارند. اميدواريم كه همه چيزمان را اسلامى كنيم و تربيت تربيت تربيت‏هاى اسلامى باشد و تربيت‏هاى انسانى باشد، حركات و سكنات منطبق بر قواعد اسلامى باشد.

اگر بخواهيد مملكت خودتان، كشور خودتان مستقل باشد، اگر بخواهيد از زير قيد گرفتارى اجانب بيرون بيائيد، بايد متشبث به اسلام بشويد. اسلام بود و اين صداهاى الله اكبر كه شما را به پيروزى رساند. من اميدوارم كه باز اين صداها محفوظ باشد و اين علاقه‏هائى كه به اسلام هست محفوظ بماند و به آن حدى كه بايد برسيم، برسيم و مملكت ما سعادتمند باشد.

راجع به بنگاهى كه داريد (معلولين) من راجع به مستضعفين اجازه سهم امام تاكنون نداده ام، لكن به اين مؤسسه كه شما ذكر مى‏كنيد، من اجازه دادم كه در اصفهان كسانى بخواهند از بابت سهم امام به اين مؤسسه كمك كنند، به اين معلولين كمك كنند مجاز هستند. انشاء الله خداوند همه شما را سعادتمند كند و همه ما را خدمتگزار اسلام و خدمتگزار به ميهن عزيز.

والسلام عليكم ورحمه الله و بركاته‏

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها