0

مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391  2:17 AM

صحيفه نور ج 9 صفحه 268

تاريخ: 17/7/58

بيانات امام خميني در ديدار با پرسنل آموزشى نيروى زمينى

همه در آغوش هم با برادرى اين نهضت را به پيش ببريد

بسم الله الرحمن الرحيم‏

اين روزها براى ملت مامبارك است و هر روز مبارك و اميد است مبارك‏تر بشود. مبارك براى اينكه بحمدالله بر قدرت‏هاى طاغوتى پيروز شديد و دست اجانب را از مملكت خودتان قطع كرديد و مبارك تر كه تا آخر قطع باشد و از آن مبارك‏تر اينكه جمهورى اسلامى با محتواى اسلامى كه همه قشرهاى اسلامى باشد تحقق پيدا كند. يكى از مباركى‏ها اينست كه شما برادرها با برادرهاى ارتشى آموزشى برادرانه با هم ملاقات كنيد و براى آنها كف مى‏زنيد. اين امرى است كه در جمهورى اسلامى بايد انجام بگيرد و بايد همه در آغوش هم برابر هم با برادرى اين نهضت را به پيش ببريد و دست اجانب و عمال اجانب كه بعض از آنها الان هم مشغول توطئه هستند از كشور خودتان كوتاه كنيد. من از همه قشرهاى ملت و از ارتشى‏ها و اين جوانانى كه الان از اينجا رژه رفتند تشكر مى‏كنم و سلامت همه را از خداى تبارك و تعالى مسئلت مى‏كنم و از همه خواهم كه از آن چيزهائى كه در دل داشتيد دست برداريد و همه با هم برادر باشيد و در راه اسلام كوشش كنيد و اگر گرفتارى‏هائى هم هست براى افراد شما يا براى گروه‏هاى شما، اميد است كه انشاء الله با برقرارى حكومت عدل اسلامى تمام گرفتارى‏ها رفع بشود. كوشش كنيد در اينكه با هم باشيد و كوشش كنيد در اينكه خائنين را بشناسيد و طرد كنيد. خداوند به همه شما توفيق عنايت كند و من از همه شما تشكر مى‏كنم و به همه شما دعا مى‏كنم و خدمتگزار همه ملت و همه قشرهاى ملت هستم.

والسلام عليكم ورحمه الله و بركاته

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها