0

مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391  2:15 AM

تاريخ: 1/7/58

بيانات امام خمينى در جمع دانش‏آموزان دبستان فيض قم

معلمين در تربيت اسلامى انسانى كودكان كوشا باشند

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من امروز كه روز اول تحصيل است و روز اول باز شدن مدارس است پيش اين اطفال كوچك دبستانى آمده‏ام كه اينها به فطرت نزديكترند كل مولود يولد على الفطره ثم ان ابواه يهود انه وينصرانه و يمجسانه چون بچه‏ها جديد العهد به ملكوت هستند، آن كدورت‏هائى كه از طبيعت عايد انسان مى‏شود و آن كدورت‏هائى كه از دولت طاغوتى نصيب ماشد، اينها از او دور بودند.

جوانان ما را نگذاشتند تربيت انسانى بشوند. اين كودك‏ها كه الان در پيش من هستند و با فشار به دامن من هجوم مى‏آورند مورد علاقه من هستند، بچه‏هاى‏منند، عزيزان‏منند، به ملكوت نزديكترند، از آلودگى‏هاى طبيعت دورند و من اميدوارم كه معلم‏هاى اين بچه‏ها و اين كودك‏ها در تربيت انسانى اسلامى اينها كوشا باشند و از آن تعليمات سوئى كه در سابق بود مبرا باشند.

معلمان مدارس در هر جا هستند عنايت‏شان به اين كودك‏ها بيشتر باشد كه اين كودك‏ها اميد آتيه مملكت ما هستند و از اين كودك‏هاى امروز، انسان‏ها و دانشمندان فردا درست مى‏شود. اينها هستند كه در آتيه مملكت ما را اداره مى‏كنند و پس از ما اينها بايد استقلال مملكت و آزادى را حفظ كنند. معلمان از اين كودك‏هاى نورس قدردانى كنند و اين كودك‏هاى نورس را كه آلوده نيستند به آن چيزهائى كه ما بزرگ‏ها آلوده هستيم، نگذارند آلوده شوند.

اسلام تمام آزادى‏ها و استقلال‏ها را بيمه مى‏كند

تربيت‏ها، تربيت دينى باشد. اسلام تمام آزادى‏ها و استقلال‏ها را بيمه مى‏كند و بچه كوچك ما را اگر اسلامى بار بياوريد، استقلال و آزادى مملكت شما بيمه خواهد شد. از اين كودك‏ها قدردانى كنيد و از اين عواطف كودكانه آنها من تشكر مى‏كنم.

من اينها را دوست مى‏دارم همانطور كه شما عزيزان خودتان را دوست مى‏داريد. اينها همه عزيزان من هستند و نور چشم من هستند و در آتيه اميد من به اينهاست. من از خداى تبارك و تعالى سلامت و سعادت اين قشر كودكان را كه مايه سرفرازى ما در آتيه بايد بشوند تشكر مى‏كنم و به همه دعا مى‏كنم. خداوند اين غنچه نزديك به شكوفا را در تربيت اسلامى شكوفا كند. خداوند اين بچه‏هاى

صحيفه نور ج 9 صفحه 191

لطيف ظريف انسانى را در پناه خود حفظ كند و نور فطرت آنها را شكوفا كند.

من بيش از اين طول كلام نمى‏دهم كه اين بچه‏ها در اين فشار ناراحت هستند و در آفتاب از گرما ناراحت مى‏شوند.

خداوند همه شما را سعادتمند كند. خداوند مملكت ما را به وجود شما مستقل كند.

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها