0

مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391  2:07 AM

صحيفه نور ج 9 صفحه 47

تاريخ: 15/6/58

بيانات امام خمينى در جمع اعضاى خانواده شهيد هادى فرخ‏ نيا

بسم الله الرحمن الرحيم‏

ما هر روز مواجه مى‏شويم با اين جناياتى كه از طرف بازمانده‏هاى رژيم سابق مى‏شود. ما هر روز بايد متاثر باشيم از اين مصيبت‏هائى كه بر ما و بر خواهران و برادران ما وارد مى‏شود لكن آنكه ما و شما را تسليت

مى‏دهد اينست كه اين كارها براى خدا بوده است و چيزى كه براى خداست محفوظ مى‏ماند. اسلام از اين شهدا زياد داشته است صدر اسلام پيغمبر اكرم شاهد شهداى بسيار بزرگ بوده است و حضرت امير سلام الله عليه، هم شهيد شد و هم شاهد شهداى بزرگ بود. بعد از او هم حضرت سيدالشهدا سلام الله عليه، هم شهيد شد و هم شاهد شهداى بزرگ بود. اسلام هميشه از اين فدائى‏ها داشته است و قرآن كريم كه به همه ما و به همه بشر حق دارد سزاوار است كه ما در راه او فداكارى كنيم. من از خداى تبارك و تعالى رحمت براى آن شهيد طلب مى‏كنم و صبر و اجر براى ما در و عيال و ساير باز ماندگان او خداوند به شما صبر عنايت كند و اين شهيد را در نتيجه اعمال شما جزء شهيدانى كه فداكار در راه اسلام بوده‏اند ثبت كند. من به شما تسليت عرض مى‏كنم و شريك شما هستم در اين غم‏ها و در اين گرفتارى‏ها و اين بارى است كه روى دوش ما سنگينى مى‏كند. مهم اينست كه براى اسلام است. اميدوارم كه براى اسلام براى همه محفوظ بماند و فدائى‏ان ما، فدائى‏ان اسلام، در رديف شهداى درجه اول در صدر اسلام باشند. خداوند همه‏تان را حفظ كند، موفق باشيد.

والسلام عليكم و رحمه الله و بركاته

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها