0

مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391  2:06 AM

صحيفه نور ج 9 صفحه 3

تاريخ: 7/6/58

بيانات امام خمينى در جمع گروهى از عشاير جوانرود

به حكم قرآن و اسلام، همه مسلمين با هم برادرند

بسم الله الرحمن الرحيم

من كراراً در خطابه‏هايى كه ايراد كردم و در نوشته‏هايى كه داشتم دو مطلب را رويش تأكيد كردم، يك مطلب اينكه در اسلام ، نژاد، گروه، دستجات، زبان، اينطور چيزها مطرح نيست اسلام براى همه است و به نفع همه و ما با شما برادر هستيم به حكم قرآن، به حكم اسلام و از همه جدا نيستيم با كردها، با تركها، با بلوچ‏هاهمه برادر و بايد با هم زندگى كنيم.

الان يك مملكتى است كه دست اجانب از آن كوتاه شده و اين جنايتكارهاى داخلى هم يا فرار كردند يا در زوايا هستند. البته آنها به اين زودى نمى‏توانند، خارجى‏ها، آنهايى كه منافع ما را مى‏بردند به اين زودى نمى‏توانند كه دست بردارند و ما هم به آنها مجال نخواهيم داد انشاء الله آن چيزى كه من تأكيد كردم يكى همين معنا بود كه گمان نكنند برادرهاى سنى ما كه در اسلام اين معنا مطرح باشد كه فرقى ما بين شما و ما باشد. همانطور كه شما چهار مذهبى كه در اهل تسنن هست، چطور آن مذهب با آن مذهب دو تاست لكن برادر هم هستند، دشمن نيستند، اين هم يك مذهب خامسى است كه دشمنى در كار نيست، همه برادرى، همه مسلمان، همه اهل قرآن، همه تابع رسول اكرم. بنابراين، اين معانى را اگر چنانچه كسى در آنجاها القاء بكند، جزء ريشه‏هاى فاسد رژيم سابق كه يك خرده‏شان مانده‏اند و طرفدارهاى اجانب كه به نفع آنها ميخواهند اغتشاش ايجاد كنند.

مفسدين و اخلالگران با اساس اسلام مخالفند

و شما برادرها بايد به اين معنا توجه داشته باشيد كه اينها يك توطئه‏هايى است براى اينكه نگذارند اسلام در ايران حكومت كند اينها با اسلام مخالفند، نه با كرد مخالفند و نه با فارس مخالفند، آنها با اساس مخالفند، با اسلام مخالفند و همه مسلمان‏ها تكليف‏شان اين هست كه اينها را جلوگيرى از آنها بكنند، اينها را سركوب كنند و من در صحبت‏هاى اخيرى كه كردم، اين مطلب را گفتم كه تمام كردستان، تمام طبقاتش را الا آن رده بالا، آن رده بالا كه توطئه‏گر و مفسد هستند، تمام آنها در امانند، احدى به آنها تعدى نخواهد كرد، دادگاهى آنها را نخواهد خواست مفسدين را ما مى‏خواهيم جلوگيرى كنيم يعنى همان‏هايى كه شما را به زحمت مى‏اندازند. الان در منطقه شما كشتار است، در

صحيفه نور ج 9 صفحه 4

منطقه ما كه نيست ما اينجا نشستيم شما هم نشستيد، آنكه ما را وادار كرده است كه همه قوا را متوجه به آنجا بكنيم ، آن مصلحت شماست، آن براى اين است كه شماها و خانواده شماها گرفتار اين قشرهاى فاسد هستيد و آنها با اسم‏هاى مختلف ميخواهند همه را سركوب بكنند وت حريكاتى كه ميخواهند بكنند براى همين است كه نگذارند اسلام تحقق پيدا بكند والا حزب دموكرات به اسلام كارى ندارد تا بگويد من سنى هستم. اگر مى‏گويد من سنى هستم، همه فقهاى اهل سنت مى‏گويند اطاعت اولى الامر واجب است و اينها نمى‏كنند، يعنى خلاف مى‏كنند، بر خلاف رفتار مى‏كنند. پس بدان اينها سنى نيستند اينها ميخواهند شما را بازى بدهند، بگويند كه ما سنى هستيم و شيعه‏ها با ما چه. اگر شيعه‏ها با سنى مخالف بودند، چرا قبل از اينكه اينها به اين شرارت دست بزنند، شيعه‏هانيامدند با شما جنگى بكنند. چه جنگى دارند؟ ما با شما برادر هستيم، جنگى نداريم با شما.

همه مناطق گرفتار مظالم خاندان پهلوى بودند

شماها و ما همه با هم در برابر اسلام و قانون اسلام- سواء- على السواء هستيم. بنابر اين هيچ خوف نيست و من اين را بعد هم اعلام عمومى مى‏كنم. و قضيه گرفتارهايى كه داشتيد شما در زمان سابق، اين اختصاص به شما نداشته است. همين قم آنقدر گرفتارى داشت در زمان شاه سابق و پدر اين كه هر دو طرفدار خارجى‏ها و نوكرهاى آنها بودند. همين قم و همين حوزه علميه قم مصيبت‏ها از اينها كشيده‏اند، حبس‏ها رفتند، تبعيدها رفتند، كشته‏ها دادند، غارت شدند، قرآن را آتش زدند. در اين مدرسه فيضيه به طورى كه براى ما نقل كردند كتاب هاى علمى را آتش زدند، كتاب‏هاى حديث را آتش زدند. ما هم گرفتار بوديم شما هم گرفتار بوديد، ساير برادرهاى ما هم در قراء و ساير جاها گرفتار بودند. همه. الحمدلله اين گرفتارى رفع شد و اميدواريم ديگر بر نگردد.

اسلام، تنها خير خواه و دلسوز ملت

راجع به اينكه در همه جا بايد يك اصلاحاتى بشود ما مى‏دانيم كه همه مناطق را اينها عقب نگه داشتند از همه چيزهائى كه بايد ايرانى‏ها برخوردار باشند، نگذاشتند، نه آب هست، نه برق هست، نه آسفالت هست، نه چيزى و اين هم اختصاص به شما ندارد. شما برويد تهران طرف جنوب، آن محله‏هاى زيادى كه الان در تهران هست، زاغه نشين‏ها، شما باز يك خانه‏اى داريد، شما برويد تهران ملاحظه كنيد، اينها يك عده زيادى، يك محله‏هايى كه شايد حدود سى تا محله است كه الان در همين اطراف تهران، نه بيرون، متصل، همه متصل تهران، در اين گودال‏ها زندگى مى‏كنند، نه خانه دارند، نه آب دارند، نه برق دارند. اينها بايد زن هايشان بيچاره‏ها از پنجاه پله آنطور كه به من نقل كرده‏اند از پنجاه پله، شصت پله يا بيشتر، بروند بالا تا برسند به يك شير آبى، يك كوزه آب كنند بياورند براى بچه‏هاشان. اين مسأله اينطور نيست كه شما خيال كنيد الان تهران همه كارها درست كرده - سابق و يا شاه سابق يا پدرش و شما- خير، همه جا را عقب نگه داشتند. الان هم اول چيزى

صحيفه نور ج 9 صفحه 5

كه در نظر است، مناطق شماست. همين چند روز ما الان در صدديم، همين چند روز هيات‏هايى مى‏آيند براى آنجا، براى رسيدگى و اميدوارم كه همه گرفتارى‏ها را رفع بكنند انشاء الله. شما جوان هايتان را از اينكه بازى بخورند از اينها جلوگيرى كنيد، نگذاريد از اينها بازى بخورند، اينها خيرخواه شما نيستند. آن كه خير خواه همه است اسلام است. اينها شما را مى‏خواهند از اسلام دور كنند. كسى كه مى‏خواهد كسى را از اسلام دور كند اين خير خواه نيست. اينها مى‏خواهند همانطور كه سابق چپاول مى‏كردند و اربابهاشان چپاول مى‏كردند حالاهم همان قضيه باشد و چپاول باشد. چپاولگرند اينها اين چپاولگرهايى كه آدمكشى دارند مى‏كنند - عرض مى‏كنم كه - خرمن آتش مى‏زنند و همه اين حرف‏ها را ، كارها را مى‏كنند، اينها دلسوز براى ملت نيستند. آنى كه براى ملت دلسوز است اسلام است كه دلسوز است و آنهايى كه تابع اسلام هستند براى شما كار مى‏كنند. مربى همه قرآن است و آن كه براى همه است قرآن است و آن كه بايد زير سايه او همه ما باشيم آن عبارت از قرآن است.

شما مطمئن به اين معنا باشيد كه اينها همه‏اش غلط است و شما خودتان شاهد هستيد كه آنها شروع كردند به شلوغكارى و جنگ و آدمكشى و اينها، و ارتش ما براى جلوگيرى از اين بود، براى اين بود كه داشتند آنجا را به آتش مى‏كشيدند، رفتند براى جلوگيرى، آنوقت آنها منتشر مى‏كنند كه نخير اينها مى‏خواهند بيايند مناطق اينها را چه بكنند. اينها چه كارى به مناطق آنها دارند؟ مناطق آنجا، منطقه اسلامى است و ايران است و همه ما ايرانى و همه ما مسلمان و همه ما تابع قرآن انشاء الله همه‏تان موفق باشيد و مويد.

و السلام عليكم و رحمه الله و بركاته

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها