0

مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391  2:06 AM

صحيفه نور ج 8 صفحه 281

تاريخ: 6/6/58

بيانات امام خمينى در جمع گروهى از پاسداران كرج و نمايندگان اصناف‏

حل مشكلات و نابسامانى‏ها در سايه كوشش براى حفظ آرامش‏

بسم الله الرحمن الرحيم‏

آنچه كه امروز براى همه ما لازم است اين است كه حتى‏الامكان كوشش كنيم در اينكه آرامش پيدا بشود. اگر حالا كه در كردستان اشرار مشغول شرارت هستند و اذهان متوجه به اين است كه حل كند آن قضيه را، در هر جا باز يك صدائى در آورند، اينجور مى‏شود كه افكار متشتت بشود و نتوانند اين مسأله را حل كنند.

من اعتقادم اين است كه هر جا الان بايد يك قدرى آرامش باشد، يك قدرى توصيه بشود به اينكه آرامش باشد. شما آقايانى كه از كرج آمده‏ايد و به كردستان هم رفتيد من تشكر مى‏كنم از شما لكن حالا كه برگشتيد همچو عجله نكنيد در اينكه همه كارها فوراً درست بشود. بايد يك قدرى در اين وقتى كه آنجا اين انقلاب هست و اين آدمكشى و همه اذهان هم متوجه به آنجاست كارى بكنيد كه در محل خودتان، هر كس در هر محلى هست همصدا باشد، آرام باشد، تا اينكه دولت بتواند به آن امر رسيدگى بكند. اگر بنا باشد كه هر جا صدا در آيد و - عرض مى‏كنم كه - اختلافات باشد و بين قشرها مختلف باشند و اين موجب اين مى‏شود كه خداى نخواسته يك وقتى ضد انقلابى‏ها پيشه كنند و يك وقت يك فاجعه‏اى به كار بيايد. در هر صورت انشاءالله به اين امور رسيدگى مى‏شود لكن يكدفعه و در اين حالى كه الان جهاتى ديگر در كار است كه آنها اهميتش زياد است، البته به اين زودى فوراً اين امور قابل حل نيست و مهمش هم همين است كه اگر بنا باشد هى متشتت باشد هر جا، الان از قزوين آمده بودند و حرف‏هائى مى‏زدند، جاهاى ديگر هم همين طور مسائل هست و من هم مى‏دانم كه آشفتگى در كار است و نابسامانى زياد است.

لزوم انتخاب وكلاى متدين و صالح براى مجلس شوراى اسلامى‏

اما الان مسأله كردستان، يك مسأله‏اى است براى ايران براى اينكه از آن طرف مرز هم ممكن است به آنها كمك بشود ولو كارى نمى‏توانند بكنند اما خوب، يك كشتارى مى‏شود و يك جوان‏هائى از دست ما مى‏روند. يك قدرى بايد، آقايان همانطورى كه مى‏گوييد تا حالا صبر انقلابى كرديم باز هم يك صبر انقلابى بكنيد تا بلكه اين مسائل حل بشود و همه اين مسائل در مجلس شورا بايد حل بشود

صحيفه نور ج 8 صفحه 282

يعنى مردم كوشش كنند كه وكلاى صالح متدين در مجلس بفرستند. تمام گرفتارى‏ها و تمام چيزهائى كه بر خلاف موازين عمل مى‏شود آنجا حل مى‏شود. ديگر نه دولت مى‏تواند خودش يك كارى بكند، يك برنامه‏اى بدهد تا يك وقت خلاف باشد و اگر چنانچه انشاءالله آنهائى هم كه در مجلس مى‏روند، مردم، انشاءالله اميدوارم همين طور هم بشود براى اينكه مملكت ما همه متدينند اكثراً و وكيل متدين تعيين مى‏كنند وقتى بنا شد وكلاى متدين باشند و مقيد به احكام شرع باشند كه انشاءالله هستند، آنوقت اين مسائل همه‏اش حل شود. و بعضى از اين حرف‏ها هم كه مثلاً گفته شده است به اينكه اسباب اين شده است كه آقايان ترسيده‏اند، من نمى‏دانم چه چيزى بوده كه آقايان ترسيده‏اند، چه ترسى از مملكت اسلامى هست؟ چطور آقايان قبلاً نمى‏ترسيدند؟ اينهائى كه ترسيده‏اند (بعضى‏شان البته) همان‏هائى كه مى‏خواهند آشوب بپا كنند كه مى‏گويند ما ترسيديم و الا خوب چه ترسى هست. البته بعضى حرف‏هائى كه شده است، يك حرف‏هائى است كه عمل نخواهد شد. عملى كه بر خلاف شرع مقدس باشد نخواهد شد اما خوب يك خلاف‏هائى هم حالا هست كه مهمش اين است كه مجلس شورا ما نداريم. الان هر كسى هر جائى يك كارى كند و يك طرحى مى‏دهد و يك برنامه‏اى مى‏گذراند يا يك قانونى مثلاً فى‏الجمله درست مى‏كند و اينها بعد از تحقق مجلس شورا، همه اينها به هم مى‏خورد و مجلس شورا يك مجلس اسلامى اميدوارم باشد. مجلس اسلامى نگذارد كه برنامه‏هاى غير اسلامى اجرا بشود يا كارهاى خلاف شرع واقع بشود.

من هم مى‏دانم كه الان همه جاى ايران مسائلى هست، هم كميته‏ها يك مقدارى خرابكارى دارند، هم در دادگاه‏ها خيلى معلوم نيست همچو با دقت عمل بشود و هم دولت بعضى وقت‏ها برنامه‏هايش بر خلاف است، صحيح نيست. اينها را من مطلعم، مى‏دانم لكن الان يك وقتى نيست كه ما بخواهيم همه چيز را به هم بزنيم و اوضاع را دگرگون بكنيم. البته از بعضى مسائل كه آقايان گفتند و ايشان اشاره كردند، جلوگيرى خواهد شد لكن بايد اين جهت را متوجه باشيد كه اگر در بازار ديديد كه يك صحبتى است، برويد دنبال اينكه از كجا ريشه‏اش هست، دنبالش بكنيد، تعقيب بكنيد و ريشه را پيدا بكنيد كه گاهى وقت‏ها يك ريشه‏هائى دارد كه اين ريشه‏ها با مسائل شما هم جور نيست، با موازين اسلام هم جور نيست. و من اميدوارم كه اين مسائل حل بشود و بر خلاف اسلام چيزى واقع نشود انشاءالله.

والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته‏

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها