پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391 2:06 AM
بيانات امام خمينى در جمع گروهى از پاسداران كرج و نمايندگان اصناف
حل مشكلات و نابسامانىها در سايه كوشش براى حفظ آرامش
بسم الله الرحمن الرحيم
آنچه كه امروز براى همه ما لازم است اين است كه حتىالامكان كوشش كنيم در اينكه آرامش پيدا بشود. اگر حالا كه در كردستان اشرار مشغول شرارت هستند و اذهان متوجه به اين است كه حل كند آن قضيه را، در هر جا باز يك صدائى در آورند، اينجور مىشود كه افكار متشتت بشود و نتوانند اين مسأله را حل كنند.
من اعتقادم اين است كه هر جا الان بايد يك قدرى آرامش باشد، يك قدرى توصيه بشود به اينكه آرامش باشد. شما آقايانى كه از كرج آمدهايد و به كردستان هم رفتيد من تشكر مىكنم از شما لكن حالا كه برگشتيد همچو عجله نكنيد در اينكه همه كارها فوراً درست بشود. بايد يك قدرى در اين وقتى كه آنجا اين انقلاب هست و اين آدمكشى و همه اذهان هم متوجه به آنجاست كارى بكنيد كه در محل خودتان، هر كس در هر محلى هست همصدا باشد، آرام باشد، تا اينكه دولت بتواند به آن امر رسيدگى بكند. اگر بنا باشد كه هر جا صدا در آيد و - عرض مىكنم كه - اختلافات باشد و بين قشرها مختلف باشند و اين موجب اين مىشود كه خداى نخواسته يك وقتى ضد انقلابىها پيشه كنند و يك وقت يك فاجعهاى به كار بيايد. در هر صورت انشاءالله به اين امور رسيدگى مىشود لكن يكدفعه و در اين حالى كه الان جهاتى ديگر در كار است كه آنها اهميتش زياد است، البته به اين زودى فوراً اين امور قابل حل نيست و مهمش هم همين است كه اگر بنا باشد هى متشتت باشد هر جا، الان از قزوين آمده بودند و حرفهائى مىزدند، جاهاى ديگر هم همين طور مسائل هست و من هم مىدانم كه آشفتگى در كار است و نابسامانى زياد است.
لزوم انتخاب وكلاى متدين و صالح براى مجلس شوراى اسلامى
اما الان مسأله كردستان، يك مسألهاى است براى ايران براى اينكه از آن طرف مرز هم ممكن است به آنها كمك بشود ولو كارى نمىتوانند بكنند اما خوب، يك كشتارى مىشود و يك جوانهائى از دست ما مىروند. يك قدرى بايد، آقايان همانطورى كه مىگوييد تا حالا صبر انقلابى كرديم باز هم يك صبر انقلابى بكنيد تا بلكه اين مسائل حل بشود و همه اين مسائل در مجلس شورا بايد حل بشود
يعنى مردم كوشش كنند كه وكلاى صالح متدين در مجلس بفرستند. تمام گرفتارىها و تمام چيزهائى كه بر خلاف موازين عمل مىشود آنجا حل مىشود. ديگر نه دولت مىتواند خودش يك كارى بكند، يك برنامهاى بدهد تا يك وقت خلاف باشد و اگر چنانچه انشاءالله آنهائى هم كه در مجلس مىروند، مردم، انشاءالله اميدوارم همين طور هم بشود براى اينكه مملكت ما همه متدينند اكثراً و وكيل متدين تعيين مىكنند وقتى بنا شد وكلاى متدين باشند و مقيد به احكام شرع باشند كه انشاءالله هستند، آنوقت اين مسائل همهاش حل شود. و بعضى از اين حرفها هم كه مثلاً گفته شده است به اينكه اسباب اين شده است كه آقايان ترسيدهاند، من نمىدانم چه چيزى بوده كه آقايان ترسيدهاند، چه ترسى از مملكت اسلامى هست؟ چطور آقايان قبلاً نمىترسيدند؟ اينهائى كه ترسيدهاند (بعضىشان البته) همانهائى كه مىخواهند آشوب بپا كنند كه مىگويند ما ترسيديم و الا خوب چه ترسى هست. البته بعضى حرفهائى كه شده است، يك حرفهائى است كه عمل نخواهد شد. عملى كه بر خلاف شرع مقدس باشد نخواهد شد اما خوب يك خلافهائى هم حالا هست كه مهمش اين است كه مجلس شورا ما نداريم. الان هر كسى هر جائى يك كارى كند و يك طرحى مىدهد و يك برنامهاى مىگذراند يا يك قانونى مثلاً فىالجمله درست مىكند و اينها بعد از تحقق مجلس شورا، همه اينها به هم مىخورد و مجلس شورا يك مجلس اسلامى اميدوارم باشد. مجلس اسلامى نگذارد كه برنامههاى غير اسلامى اجرا بشود يا كارهاى خلاف شرع واقع بشود.
من هم مىدانم كه الان همه جاى ايران مسائلى هست، هم كميتهها يك مقدارى خرابكارى دارند، هم در دادگاهها خيلى معلوم نيست همچو با دقت عمل بشود و هم دولت بعضى وقتها برنامههايش بر خلاف است، صحيح نيست. اينها را من مطلعم، مىدانم لكن الان يك وقتى نيست كه ما بخواهيم همه چيز را به هم بزنيم و اوضاع را دگرگون بكنيم. البته از بعضى مسائل كه آقايان گفتند و ايشان اشاره كردند، جلوگيرى خواهد شد لكن بايد اين جهت را متوجه باشيد كه اگر در بازار ديديد كه يك صحبتى است، برويد دنبال اينكه از كجا ريشهاش هست، دنبالش بكنيد، تعقيب بكنيد و ريشه را پيدا بكنيد كه گاهى وقتها يك ريشههائى دارد كه اين ريشهها با مسائل شما هم جور نيست، با موازين اسلام هم جور نيست. و من اميدوارم كه اين مسائل حل بشود و بر خلاف اسلام چيزى واقع نشود انشاءالله.
والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته