پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391 1:56 AM
بيانات امام خمينى در جمع بختيارىهاى چهارلنگ
سركوبى عشاير به دست رضاشاه خائن
بسم الله الرحمن الرحيم
يكى از خيانتهاى رضاشاه به ملت ما اين بود كه مامور شده بود عشاير ما را سركوب كند. من در يك كتابى راجع به اين مطلب نوشتم لكن نگذاشتند آن جمله باشد. اين عشاير ما در اطراف ايران پشتوانههاى استقلال ايران بودند و خارجىها از باب اينكه اين قدرت را نمىتوانستند تحمل كنند مامور كردند رضا خان را، پدر اين محمدرضا را براى سركوب كردن اين عشاير و او خدمت خودش را با خيانتهاى به ملت ما به انجام رساند و بعد از او هم پسرش همان نقشه را رفتار كرد. شما عشاير پشتوانه اين مملكت بوديد و انشاءالله هستيد. پدران شما به اين مملكت خدمتها كردند و استقلال اين مملكت را حفظ كردند و شما هم بايد به همان رويه عمل كنيد و استقلال مملكت خودتان را حفظ كنيد.
با هوشيارى در قبال توطئههاى خائنين،استقلال كشور را حفظ كنيد
تا اكنون كه رژيم فاسد برقرار بود، تا آنوقتى كه اين رژيم خائن برقرار بود مملكت ما نه استقلال داشت نه آزادى و همه شما طعم اين مطلب را چشيده بوديد كه همه در اختناق بوديم و همه غير آزاد. بحمدالله با قيام ملت و تمام اقشار، چه عشاير و چه شهرىها با اين قيام شماها و ماها توانستيم كه اين جرثومه فساد را بيرون كنيم به طورى كه الان در هيچ جا به او منزل نمىدهند و الان به طور سرگردانى نمىداند چه بكند، نتيجه خيانتها و جنايتهارا دارد مىچشد لكن شما عشاير محترم و ساير عشاير محترم ايران و تمام اقشار ملت بايد هوشيارانه توجه داشته باشيد دستهاى خائن باز در زير پرده مشغول فعاليت هستند. آنها نمىخواهند يك ايران مستقل باشد، آنها مىخواهند ايران تمام مخازنش را به آنها به طور رايگان بدهد، چنانچه داد. نفت ما را دادند و در ازاى او پايگاه درست كردند براى آمريكا. اين اسلحههايى كه به ايران فرستادند اسلحههايى بود كه به درد ايران نمىخورد، اسلحههايى بود كه براى خود آنها بود. هم نفت ما را بردند و هم پايگاه به ازاى او درست كردند. بايد از اين به بعد به اين طور خيانتها خاتمه داد. بايد شما جوانهاى برومند هوشيارانه توجه داشته باشيد كه دستهاى خائنى كه الان مشغول فعاليت هستند قطع كنيد.
تصويب جمهورى اسلامى با شركت مشتاقانه اقشار مردم در رفراندم
انشاءالله الان كه ديديد كه رفراندم به چه آبرومندى تمام شد كه در تمام دنيا همچو رفراندمى نبود، رفراندمهاى دنيا به اين قدرت نبود. مردم ايران با اشتياق راى دادند به جمهورى اسلام چون علاقه داشتند به جمهورى اسلام و به اسلام و از حيث كميت بيست ميليون جمعيت و بيشتر راى دادند به جمهورى اسلام و اسلام را تصويب كردند.
انتخاب وكلاى صالح و متدين براى مجلسين
خداوند شما را زنده نگه دارد و از اين به بعد باز ما احتياج به ملت داريم و احتياج به شماها داريم. براى مجلس مؤسسان بايد اشخاصى كه در مجلس مؤسسان مىروند اشخاص امين باشند، اشخاص فاضل باشند، اشخاص مطلع باشند، گرايش نداشته باشند به چپ و راست، ملى باشند، مستقل باشند، فكرشان مستقل باشد و ما احتياج داريم كه اين وحدت را حفظ كنيد تا اينكه انشاءالله وقتى كه مجلس مؤسسان بنا شد بپا بشود، وكيلى كه صالح باشد بفرستيد و شايد در آنوقت من به شما معرفى بكنم اشخاصى را كه صالح هستند و پس از آن باز ما احتياج داريم و آن مجلس شوراى ملى است.
تاكنون مىدانيد كه مجلس شوارى ملىهايى كه (يعنى به اصطلاح ملى، مجلس شوراهاى سلطنتى بايد گفت) تاكنون مىدانيد كه به اختيار شما نبوده. هيچ وقت نيامدند به شما بگويند كه مختاريد كه هر كس را مىخواهيد راى بدهيد، آن بساط گذشت، انشاءالله ديگر عود هم نخواهد كرد و شما مستقل، آزاد، وكلاى مجلس را به مجلس مىفرستيد لكن بايد ملاحظه كنيد كه باز شياطين نيايند و شما را اغفال كنند. بايد وكلاى آزادمنش، وكلاى ملى، وكلاى متدين، وكلاى فاضل به مجلس شورا بفرستيد.
من از خداى تبارك و تعالى سلامت و سعادت شما را، ايلات ايران را، ايل چهار لنگ را كه من اطلاع از حالشان دارم، من سلامت همه را خواهان هستم. شماها پشتوانه مملكت ما هستيد و بايد انشاءالله با قدرت و قوه جلوگيرى از فساد بكنيد و حفظ استقلال مملكت خودتان را بكنيد. سلام بر همه شما دوستان من.
والسلام عليكم و رحمة الله وبركاته