0

مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391  1:52 AM

صحيفه نور ج 5 صفحه 222

تاريخ: 9/1/58

بيانات امام خمينى در جمع همافران بخش كامپيوترى نيروى زمينى

اهداف شيطانى رژيم طاغوتى ازطرح اختلاف ميان ملت و روحانيت‏

بسم الله الرحمن الرحيم‏

درود بر شما جوانان نيرومند. سلام بر شما سربازان اسلام. من از شما تشكر مى‏كنم كه در صف اسلام دين خودتان را به اسلام ادا كرديد و خواهيد كرد. چرا ما را از شما دور نگه داشتند؟ چرا در مدت پنجاه سال ما شما را نبايد ببينيم و شما ما را نبايد ببينيد؟ جز اين بود كه ما مى‏خواستيم شما را مستقل، آزاد و مملكت شما دست خودتان اداره بشود؟ كشور شما به دست خودتان اداره بشود؟ و آن‏ها نمى‏خواستند اين مسائل را و لهذا روحانيت را از شما جدا كردند و شما را از روحانيت. چرا اينها مى‏خواستند با اسلام شما آشنا نباشيد؟ چرا اينها مى‏خواستند با روحانيت روبرو نشويد؟ آنها اسلام را مخالف مصلحت خودشان مى‏دانستند. روحانيت را مخالف حرف‏هائى كه مى‏خواستند بزنند مى‏دانستند. آنها مى‏خواستند مخازن ما را ببرند، اسلام و روحانيت مخالف حرف‏هائى كه مى‏خواستند بزنند مى‏دانستند. آنها مى‏خواستند مخازن ما را ببرند، اسلام و روحانيت مخالف بود. آنها مى‏خواستند ارتش ما را تبع ارتش اجنبى قرار دهند، اسلام و روحانيت مخالف بود. روحانيت مخالف بود با اين رژيم طاغوتى. از اول كه اين رژيم پيدا شد، قيام‏هاى پى در پى روحانيت كه از اصفهان، از آذربايجان، از طاغوتى از ساير بلاد ايران، از خراسان، قيام‏هاى پى در پى نشان دهنده اين مطلب بود كه روحانيت با اين رژيم مخالف بود، چرا مخالف بود؟ براى اينكه اين رژيم، رژيم شيطانى بود و در نظر داشت مملكت ما را عقب نگه دارد. چرا مملكت ما را نگذاشتند جلو برود؟ چرا نيروهاى انسانى ما را نگذاشتند شكوفا بشود؟ براى اينكه آنها از انسان مى‏ترسند. اجنبى‏ها نمى‏خواهند در اين بلاد انسان باشد، آنها مى‏دانند كه اگر يك انسان متعهد باشد نمى‏گذارد اينها آنطور كه مى‏خواهند عمل كنند نمى‏گذارند كه همه چيز ما را به باد بدهند. آنها نگذاشتند دانشگاه‏هاى ما شكوفائى پيدا كند، آنها حوزه‏هاى دينى ما را نگذاشتند به اعمال خودشان براى اسلام و براى مسلمين دنبال كنند.

راى من و هر مسلمان ديگرى جمهورى اسلامى است

شما جوانان كه تاكنون در اين نهضت شركت داشتيد، من به شما درود مى‏فرستم، لكن نيمه راه است، راه باز باقى مانده است. شما جوان‏ها، شما نيروهاى جوان بايد اين نيمه راه ديگر را هم با قدرت پيش ببريد. بايد با وحدت كلمه، با اسلام، با ايمان، از اين نهضت تا اينجا كه آمده‏ايد، از اينجا به

صحيفه نور ج 5 صفحه 223

بعد هم جلو برويد. بايد همه ريشه‏هاى استبداد و ريشه‏هاى استعمار را از اين مملكت بكنيد. بايد اين مملكت را پاكسازى كنيد. اين مملكت عقب مانده است، اين مملكت اقتصادش ورشكسته است، اين مملكت الان آشفته است، به نيروى شما جوان‏ها بايد اين مملكت اصلاح بشود. ما همه مسوول هستيم، ما همه بايد دنبال اين كار را بگيريم تا به آخر برسانيم.

الان از فردا شروع مى‏شود به رفراندم و همه‏پرسى، همه شما موظف هستيد كه برويد و راى بدهيد، آزاد هستيد در راى دادن لكن من رايم جمهورى اسلامى است و هر مسلمى هم رايش جمهورى اسلامى است و شما جوانان مسلم رايتان جمهورى اسلامى است و برويد راى خودتان را در صندوق‏ها بريزيد و من اميدوارم با اقامه جمهورى اسلامى همه مسائل ما علاج بشود. من اميدوارم خداى تبارك و تعالى به شما جوانان عزت وسلامت، سعادت عنايت فرمايد. من از خداى تبارك و تعالى استقلال كشور خودمان را و آزادى خودمان را مسئلت مى كنم. شما جوان‏ها كه در اين مدت زحمت كشيديد و از حالا به بعد هم وظيفه داريد، شما ذخيره ما هستيد و من خدمتگزار شما هستم.

والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها