پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391 1:51 AM
بيانات امام خمينى در جمع نمايندگان عشاير لرستان
براى نيل به آزادى و استقلال و حكومت اسلامى از اختلاف بپرهيزيد
اعوذ بالله من الشيطان الرجيم
بسم الله الرحمن الرحيم
آقايان از راه دور آمدهايد، خوش آمديد، آمدهايد براى دلجوئى از ما و از اهالى قم، آمدهايد براى هم پيوستگى به ملت ايران. من اميدوارم كه با اين هم پيوستگى كه بين شما و ساير ملت ايران است، به واسطه اين هم پيوستگى به تمام مقاصد خودمان كه آزادى ملت است، استقلال مملكت است و برقرارى حكومت عدل اسلامى، جمهورى اسلامى است، نائل شويم. من اميدوارم كه شما اهالى محترم لرستان در آن محلى كه هستيد، در آنجا اگر چنانچه اختلافاتى هست خودتان رفع كنيد. برادران من! امروز، روز اختلاف نيست، امروز روز اين است كه همه با هم پيوسته بشويد، همه با هم برادروار از كشور خودتان دفاع كنيد. شياطين در كمين نشستهاند مىخواهند مسائل را باز به حال اول برگردانند، مىخواهند ما را باز اسير كنند، مىخواهند آن ديكتاتورىها و قلدرىها را برگردانند، مىخواهند مخازن ما را ببرند منتها تاكنون به فرم شاهنشاهى و ممكن است بعدها به يك فرم ديگر، بايد همه شما بيدار باشد، هوشيار باشيد، از كشور خودتان، از اسلام عزيز دفاع كنيد. اگر بعضى اشخاص منحرف آمدند بين شما و مطالبى گفتند كه اسباب تفرقه مىشود، آنها را به خودتان راه ندهيد، اگر بعضى از اشخاص منحرف در بين شما پيدا شدند و تبليغات سوء كردند، بدانيد كه اينها منحرف هستند، اينها با اسلام مخالف هستند، اينها ايادى اشخاصى هستند كه تاكنون ما را به اسارت كشيدند، مملكت ما را عقب راندند.
دست از اسلام و وحدت كلمه برنداريد
شما همه بايد با هم همدست، هم پيمان باشيد، همه دوست هم باشيد، براى اسلام خدمت كنيد، شما مىدانيد كه اين وحدت كلمهاى كه بين همه شماها پيدا شد و اين اتكالى كه به اسلام داشتيد شما را پيروز كرد، پس دست از اين وحدت كلمه بر نداريد و دست از اسلام برنداريد. به واسطه اسلام است كه ما مىتوانيم عدالت را در همه جامعه خودمان پخش كنيم. كارگرها بدانند كه اسلام براى آنها بسيار اهميت قائل است. كارمندها بدانند كه اسلام براى همه قشرها خصوصاً قشر
كارگر و دهقان بسيار اهميت قائل است ولى بايد با تدريج اين امور انجام بگيرد. دولت به فكر اين معنا هست، ما به فكر اين معنا هستيم لكن به قدرى آشفته است و به قدرى اينها خرابكارى كردند كه جز يك زمان - نسبتا يك زمانى - كه بايد يك مقدار تحمل كرد، نمىشود اين كارها را انجام داد، اينطور نيست كه الان كسى به فكر شماها نباشد، ما به فكر شما هستيم، دولت به فكر شما هست لكن يك قدرى بايد شكيبائى كنيد. شما بوديد كه پنجاه و چند سال زير چكمه اين اشخاص نالايق، اين اشخاص چپاولگر صبر كرديد، حالا يكقدرى صبر كنيد - تا براى شما هم منزل تهيه (براى مستمندان) مىشود و هم كار خوب تهيه مىشود و هم تعديل مىشود، اين كارهائى كه بايد بشود، شما يك قدرى تامل و صبر كنيد، اتكال به خدا بكنيد و اميدوارم كه همه شما سعادتمند باشيد، هم در دنيا و هم در آخرت.
راى به جمهورى اسلامى راى به اسلام است
و همه شما در اين رفراندمى كه مىشود، من خودم راى مىدهم به جمهورى اسلامى و از شما هم تقاضا دارم كه براى اسلام راى بدهيد و به جمهورى اسلامى راى بدهيد. آنهائى كه بر خلاف جمهورى اسلامى راى مىدهند، آنها آزادند لكن بدانند كه اين يك امرى است كه مخالفت با ملت است، مخالفت با اسلام است و من نصيحت مىكنم آنها را كه اين كار را نكنند و همه با هم به جمهورى اسلامى راى بدهند.
خداوند همه شما را موفق كند و من از شما تشكر مىكنم كه اينجا آمديد و از ما دلجوئى كرديد.
والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته