0

مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391  1:50 AM

صحيفه نور ج 5 صفحه 158

تاريخ: 16/12/58

بيانات امام خمينى در ديدار با پزشكان و پرستان

به اسم تمدن ملت را عقب راندند

اعوذ با لله من الشيطان الرجيم

بسم الله الرحمن الرحيم‏

شما آقايان بهتر مى‏دانيد كه به ملت ما چه گذشت، شما كه در بيمارستانها بوديد و كفيل حال مجروحين و مصدومين و قتلى بوديد، بهتر از ما اطلاع داريد، مى‏دانيد كه اينها با اسم ترقى چه كردند با مملكت ما و با اسم تمدن چطور ما را عقب راندند، نيروى انسانى ما را هدر دادند، تمام شوون ملى ما را به شكست دادند.

من از شما آقايان كه در اين اوقات سختى، با بيماران كه خودتان بودند، همه از خودمان بودند، با اين مجروحين و مصدومين همراهى كرديد، زحمت كشيديد، من از همه شما متشكرم و خداوند اميدوارم كه از همه شما راضى باشد، شماها در اين موقع از زمان از جندالله بوديد ،براى خدا انجام اين وظايف را كرديد، من از بانوان شما و از آقايان، از همه تشكر مى‏كنم. خداوند همه شما را عزت و سلامت و سعادت بدهد، آزادى بدهد.

ماموريت خرابكارانه شاه براى وطنش

ما در اين پنجاه و چند سال روى آزادى را نديديم. شما جوانها يادتان نيست كه در زمان رضا خان چه گذشت بر اين ملت، من از اول تا حالا شاهد قضايا بودم، من همه تلخى‏هايى كه از زمان اين پدر و پسر گذشته است بر ملت ما، آن تلخى‏ها را چشيده‏ام و شما آقايان همين زمان اين را و شايد اخيراً زمان اين را بعضيتان مطلع شديد و ديديد چه كردند اينها با ما. او را انگليسى‏ها آوردند و مامور كردند (اين را متفقين به حسب آنطورى كه خودش در كتاب نوشت و بعد شنيدم كه آن جمله را برداشتند، خودش در كتاب نوشت كه متفقين كه آمدند اينجا، صلاح ديدند كه من باشم ) ماموريت براى وطن داشت كه اين وطن را به شكست برساند، به عقب برگرداند، ماموريت داشت كه اقتصاد ما را فلج كند، ماموريت داشت كه دانشگاه‏هاى ما را نگذارد عمل بكنند، ماموريت داشت كه زراعت ما را و كشاورزى ما را بكلى ساقط كند، ماموريت‏ها را هم خوب انجام داد، ماموريت داشت كه همه خزائن ما و مخازن ما را به رايگان بلكه بدتر از رايگان، آنكه به آمريكا داد نه‏

صحيفه نور ج 5 صفحه 159

اينكه رايگان بود بلكه عوضش پايگاه براى آنها درست كرد، نفت داد و پايگاه براى خود امريكايى‏ها در ايران عوض نفت درست كرد، يعنى هم عوض به جيب آنها رفت هم معوض به جيب آنها رفت، ماموريت را خوب انجام داد لكن آنها هم خيلى پشتيبانى‏ها را، گفتند هى پشتيبانى مى‏كنيم، چه تهديدها كردند، چيزها گفتند. لكن ملت بحمدالله ايستاد و با اينكه هيچ دستش نبود، قوت ايمان داشت يعنى يك نهضت اسلامى بود، همه با اسم اسلام جلو مى‏رفتند، چون با اسم اسلام بود و با ايمان به خدا بود بر همه قدرت‏هاى بزرگ، ابرقدرت‏ها غلبه كردند و آن دستگاه بزرگ را فر و ريختند با دست خالى، با توپ‏ها و تانك و همه را شكست دادند و كاخ‏ها را فرو ريختند و حالا او را آمريكايى‏ها هم قبولش ندارند، آن رقيق شفيقش ملك حسن هم مى‏گويد اين را به عنوان يك آدم عادى مى‏پذيرم، ملك حسينش هم مثل ملك حسنش ،همه به او پشت كردند و خداى تبارك و تعالى از او انتقام خواهد كشيد.

كيفر واقعى شاه تنهابدست خدا و در دنياى ديگر ميسر است

انتقام اينطور مجرم‏ها را ما نمى‏توانيم بكشيم، براى اينكه كسى كه يك نفر را بكشد، يك جان را از بين ببرد، جان او هم باندازه اوست - او، ديگر او - به اندازه يك نفر كه كشته شد، ما قصاص مى‏توانيم بكنيم، كسى كه صدها هزار نفر را به كشتن داده است، كسى كه صدها هزار نفر را به زجر در زندان‏ها و در بيغوله‏ها جاى داده است، اين جز اينكه در يك عالم ديگرى كه ابدى است، براى هر يك از اينها يك حسابى باز مى‏شود و اينجا قدرت نيست براى اين كار. ما يك نفر را مى‏كشيم به جاى يك نفر، جان اشخاص، فرق ما بين شاهش و گدايش و مجرمش و غير مجرمش فرقى نيست بلكه جانهاى اينها شريفتر از اوست.

ما نمى‏توانيم، بشر نمى‏تواند اين مجرم‏هاى بالذات را ازشان انتقام بكشد، براى اينكه آخرش هر چه زجر بكند، يك نفر را زجر كرده و اين يك نفر هزاران نفر را. ما چطور مى‏توانيم،يك نفر در مقابل يك نفر ما مى‏كشيم، اين هزاران نفر را كشته است، هزار دفعه كه نمى‏توانيم بكشيم لكن آنجائى كه خداوند بخواهد انتقام بكشد، مى‏كشد، زنده مى‏كند، مى‏كشد، زنده كند، براى هر يك از اينها شكنجه مى‏كند، چه شكنجه اى، شكنجه‏هايى غير از اينكه در اينجاست. انتقام را خداى تبارك و تعالى انشاءالله مى كشد از اينها.

هر چه براى خدا باشد محفوظ است

من تكرار مى‏كنم اينكه شما آقايان كه در اين مدت زحمت كشيديد، پيش خداى تبارك و تعالى ماجور هستيد، اينكه براى خدا باشد، جائى نمى‏رود، هست، محفوظ است براى شما، هر چه كه براى خدا باشد منسى نخواهد شد، محفوظ خواهد بود. براى خدا كار بكنيد، از حالا به بعد هم براى خدا، براى سازندگى يك مملكتى كه خراب است.

صحيفه نور ج 5 صفحه 160

همه چيزمان خراب و درهم و برهم و همه بايد با هم با يك صدا اين نهضت را نگذاريد كه به سستى بكشد، حفظ كنيد، همه مكلفيم كه حفظ كنيم اين را، با اين نهضت اسلامى ما تا اينجا آمديم و قدرت‏ها را عقب زديم، با اين نهضت اسلامى بايد سازندگى كنيم از حالا به بعد، يعنى همه با هم، همه با هم به جلو برويم، همه با هم به يك تمدن صحيح، نه تمدن محمدرضائى، تمدن الهى، تمدن رسول اللهى، آنكه همه اقشار بشر را، سياه و سفيدش را هيچ فرق نمى‏گذارد مگر اينكه به تقوى ان اكرمكم عندالله اتقيكم ميزان تقوى است، ميزان انسانيت است.

خداوند همه شما را تائيد كند و همه با هم انشاءالله اين راه را طى بكنيد و همه با هم انشاءالله به بهشت اعلى برويد .

و السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها