پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391 1:49 AM
بيانات امام خمينى در جمع علماء و روحانيون بلوچستان
با وحدت و برادرى، اين خرابه را آباد كنيد
بسم الله الرحمن الرحيم
امروز كه ما بعد از اينكه اين جنايتكار را بيرون كرديم، مبتلا هستيم به يك كشورى كه همه چيزش ريخته شده است يعنى الان نه ما اقتصاد صحيح داريم، نه فرهنگ صحيح داريم، نه ارتش صحيح داريم، همه چيزها در هم ريخته است، امروز روزى است كه همه مسلمين مكلفند از طرف خداى تبارك و تعالى به اينكه همه با هم دست برادرى به هم بدهند و اين خرابه را آباد كنند.
اختلافات الان سم قاتلى است كه اگر چنانچه خداى نخواسته اختلاف پيدا بشود باز بر مىگردد به آن دوره جنايات، به فرم ديگر، آنهايى كه علاقه به اسلام دارند، آنهائى كه علاقه به ملت اسلام دارند، آنهائى كه علاقه به كشور دارند، اينها همه موظفند كه در اين زمان كه بالاتر و حساستر زمان است كه به ايران مىگذرد، همه با هم برادر باشند ، همه با هم رفيق باشند و همه با هم دست به هم بدهند و اين خرابهاى كه اينها گذاشتهاند و همه چيز ما را بردهاند، اين خرابه را از سر، همهمان با هم بنا كنيم.
اگر اختلافات بشود، خداى نخواسته، اين گردنگير همه ماست و همه پيش خداى تبارك تعالى مقصر هستيم. اين كلمه من است كه به همه برادرهاى همه اطراف ايران از هر صنفى كه هستند، من اين سفارش را به همه دارم و از خداى تبارك و تعالى توفيق همه شما را خواستارم.
پس از سخنان امام خمينى نماينده روحانيون بلوچستان سخنانى در حضور امام ايراد كرد:من از طرف تمام روحانيون بلوچستان و تمام طبقات مردم از عشاير گرفته تا غير عشاير همبستگى خود را، وابستگى خود را، فداكارى خود را براى اين نهضت اسلامى خدمت شما اعلام مىكنم. ما مردم بلوچستان، هميشه عقب افتاده و عقب مانده بوديم و هميشه تحت فشار استعمارگرها بوديم و هيچ كارى تا به حال براى ما نشده، از لحاظ فرهنگ، از لحاظ بهداشت، از لحاظ كشاورزى، از هر حيث ما عقب هستيم، لهذا استدعاى من از حضور حضرت آيت الله اين است كه به طرف بلوچستان توجه مخصوصى بشود و ما خيلى سعى كرديم همچنانكه در نجف اشرف با كلانتر خدمت شما رسيدم عرض كردم كه بنده و كفعمى، حاج آقاى كفعمى، خيلى سعى كرديم كه هماهنگى و برادرى اينجا بر پا بشود و انشاءالله هم اگر شما تحقيق بفرمائيد، نمىشنويد، نخواهيد شنيد، كه آنجا در بلوچستان كوچكترين اختلافى بين برادران شيعه و سنى رخ داده باشد، نهايت اتحاد، اتفاق برقرار است با اينكه اكثريت با
سنىهاست، صدى هشتاد، نودسنى هستند ولى كوچكترين پروندهاى در هيچ جائى نيست كه به نام مذهب در بين اين دو فرقه اسلامى اختلافى بيفتد. در وقايع اخير كه يك كمى شلوغ پلوغ شد. اين هم تقصير استثمارگرها بود كه اينها را مىخواستند به جان يكديگر بيندازند، ولى بنده و روحانيون و عشاير و قبايل سعى كرديم، نهايت جديت را كرديم كه نگذاريم استثمارگرها ما را استثمار بكنند و به جان يكديگر بيندازند، و ما هم در اين نهضت اسلامى با تمام مسلمانان تهران هماهنگ هستيم، شريك هستيم.
اين آرزوى ديرينه ما بوده كه خداوند متعال يك روزى بياورد كه ما اسلام حقيقى و اسلام صحيح و اسلام صدر اسلام را ببينيم. حالا ما خيلى خوشوقتيم، اينقدر خوشوقتيم كه من پير مرد 63 ساله هم احساس جوانى مىكنم كه ايكاش قرآن پياده بشود، اسلام صحيح پياده بشود، نه آن اسلامى كه بلا تشبيه ما آخوندهاى بيسواد درست كرديم. آن اسلامى كه در صدر اسلام بوده و اسلام واقعى بوده، آن اگر پياده بشود، و انشاءالله پياده خواهد شد. ما از شما خيلى شكرگزاريم، خدا شما را براى اسلام و مسلمين حفظ بكند و همه روحانيت را توفيق بدهد كه براى اين نهضت تشريك مساعى بكنند و فداكارى بكنند.
نابودى همه طبقات و ايجاد وابستگى جزءماموريت شاه بود
سپس امام خمينى جواب كوتاهى بدين مضمون فرمودند:
انشاء الله خداوند توفيقتان بدهد،اينكه گفتيد كه براى شما هيچ كارى نكردند، براى هيچكس هيچ كارى نكردند، فقط آن چيزى كه كردند براى آمريكا و ديگر اجانب كردند. شاه، شاه سابق كه در آن كتاب نوشته است، ماموريت براى وطنم ،من اين را صحيح ميدانم، ماموريت براى وطن داشت براى اينكه وطن را بكلى نابود كند، اسلام را نابود كند، عشاير را نابود كند، همه طبقات را به نابود ى بكشد، خزائن ما را، همه را ببرد، ما را دست نشانده غير قرار بدهد، كشاورزى ما طورى بشود كه مادر همه چيز محتاج به خارج باشيم، اينها همه جزء ماموريت او بود و ماموريتش راهم انجام داد لكن خدا خواست كه رسوا بشود در عالم و ما البته از همه شما آقايان تقاضاى اين را داريم كه در آن محلى كه هستيد همه با هم، شما و همه علماى آنجا با هم برادر، يك جهت باشيد و انشاء الله دولت عدل اسلامى كه پيش آمد همه مثل هم، همه برادروار استفاده از مملكت خودتان مىكنيد و مملكت مال خودتان است و خودتان ادارهاش كنيد انشاء الله. خداوند شما را حفظ كند.
والسلام علكيم و رحمة الله و بركاته