0

مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:مجموعه سخنراني هاي امام خميني (ره)
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391  1:41 AM

صحيفه نور ج 5 صفحه 42

تاريخ 17/11/57

بيانات امام خمينى در ميان گروهى از پرسنل ارتش در دبستان علوى

جديت طاغوت براى انهدام مملكت و غارت اموال ملت

شما تا حالا در خدمت طاغوت بوديد. متاسفانه اين جمعيتى كه بايد به ايران خدمت بكنند و يك ايران صحيح براى ما بسازند در خدمت كسى بودند كه جديت براى انهدام اين مملكت داشت. ما پنجاه سال يود مبتلا بوديم به حكومت رضاخان و محمد رضاخان كه در اين 50 سالى كه او بود خيانت خيلى زيادتر شده از آن پنجاه سال اول و اين 28 سال و 38 سال دوم كه زمان ايشان بود خيانت زيادتر شد تا آنوقت. اين شخص براى ما هيچى نگذاشت، اينها فرار كردند، اموال اين ملت را برداشتند و رفتند. به من نوشته بودند، حالا يادم نيست جائى كه مجله بود يا در يك جائى كه اين را براى من فرستادند كه يك ويلائى يك خواهر ايشان (كدام خواهر است آن را هم نمى‏دانم) خريده‏اند به فلانقدر و اين فلانقدر هم يادم نيست. اينكه يادم هست اين است 6 ميليون دلار خرج گلكارى، مى‏فهميد؟ تصور مى‏توانيد بكنيد؟ ما مى‏توانيم بفهميم يعنى چه؟ 6 ميليون دلار، 37 ميليون تومان خرج گلكارى اين ويلاى خانم شده. از مال كى؟ پدر ايشان كه آمد كودتا كرد چه چيز داشت سيصدعباسى از مال اين ملت بود و از مال ماها بود ديگر. اين ملت را اينها فقير كردند و برداشتند. اين مال خودش اين مال عائله خودش كه در چيز بود كه 3 بيليون دلار بود نمى‏دانم ياتومان، 3بيليون و چند صد دلار آنها كه اتباعشان بودند آن سر لشكرها و آن ارتشبدها و آن كذا و كذا آنها هم برداشتند و رفتند. شماهائى كه خدمت كرديد به مملكت شماها محروم، آنهائى كه آن بالا بودند و خيانت مى‏كردند به اين مملكت، آن بالائى‏ها خوردند و برداشتند و رفتند.

حالا، از حالا به بعد شما در خدمت ملت باشيد، ملت خودتان را خدمت بكنيد. اين آب و خاك مال شماست، اينجا مال خودتان بايد باشد، دست اين اجانب بايد كوتاه بشود، چقدر آمريكا بايد از اين مملكت ببرد و بخورد يا انگلستان يا ساير جاها؟ ما بايد يك وقت هم زنده بشويم، بيدار بشويم، ملتفت بشويم، آزادى را بگيريم. حق را بايد گرفت با سرنيزه، با مسلسل بايد حق را گرفت از اينها، خودشان كه نمى‏دهند، بايستيد در مقابل اينها، شما ديديد كه اين ملت، همين پا برهنه‏ها ايستادند در مقابل توپ، تانك نمى‏دانم مسلسل، ايستادند و پيش بردند كارشان را. اين ابرقدرت‏ها همه پشتيبان شاه بودند و اين مردم پابرهنه با مشت ايستادند در مقابل تانك، خون دادند و عقب زدند آنها را كه ديگر نتوانست اين بماند خودش اينجا، آنها هم كه رفتند.

صحيفه نور ج 5 صفحه 43

وظيفه اقشار ملت اتحاد براى اصلاح امور و بازسازى خرابى هاست

شما از اين به بعد يك قدرى توجه داشته باشيد، رفقايتان را متوجه كنيد، همقطارانتان را متوجه كنيد، بگوئيد آقا، ما خير شما را مى‏خواهيم، ما فرياد مى‏كنيم كه بايد ارتش ما مستقل باشد يعنى نوكر نباشد، اين خير شماست، يا اينكه خير ما؟ بايد ارتشمان تحت نظر آمريكا باشد و بدتر از او اسرائيل؟ بايد اينها اصلاح بشوند. اينها را بايد همه‏تان دست به دست هم بدهيد و اين كارها را اصلاح بكنيد، درست بكنيد. مملكت را بايد بسازيد از سر. اينها خراب كردند و رفتند و حالا بايد بسازيم. اينها يك كارى كه كردند قبرستانهاى ما را خوب آباد كردند، جوان‏هاى ما را، همه را زير خاك كردند و رفتند. ما حالا بايد بنشينيم و بسازيم و همه دست به هم بدهيم، آنهائى كه در ارتشند و پاكدامنند ارتش را بسازند، آنهائى كه بيرونند در اداراتند و پاكانند ادارات را درست كنند، مردم بازار را درست كنند، زراعت را درست كنند. اينها به كلى كشاورزى ما را از بين بردند. شما مى‏دانيد كه ايران يك جائى بود كه صادر مى‏كرد، حالا براى همه چيز دستش به دنبال يا آمريكاست يا جاى ديگر.

انشاالله خدا همه تان را حفظ كند، موفق باشيد، مويد باشيد. انشاالله.

سوالات ارتشيان وپاسخ‏هاى امام به آنان

يكى از حضار: مى‏بخشيد، البته من مى دانم كه خسته هستيد، مى‏خواهيم مزاحمتان نشويم اما راجع به ارتش مطالبى داريم: مى‏خواستم به عرضتان برسانم كه اينكه شما فرموديد در خدمت طاغوت بوديد، اگر خداوند قبولمان كند با وجود اينكه بنده به سهم خودم 25 سال توى ارتش بودم، لباس خدمت طاغوتى تنم بود، اگر مورد قبول خداوند باشد خيانت نكردم.

پاسخ امام: درخدمت معنايش اين است كه در جائى بوديد كه طاغوت سر وكار داشت والا البته من مى‏دانم كه در جمع ارتش ما مردم محترم هستند، مردم متعهد هستند، مردم صحيح هستند، پاكدامن هستند، ما دلمان به همين ارتش خوش هست كه پاكدامن‏ها زيادند و انشاالله اصلاح مى‏شود مملكت ما به واسطه همين‏ها. اينكه گفتم همه در طاغوت - در چيز - بوديد يعنى در يك جائى بوديد كه طاغوت با شما سر و كار داشت، نه اينكه شما هم خدمتگزار بوديد. انشاالله موفق باشيد.

ادامه سخنان فرد مزبور در تكميل گفته‏هايش: و گاهگاهى عملا همين بوده و گاهگاهى دستورات اينها را ناچار بوديم اجرا كنيم.

پاسخ امام: انشاالله موفق باشيد.

صحيفه نور ج 5 صفحه 44

سخن ديگر اين برادر ارتشى خطاب به امام: يك موضوع ديگر اجازه مى‏دهيد به عرضتان برسانم اينكه الان خيلى انتظار تشريف فرمائى شما را به قم دارند و منتظر هستند كه شما تشريف ببريد آنجا و معتقدند كه راحت مى‏شوند، كه آقا مى‏روند قم و ديگر از اين دردسرها راحت مى‏شوند.

پاسخ امام: نه. بگوئيد كه تا شما را راحت نكنم، نمى‏روم.

يكى ديگر از برادران ارتشى: قم را مى‏توانند خيلى زود محاصره‏اش كنند و خيلى خوب ارتباط را قطع كنند.

پاسخ امام: نخير شما خاطر جمع باشيد. من اهل تهران و اهل كرمان، من اهل ايرانم، من در ايران هستم و با همه ايرانى‏ها ارزانى‏ها رفقيم.

يكى از ارتشيان: خداوند توفيقتان بدهد و طول عمر به شما بدهد كه بتوانيد ما و اين ملت را از شر اين خونخوارها نجات بدهيد.

پاسخ امام: محتاجيم به كمك همه، همه كمك كنيد. انشاالله موفق باشيد، سلامت باشيد، خدا حفظتان كند.

والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها