0

مقالات روشهاي پيشگيري از اتلاف منابع ملي

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:مقالات روشهاي پيشگيري از اتلاف منابع ملي
یک شنبه 27 فروردین 1391  12:01 AM

 32: بررسي تاثير درجه استحصال آرد بر تركيب آرد، خواص رئولوژي خمير و كيفيت نان
ميرمجيدي هشتجين عادل
همايش روشهاي پيشگيري از اتلاف منابع ملي  1383;خرداد 1383(1)
کلید واژه: 
خلاصه:

اطلاعات موجود مبتني بر دانش امروزي، قدمت نان را تا 6000 سال قبل تاييد نموده و در بررسيهاي باستان شناسي دلايل غير قابل ترديدي در اين زمينه بدست آمده است. نان يكي از ارزانترين و مهمترين مواد غذايي مورد استفاده انسان مي باشد، گرچه با ارتقاي سطح زندگي در كشورهاي پيشرفته از ميزان مصرف نان كاسته شده است، ليكن نان هنوز هم بخش عمده اي از انرژي روزانه مردم كشورهاي مختلف و بويژه اقشار كم درآمد جامعه را تامين مي كند.
تركيب آرد و كيفيت نان همواره تحت تاثير عوامل مختلف محيطي، توارثي و نوع فرآيندهاي عمل آوري مي باشند. از مهمترين فاكتورهاي موثر بر تركيب و ويژگيهاي آرد و متعاقبا كيفيت نان حاصل، درجه استحصال آرد مي باشد. در اين مقاله ابتدا به تعريف واژه درجه استحصال آرد و روشهاي محاسبه و تعيين آن پرداخته و سپس تاثير درجه استحصال آرد بر تركيب و ويژگيهاي آرد (خاكستر، رنگ، رطوبت، پروتئين، فيبر خام، چربي، گلوتن مرطوب، عدد رسوبي، عدد فالينگ و اندازه ذرات آرد)، خواص رئولوژي خمير وخواص كيفي نان مورد مطالعه و بررسي قرار گرفته است.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها