0

مقالات كاربرد فناوري هاي نوين در كشاورزي

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:مقالات كاربرد فناوري هاي نوين در كشاورزي
جمعه 25 فروردین 1391  1:06 PM

 35: توليد اسيدهاي آمينه و مشتقات آنها با استفاده از رهيافت هاي زيست فناوري
مختارزاده ديلمقاني س.، عباس زاده ش.، رحماني م.
همايش منطقه اي كاربرد فناوري هاي نوين در كشاورزي  1386;دي 1389(1)
کلید واژه:  اسيدهاي آمينه، زيست فناوري، آنزيم ها
خلاصه:

استفاده از زيست فناوري در صنعت توليد اسيد هاي آمينه از 50 سال پيش آغاز شد. گسترش بازار فروش بخصوص براي اسيدآمينه هاي مورد استفاده در تغذيه دام مانند ال- ليزين، ال- ترئونين و ال- تريپتوفان صورت گرفته است. توليد تخميري اسيدهاي آمينه، با استفاده از سويه هاي داري عملكرد بالا (كروناباكتريوم گلوتاميكوم و ايشرايشياكولي) و استفاده از منابع قندي همچون ملاس، ساكارز و گلوكز صورت مي پذيرد. امروزه بازار اسيدهاي آمينه سنتزي، اهميت فزاينده اي پيدا كرده و نرخ رشد سالانه توليد اين دسته از فرآورده هاي بيولوژيكي به 5-7% رسيده است. اهميت استفاده از آنزيم ها و زيست كاتاليزرهاي كامل سلول بخصوص در توليد ال-اسيد آمينه هاي پروتئوژنيك و غيرپروتئوژنيك و مشتقات اسيد آمينه هاي خالص شده، به اثبات رسيده و طرفداران زيادي نيز پيدا كرده است. در اين صنعت، از اسيد آمينه هاي توليدي در سنتز مواد فعالي كه كاربرد دارويي، آرايشي و كشاورزي دارند، استفاده مي شود. با بهره برداري مناسب و كارآمد از پتانسيل ميكروارگانيسم ها و گياهان در فرآيند هاي توليد اسيد آمينه ها، كيفيت تغذيه و سلامت جوامع، ارتقا خواهد يافت.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها