پاسخ به:دانلود مقالات سرامیک
پنج شنبه 24 فروردین 1391 9:07 PM
نقوي مجتبي، صلاحي اسماعيل، كاظم زاده اصغر |
كنگره سراميك ايران 1388;ارديبهشت 1388(7) |
کلید واژه: E.Coli، لعاب ضد باكتري، نانوذرات نقره |
خلاصه:
لعاب ضد باكتري با احياي درجا و سنتز نانوذرات نقره از تركيبات نقره دار AgNO3 و Ag2O در هنگام پخت و در اتمسفر احيايي ساخته و مطالعه شد. تركيبات گوناگون نقره با درصدهاي وزني متفاوت بابچ لعاب مخلوط و همگن سازي، سپس بر روي بيسكويت كاشي اعمال و در اتمسفرهاي احيايي H2وCO پخت شد. خواص ضد باكتري نمونه ها با استفاده ازرشد باكتري E.Coli نمونه برداري شده از سطح آنها پس از زمان 24 ساعت و مقايسه با لعاب مرجع اندازهگيري شد. نتايج نشان داد كه با افزايش درصد نقره، كاهش دماي پخت و استفاده از اتمسفر هيدروژن، خواص ضد باكتري نمونه ها افزايش مي يابد. |