پاسخ به:دانلود مقالات سرامیک
پنج شنبه 24 فروردین 1391 8:57 PM
كيوان فر پرستو، صلاحي اسماعيل، صولتي هشجين مهران، پازوكي محمد |
كنگره سراميك ايران 1388;ارديبهشت 1388(7) |
کلید واژه: Central Composite، كامپوزيت، روش آماري، افزودني ها |
خلاصه:
در اين مقاله، بهينه سازي خواص مكانيكي آلومينا با استفاده از افزودني ها مورد بررسي قرار گرفت. آزمايش ها به روش Central Composite و با انتخاب سه متغير مستقل، دماي پخت، نيروي فشردن و درصد افزودني (CaO + SiO2) انجام گرفت. دو عامل چگالي و استحكام خمشي نمونه ها اندازه گيري شد و تركيب بهينه. مطابق نتايج به دست آمده در مورد چگالي، با توجه به اثر تك تك اين عوامل، دما و نيروي فشردن به ترتيب بيشترين تاثير را بر افزايش چگالي دارند. با افزايش مقدار افزودني به بالاترين حد، مقدار چگالي كمي افت مي كند. به نظر مي رسد بيشترين مقدار چگالي در وضعيت صفر يعني مقدار افزودني در حدود 0.125 درصد مولي به دست مي آيد. در مورد استحكام خمشي مشاهده كه دماي پخت بيشترين تاثير را بر افزايش استحكام دارد، به طوري كه با اين عامل به تنهايي (دو عامل ديگر در پايينترين حد يعني وضعيت 1- باشند) مي توان مقدار استحكام را به حدود 70 درصد استحكام نهايي رسانيد. پس از آن، نيروي فشردن بيشترين تاثير و عامل مقدار افزودني كمترين تاثير را بر روي افزايش استحكام دارد. نتايج نشان داد كه بهترين تركيب داراي بالاترين دماي پخت (1650oC) بالاترين نيروي فشردن (130MPa) و بالاترين مقدار افزودني (0.25mol%) است. |