پاسخ به:خاطره نویسی سالروز تاسیس سایت راسخون
شنبه 26 فروردین 1391 9:13 AM
با سلام وعرض احترام حضور همه کارمندان وکارکنان مخلص راسخون
من در ابتدا که عضوشدم فکر نمیکردم این سایت خیلی با محتوا باشد وظاهراًفقط با پاسخ به سوالات مسابقه با آن آشنا بودم واز امکانات دیگر استفاده نمیکردم
تا اینکه با انجمن وقسمت های دانلود وتعبیرخواب راسخون آشنا شدم خیلی برایم جذاب بود من اول فقط در سایت تبیان تهران وقتم را میگذراندم ولی الان بیشتر وقتم در راسخون است البته این دلیل نمی شود که بگویم تبیان ارزش خود را از دست داده نه انسان باید همیشه حق بگوید هم سایت شما وهم سایت تبیان در یک هدف و راستا پیش میروید من برای همگی شما آرزوی توفیق دارم
ولی در مورد خاطره باید بگویم به خواست خدا من 3 بار در مسابقات برنده شدم که جایزه اش قاب راسخون بود که ساعتی هم داشت که چون در محیط کار همکاران من باسایت راسخون آشنا بشوندوبرای تبلیغ هدف سایت شما تندیس ها را به آنها هدیه دادم که خیلی خوشحال شدند وهمینطور تعبیر خواب راسخون را دانلود کردم وکپی کردم وبه آنها دادم که خیلی مورد توجه قرار گرفت
میخواستم خدمتتان عرض کنم این هدایا شاید برای شما هزینه زیادی نداشته باشد ولی برای مردم، فرهنگ سازی را بدنبال دارد تا از سایت پرمحتوایتان بهره مند شوند که این ارزشش بسیار است .ما نباید از سایتهای دیگر غافل شویم که چطور فرهنگ باطل خود را رواج میدهند .خدا در رواج فرهنگ مهدوی توفیقتان دهد و همه مارا تسلیم قرآن ودستوراتش قراردهد.ممنون
امیدوارم ما هم درراه فرهنگ سازی قدم برداریم وتوفیق خدمت به جامعه اسلامی را به همه ما عنایت کند به برکت صلوات محمد وآل محمد.
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم