0

دانلود مقالات مربوط به جامعه ایمن شهر تهران

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:دانلود مقالات مربوط به جامعه ایمن شهر تهران
سه شنبه 22 فروردین 1391  4:34 PM

 22: بررسي وضعيت ايمني مدارس شهرستان كلاله در سال 1388
قربان پور مارال، نوري عابد، كر عبدالهادي، دادي پور محمد، چرابين عزيزه، اديب مهين
همايش جامعه ايمن شهر تهران  1388;15 مهر، 1388(2)
کلید واژه:  ايمني، مدرسه، حادثه
خلاصه:

مقدمه: مدرسه خانه دوم دانش آموز است. بنابراين بايد از نظر وضعيت ايمني و بهداشتي مناسب باشد. مدارس سهم عمده اي در وقوع حوادث دارند. هم اكنون حدود 18 ميليون دانش آموز در حدود صد هزار آموزشگاه كشور در حال تحصيل هستند. تعداد 30382 دانش آموز در 333 مدرسه شهرست انهاي كلاله و مراوه تپه تحصيل مي كنند. اين مطالعه با هدف تعيين وضعيت ايمني در مدارس شهرستان كلاله انجام گرفته است.
روش كار: اين پژوهش از نوع توصيفي و به روش مقطعي در سال 1388 بر روي 51 مدرسه شهرستان كلاله و مراوه تپه به صورت سرشماري انجام گرفت. جمع آوري اطلاعات از طريق تکميل پرسشنامه و با مشاهده و اندازه گيري انجام شده است. داده ها با SPSS13 تجزيه و تحليل شدند.
بحث: 60.8% مدارس به دلايل مختلف از نظر مکان احداث نامناسب بودند. پله هاي 56.9% مدارس ايمن بودند. از نظر سيستم گرمايشي 70.3% مدارس از بخاري هاي نفتي بدون دودکش استفاده مي کردند. 94.1% مدارس داراي کپسول آتش نشاني مناسب بودند. از نظر راه خروجي اضطراري 21.6% مدارس داراي راه خروجي اضطراري بودند. 39.2% داراي محوطه خاکي يا شني بودند. از نظر وضعيت پريزهاي برق 58.8% مدارس داراي پريزهاي نامناسب بودند. 71.4% مدارس از نظر تجهيزات جعبه کمکهاي اوليه ناکامل بودند.
نتيجه گيري: اكثر مدارس از نظر ايمني (حفاظ پنجر ه ها، پوشش حياط، محل نگهداري سوخت و ...) وضعيت مطلوبي نداشتند. بر مبناي نتايج پژوهش، وضعيت ايمني در مدارس با معيارهاي بهداشت مدارس فاصله دارد و از شرايط مطلوب برخوردار نيست
.
پيشنهادات: هماهنگي بيشتر بين دانشگاه علوم پزشكي و سازمان آموزش و پرورش در مورد اجراي كامل آيين نامه بهداشت محيط مدارس، بازنگري در طراحي، ساخت و تجهيز مدارس، آموزش مربيان و مديران مدارس، ارتقاي فرهنگ ايمني و بهداشت و افزايش سرانه بهداشتي مدارس مي تواند در بهبود وضعيت بهداشت محيط و ايمني مدارس موثر باشد
.

 23: اولويت بندي معيارهاي طراحي در برنامه ريزي و مديريت ايمني پارك ها و فضاهاي سبز شهري با به كارگيري متد تصميم گيري چند معياره (MCDM)
همايش جامعه ايمن شهر تهران  1388;15 مهر، 1388(2)
کلید واژه:  ايمني، پارك ها و فضاهاي سبز شهري، تصميم گيري چندمعياره، مديريت و برنامه ريزي، طراحي
خلاصه:

گسترش فيزيكي شهرهاي بزرگ و همچنين نوع زندگي امروزي، تقاضا براي گسترش فضاي سبز و ايجاد پارك ها را در شهرها به دنبال داشته است. بنابراين با توجه به اهميت وجود اين مكان ها در فضاهاي شهري و بدليل ضرورت ايمني در آن ها، مديريت صحيح در حل اين مساله از طريق برنامه ريزي و طراحي محيطي مناسب از اهميت خاصي برخوردار است.
برنامه ريزي و طراحي محيطي با شناخت ويژگيهاي مكاني و شرايط محيطي، در كنار ساير اقدامات ديگر در افزايش ايمني پارك ها موثر است، بدين منظور مي بايست تمامي معيارها و عوامل تاثيرگذار در امنيت و برعكس ناامني اين فضاها تعيين شده و اولويت هر كدام مشخص گردد. اما در نظر گرفتن و بررسي همزمان اين معيارها و تعيين اهميت هر يك از آنها فرايندي دشوار بوده كه نيازمند استفاده از روش هاي مناسب به منظور اعمال بهترين مديريت مي باشد.
امروزه راهكارهاي نوين در اين زمينه ارايه شده كه با استناد به نظرات كارشناسان امر و حتي نظرات عمومي ميتوان معيارهاي مختلف در زمينه چگونگي طراحي پارك ها به منظور افزايش ايمني، مشخص و آنهايي را كه از جنبه هاي گوناگون اهميت و ارجحيت بيشتري دارند تعيين و روي آنها تمركز و مديريت نمود. تصميمگيري چندمعياره از مهمترين اين متدها بوده كه در آن علاوه بر در نظر گرفتن معيارهاي مختلف كمي و كيفي، از دانش و مهارت افراد خبره به عنوان يك بعد مديريتي مساله در فرايند تصميم گيري استفاده مي شود.
در اين مقاله پس از بيان مقدماتي در مورد پارك ها و فضاهاي سبز شهري و مساله ايمني در آنها، به بررسي و تعيين مهمترين معيارهاي طراحي در افزايش ايمني در اين مكان ها پرداخته و چگونگي كاربرد تصميم گيري چند معياره در انتخاب و اولويت بندي اين معيارها ارايه خواهد شد

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها