0

دانلود مقالات مهندسی معدن

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:دانلود مقالات مهندسی معدن
سه شنبه 22 فروردین 1391  3:18 PM

 76: طراحي شيب نهايي بهينه معدن مس سونگون
منجزي مسعود، حيدري مهرداد، رضاخواه مجتبي، ترابي معصومي امير
كنفرانس مهندسي معدن ايران  1383;14-12 بهمن، 1383(1)
کلید واژه:  تحليل پايداري، شيب بهينه ديواره معادن روباز، ريزش، FLAC SLOPE
خلاصه:

تعيين شيب ديواره ها يکي از مهمترين پارامترهاي طراحي معادن روباز مي باشد. چنانچه شيب ديواره ها کم در نظر گرفته شود، باطله برداري به مقدار قابل توجهي افزايش مي يابد. از طرف ديگر انتخاب ديواره هاي پر شيب باعث کاهش ايمني و افزايش احتمال ريزش خواهد شد. بنابراين انتخاب شيب بهينه براي جلوگيري از اضافه باطله برداري و کاهش ريسک ريزش ديواره ضروري مي باشد. روش هاي مختلفي براي تحليل پايداري شيب ديوار ههاي معادن روباز وجود دارند. از جمله مي توان به روش هاي تعادل حدي و روش هاي عددي اشاره نمود. در اين تحقيق پايداري بحراني ترين مقطع معدن روباز سونگون به روش عددي و با استفاده از نرم افزار FLAC SLOPE مورد بررسي و تحليل قرار گرفته است. در اين تحقيق بارگذاري استاتيکي انجام شده و طبق نتايج بدست آمده، ضريب ايمني ديواره با شيب کلي 28.5 درجه مربوط به مقطع فوق برابر 1.41 مي باشد

 77: پي جويي ژئوالکتريکي زونهاي کارستي آبدار در منطقه اردستان به روش آزيموتال
فتحي محمدباقر، شرقي يوسف، كيمياقلم جعفر، رمضي حميدرضا
كنفرانس مهندسي معدن ايران  1383;14-12 بهمن، 1383(1)
کلید واژه:  مقاومت ويژه الکتريکي، انيزوتروپي، هيدروژئولوژيکي، زونهاي کارستي، گسل، آزيموتال
خلاصه:

امروزه يکي از موثرترين روشها در کاوش و پي جويي هيدروژئولوژيکي، استفاده از روشهاي ژئوفيزيکي بويژه روشهاي ژئوالکتريک مي باشد که يکي از زير مجموعه هاي آن، روش مقاومت ويژه است. اين روش در مطالعه ناپيوستگيهاي قائم و افقي در خواص الکتريکي زمين و همچنين در اکتشاف توده هاي ناهنجار رسانا به کار مي رود و نيز امروزه به طور وسيع در مطالعات و تحقيقات هيدروژئولوژيکي به منظور بررسي زير سطحي و علي الخصوص در اکتشافات سفره هاي زيرزميني بکا برده مي شود.
در مقاله حاضر زونهاي کارستي احتمالي و گسلهاي منطقه اردستان براي اکتشاف آب مورد نياز صنايع سيمان منطقه مورد مطالعه و رديابي قرار گرفته است نتايج تعبير و تفسير مقاطع ژئوالکتريک حاصل از 143 گمانه الکتريکي با آرايش 3 الکترودي که بصورت رفت و برگشت انجام شد منعکس گرديده است. از آنجايي که زونهاي کارستي و خرد شده از جمله مناطق پر اهميت براي وجود آب مي باشند لذا براي انجام مطالعات تکميلي در 2 مقطع به تعداد 16 گمانه الکتريکي بصورت آزيموتال اجرا گرديده است. بررسي و تفسير نتايج بدست آمده از برداشتهاي الکتريکي حضور يکي سري زونهاي کارستي در عمق حدود 200 مترب با روند شمالي جنوبي را نشان مي دهد. در ادامه با توجه به نتايج مطالعات، حفر سه حلقه چاه با عمق حدود 250 متر در نقاط مستعدد جت دسترسي به زونهاي آبدار پيشنهاد گرديد. در اين مقاله چگونگي پياده و استفاده از داده هاي روش آزيموتال و تعبير و تفسير داده هاي حاصل از آن پرداخته شده است.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها