دویدم و دویدم
ترانه شاد و زیبای کودکانه «دویدم و دویدم به یك كتاب رسیدم / چه دیدم؟ یه آسمون فرشته / چه چیزا دیدم در آن نوشته / قشنگ بود مثل فرشتهاش بود / چه نوری توی نوشته هاش بود» (2:25)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 1353 | حجم فایل : 715 KB |
ابر سفید
ترانه کودکانه «ابر سفیدی دیدم من انگار كه اسبم بود / یالش بلند دم سیاه اون خیلی قشنگ بود / یكهو بادی وزید تند / اونو بردش دور دور» (1:03)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 770 | حجم فایل : 314 KB |
خوشحال و شاد و خندانم
ترانه قشنگ کودکانه «خوشحال و شاد و خندانم / قدر دنیا را می دانم / خنده كنم من دست بزنم من / پا بكوبم من شادانم» (1:42)
نظرات (1) | تعداد دريافت : 851 | حجم فایل : 504 KB |
آی با کلاه
ترانه کودکانه با اجرای «عموپورنگ»؛ شاعر: شكوه قاسم نیا؛ آهنگساز: حمید رضا صدری؛ كارگردان: احمد درویش علی پور؛ تهیه كننده: مسلم آغاجان زاده «آی با كلا آسمون خدا / ب بنام او مهربونه خدا / پ پاشو بریم ایرانو بگردیم / كه تیفادا قربان عموجان خوش قلدین / ك جیم چ ح خ دال ذال» (1:28)
نظرات (2) | تعداد دريافت : 571 | حجم فایل : 354 KB |
اعداد (هفته به هفته)
ترانه کودکانه با اجرای «عموپورنگ و امیر محمد»؛ شاعر: شكوه قاسم نیا؛ آهنگساز: حمید رضا صدری؛ كارگردان: احمد درویش علی پور؛ تهیه كننده: مسلم آغاجان زاده «یه آسمونه / کجاست؟ بالا سرمونه.../ که هدیه ای قشنگ از خدای مهربونه.../ دو توپ گردن / توو آسمون میگردن../ چین؟ خورشید وماهن / که نقره ای وزردن...» (2:12)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 578 | حجم فایل : 522 KB |