0

گنجینه صوتی >کودک و نوجوان

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:گنجینه صوتی >کودک و نوجوان
پنج شنبه 17 فروردین 1391  10:22 AM

کرنگ بلا
ترانه كودكانه «کرنگ بلا»؛ آلبوم: رنگین کمون؛ آهنگ ساز: ثمین باغچه بان؛ خواننده: بهجت قمصری، اولین باغچه بان «اسب کرنگی را دیدم / تو جنگلی تنها رفتم جلو با بوس و ناز / کرنگو زین کردم / هی هی هی کرنگ بلا تو یار قشنگ منی / هی هی هی سمند طلا تو اسب زرنگ منی» (2:16)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 138 | حجم فایل : 804 KB |

نقاشی برای بابا
ترانه كودكانه «نقاشی برای بابا» از آلبوم بچه های رنگین كمان «من می کشم یه نقاشی برای بابا / نقاشی رو رنگ می زنم رنگهای زیبا / یه عکس بلبل می کشم به روی تاقچه / قناری و گل میکشم میون باغچه / قناری رو رنگ می زنم پهلوی گلها / با آوازش به من می گه زردم وزیبا» (2:28)
نظرات (1) | تعداد دريافت : 427 | حجم فایل : 878 KB |

دل من و تو
شعر كودكانه «دل من و تو» از آلبوم بچه های رنگین كمان «دل من و تو یه آسمونه / خورشید گرمش چه مهربونه / خونه به خونه دونه به دونه / بیاین بچه ها بریم تماشا / دل من و تو یه آسمونه / گوشه ی سقفش رنگین کمونه» (1:42)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 348 | حجم فایل : 605 KB |

اعضای بدن
ترانه كودكانه « با چشمت! با چشمم دنیا را می بینم، اینجا را آنجا را می بینم / با پایت! با پایم در دنیا می گردم، در اینجا در آنجا می گردم / با دستام دنیا را می گیرم، اینها را آنها را می گیرم» (2:35)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 264 | حجم فایل : 920 KB |

بزی نشست تو ایوون
ترانه كودكانه «بزی نشست تو ایوون / نامه نوشت به مامان / من بزی تو هستم / ناز نازیه تو هستم / ناز نازیه تو هستم / دیشب رفتم تو جنگل / دنبال آهو گشتم / هی گشتم و هی گشتم / تا اونو پیدا کردم» (2:03)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 206 | حجم فایل : 728 KB |

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها