0

گنجینه صوتی >کودک و نوجوان

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:گنجینه صوتی >کودک و نوجوان
پنج شنبه 17 فروردین 1391  10:14 AM

دندان سفید
ترانه كودكانه «این دندون خوب سفید انگار که قهر کرده با من / تازگیا کنده شده از روی لثه های من / هر روز صبح دندونامو با شادی مسواک می زنم / بعد به مامان خوشگلم یه ماچ گنده میدم / خوب می دونم همیشه / باید شاد باشم و بخندم اما حالا از خجالت لبامو باید ببندم» (3:32)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 392 | حجم فایل : 1.22 MB |

پیشبند یادت نره
ترانه كودكانه «وقت غذا خوردنتون بچه ها / باید که جمع باشه حواس شما / پیشبندو قبل غذا ببندین / تا که کثیف نشه لباس شما / چون که غذا بریزه روی لباس / مامان باید بشوره اون لباسو / خوب این جوری خسته می شه مامان جون / پس همگی جمع کنیم حواسو» (2:07)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 185 | حجم فایل : 751 KB |

ترافیك
ترانه كودكانه برای آموزش رد شدن از خیابان «ای بچه های کوچیک / تووی این همه ترافیک / با این همه ماشین باید مواظب باشید / وقتی می خواهی رد بشی برو از روی خط کشی / اول سرت را بالا کن به راست و چپ نگاه کن / وقتی دیدی ماشین نیست» (2:55)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 146 | حجم فایل : 1.01 MB |

اذان
ترانه كودكانه «ظهر و شب وقتی توی کوچه صدای اذون می پیچه / پر میشه دلم از احساس جانماز پر از یاس / می زنم حرفامو با تو خداجون دعامو بشنو / وقتی با همه وجودم توو رکوع، توو سجودم / توو اقامه، توو قنوتم / تووی خلوت، توو سکوتم / می زنم حرفامو با تو خداجون دعامو بشنو» (1:39)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 566 | حجم فایل : 588 KB |

كجایی؟
ترانه كودكانه «زاغی کجایی؟ / رو شاخه ی درخت ها / ماهی کجایی؟ توو آبی های دریا / بارون کجایی؟ اون بالاها توو ابرها / خورشید کجایی/ توو صبح زود فردا» (2:02)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 518 | حجم فایل : 725 KB |

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها