0

ارتباط مستقيم همراه

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

ارتباط مستقيم همراه
پنج شنبه 17 فروردین 1391  9:01 AM

همان طور كه مي‌دانيد برنامه‌هاي ارتباطي زيادي وجود دارد كه شما مي‌توانيد از طريق آنها با دوستان و آشنايان خود به صورت نوشتاري، صوتي و تصويري ارتباط برقرار كنيد. نرم‌افزارهايي كه هر كدام به تنهايي امكانات فراواني داشته و قادرند آيتم‌هاي مختلفي را در اختيار شما قرار دهند. همه آنها در ابتدا تنها قادر بودند در محيط كامپيوتر اجرا شوند، اما به مرور زمان و با به وجود آمدن تلفن‌هاي همراه هوشمند امروزي، پاي آنها به موبايل‌ها هم باز شد، به طوري كه امروزه كمتر نرم‌افزاري را پيدا مي‌كنيد كه قابليت ارتباط به صورت مستقيم و غيرمستقيم را داشته باشد، اما تنها بر روي كامپيوتر قابل اجرا باشد. از معروف‌ترين آنها مي‌توان به مواردي همچون ياهو مسنجر، ام‌اس‌ان مسنجر، گوگل تالك و... اشاره كرد كه امروزه بيشترين استفاده را دارند و اكثر افراد از آنها استفاده مي‌كنند.

حال تمامي اين نرم‌افزارها، خود به تنهايي قادرند روي تلفن همراه اجرا شوند و كار كنند، اما نرم‌افزارهاي معدودي نيز وجود دارند كه همه آنها را به صورت يكجا و در كنار هم به شما عرضه مي‌كنند. يكي از آنها eBuddy نام دارد كه تعدادي از اين نرم‌افزارها را به صورت يكجا در اختيار شما قرار مي‌دهد. اگر شما نيز مايل هستيد كار با آن را فرا بگيريد با ما همراه باشيد.

برنامه eBuddy نگارش 1.9.1

نرم‌افزاري كه ما امروز براي شما توضيح خواهيم داد مخصوص سيستم عامل آندرويد مي‌باشد. آن را به طور رايگان از خود سايت سازنده به آدرس http://www.ebuddy.com دريافت كرده و بر روي گوشي خود نصب كنيد. در سايت مربوطه براي ديگر سيستم عامل‌ها نيز موجود است كه شما بر اساس نوع گوشي خود مي‌توانيد آن را دريافت كرده و نصب و اجرا كنيد. كاركرد تمامي آنها شبيه به هم بوده و تفاوت چنداني ندارند.

پس از اجرا به صفحه اول برنامه وارد خواهيد شد. در اين صفحه 2 گزينه وجود دارد. يكي ساخت يك نام كاربري جديد در سايت و برنامه ebuddy و ديگري براي زماني است كه شما از قبل يك نام كاربري در اين سايت داريد. اگر نام كاربري داريد كه آن را وارد كنيد و به قسمت بعد برويد، اما اگر نداريد شما بايد يكي بسازيد. براي اين كار تنها كافي است نام كاربري درخواستي، كلمه عبور و پست الكترونيكي خود را به برنامه بدهيد. بدون هيچ گونه لينك تاييد و... اكانت جديد شما ساخته مي‌شود و شما مي‌توانيد از آن استفاده كنيد.

پس از ورود شما بايد مشخصات برنامه‌هاي ارتباطي را كه در ليست وحود دارد به آن بدهيد. توجه داشته باشيد كه نياز به وارد كردن همه آنها نيست و تنها مي‌توانيد از آنهايي استفاده كنيد كه نياز داريد. به طور مثال براي شروع، ياهو مسنجر را انتخاب كرده و كلمه عبور و نام كاربري خود را وارد كنيد تا يك گزينه براي اين پيغام‌رسان ايجاد شود. سپس به سراغ گوگل تالك رفته و همين كار را براي اين برنامه نيز انجام دهيد.

پس از انجام اين كارها اسم اين برنامه‌ها در قسمت Accounts خواهد آمد. كافيست براي اتصال آنها انگشت خود را روي آنها نگه داشته و گزينه اتصال را بزنيد (توجه كنيد كه براي ويرايش، حذف يا خارج شدن هر كدام از آنها نيز تنها مي‌توانيد با نگه‌داشتن انگشت خود روي اكانت مربوطه آن كار را انجام دهيد و نياز به رفتن به قسمت‌ها و منوي‌هاي مختلف نيست). مدت كمي طول خواهد كشيد تا به پيغام‌رسان فوق وصل شويد. حال اگر در قسمت Buddies نگاه كنيد مي‌بينيد افرادي در فهرست شما به صورت آنلاين يا آفلاين حضور دارند كه مي‌توانيد با كليك كردن روي هر كدام با آنها ارتباط برقرار كنيد.

شما مي‌توانيد براي تك‌تك اكانت‌هاي پيغام‌رسان خود همين كار را انجام دهيد و فهرست دوستان شما در قسمت Buddies قابل مشاهده خواهند بود، اما چگونه مي‌توان تشخيص داد كه اسامي كه اضافه مي‌شوند مربوط به كدام يك از پيغام‌رسان‌ها هستند. اگر در قسمت Buddies به سمت راست هر نام كاربري دقت كنيد خواهيد ديد از شكلكي استفاده شده است كه نشان‌دهنده اسم مربوطه در پيغام‌رسان خاص است. به طور مثال اگر با يك صورتك خندان روبه‌رو هستيد مي‌توانيد به راحتي تشخيص دهيد كه ياهو مسنجر است يا اگر با گزينه Talk روبرو شديد خواهيد فهميد كه گوگل تالك بوده و به همين صورت مي‌توانيد آنهاي ديگر را از هم متمايز كنيد.

همچنين گزينه‌هاي معدودي در قسمت تنظيمات اين برنامه وجود دارد كه مي‌توانيد افراد آفلاين را از فهرست خود حذف كنيد يا اسامي را براساس دلخواه خود مرتب كنيد يا با استفاده از گزينه‌هاي مربوطه استفاده از باتري را بهينه سازيد. تمامي اين موارد به دلخواه شما و سليقه شما مربوط مي‌شود و عمكردي در اصل برنامه ندارد.

پژمان عاملي فرد

 
 

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها