0

سکوی اخبار قرآنی: قرآن پژوهی،قرآن شناسی و....

 
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی
سه شنبه 22 فروردین 1391  11:59 PM

 

سه شنبه 22 فروردين 1391 12:05:08             شماره‌ خبر :982463
سيدمحمد سيادتی:

طب اسلامی كوتاه‌ترين راه دستيابی به سلامت است

گروه سلامت: يك محقق طب اسلامی گفت: طب اسلامی با تأكيد بر پيشگيری از بيماری‌ها قبل از درمان، كوتاه‌ترين و مؤثرترين راه دستيابی به سلامتی است.

سيدمحمد سيادتی، محقق طب اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) با اشاره به اين مطلب، گفت: آيات قرآنی، روايات و احاديثی كه از ائمه اطهار(ع) در باب سلامتی به ما رسيده خيلی متكی به داروها نيست و آنجه نسبت به آن در اين روايات و احاديث توصيه شده است حفظ سلامتی و پيشگيری قبل از درمان است.

 

وی با اشاره به اينكه تاكيدات موجود در اسلام در مورد پيشگيری قبل از درمان، مهم ترين تفاوت ديدگاه مكتب اسلامی نسبت به ديگر مكاتب در حوزه سلامت است، افزود: از ديگر تفاوت‌های مكتب اسلامی در حوزه سلامت آن است كه مكاتب ديگر فقط به جسم می‌پردازند در حاليكه روايات ما متكی است بر حفظ سلامت و تعادل روح و جسم به طوری كه تأثيرات روح بر جسم از اهميت فوق العاده‌ای برخوردار است.

سيادتی با اشاره به ديگر تفاوت‌های مكتب اسلامی در حوزه سلامت با مكاتب ديگر، گفت: بر اساس روايات و احاديث خيلی نيازمند دارو و تجهيزات پزشكی نيستيم زيرا همانطور كه گفته شد مبنای كار در اسلام تاكيد بر پيشگيری قبل از درمان است و با حفظ سلامتی و در تلاش برای ارتقای آن خيلی نيازمند دارو و درمان نخواهيم بود.

وی افزود: اسلام پيش از آنكه بيماری به سراغ ما بيايد راه‌های حفظ و ارتقای سلامتی را به ما نمايانده است.

بی‌توجهی سيستم بهداشت و درمان كشور نسبت به توصيه‌های مكتب اسلام در حوزه سلامت

اين محقق طب اسلامی با انتقاد از سيستم بهداشت درمان در كشورمان، گفت: سيستم بهداشت و درمان در كشور ما نسبت به توصيه‌های مكتب اسلامی در حوزه سلامت چندان توجهی نداشته و شايد توجه به اينگونه توصيه‌ها را به حوزه خود مربوط نمی‌داند.

 سيادتی:
رسانه‌ها بايد ارتباط محققان طب اسلامی را با مردم برقرار‌ كنند به طوری كه در سال‌های آينده ديدگاه‌های روايی اسلام در طب به صورت فرهنگ در جامعه ساری و جاری شود

وی با اشاره به ضرورت نقش رسانه‌ها در آگاهی رساندن و اطلاع‌رسانی به مردم نسبت به توصيه‌ها و نكات مربوط به سلامت در مكتب اسلامی، افزود: رسانه‌ها بايد ارتباط محققان طب اسلامی را با مردم برقرار‌ كنند به طوری كه در سال‌های آينده ديدگاه‌های روايی اسلام در طب به صورت فرهنگ در جامعه ساری و جاری شود.

سيادتی با اشاره به مذاكرات انجام شده با وزارت بهداشت و وزارت علوم برای گنجاندن طب اسلامی در قالب يك واحد دانشگاهی در تمام دانشگاه‌های كشور و برای تمامی رشته‌ها، افزود: حفظ سلامتی و نكات طبی اسلامی در ارتقای سلامتی نيازمند تخصص در پزشكی نيست و می‌توان اين نكات را به همه دانشجويان ارايه داد تا با عمل به اين نكات ارزنده همه در جامعه جسم و بدنی سالم داشته باشند.

وی با اشاره به ضرورت تعامل دانشگاه‌ها با حوزه‌ها، گفت: ادبيات روايات اسلامی، عربی است و تاييد صحت و سقم و گردآوری مطالب آن در تخصص حوزه‌ها است ولی كارهای تخصصی درمانی بيشتر به دانشگاه‌های علوم پزشكی مربوط است و بايد در دانشگاه‌ها زمينه به كار گيری نكات و توصيه‌های اسلامی در جامعه فراهم شود.

سيادتی گفت: در حال حاضر نيز برخی از اساتيد دانشگاه و روحانيان و متخصصان طب اسلامی، خود مطالب مربوط به حفظ الصحه را در دانشگاه‌ها به دانشجويان علاقمند ارايه می‌كنند.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها