0

سکوی اخبار قرآنی: قرآن پژوهی،قرآن شناسی و....

 
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی
یک شنبه 20 فروردین 1391  9:40 PM

 

يكشنبه 20 فروردين 1391 14:00:39             شماره‌ خبر :980930
حجت‌الاسلام روحانی‌نژاد عنوان كرد:

الگوبرداری از مديريت حضرت زهرا(س) برای متناسب كردن سبك زندگی با فرهنگ دينی

گروه اجتماعی: معاون امور فرهنگی و تبليغ سازمان تبليغات اسلامی بيان كرد: پايين آوردن سطح توقعات و انتظارات و متناسب كردن سبك زندگی با فرهنگ دينی امری است كه بايد مورد توجه بانوان جامعه قرار گيرد و اين نمونه متعالی در نحوه مديريت زندگی خانوادگی حضرت فاطمه‌(س) به وفور مشاهده می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمين حسين روحانی‌نژاد، معاون امور فرهنگی سازمان تبليغات اسلامی

حجت‌الاسلام والمسلمين حسين روحانی‌نژاد، معاون امور فرهنگی و تبليغ سازمان تبليغات اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به تشريح جنبه‌های مختلف شخصيتی حضرت زهرا(س) پرداخت و اظهار كرد: خداوند متعال در عالم خلقت برخی از انسان‌ها را برای برخی ديگر حجت قرار داده است، جنبه‌های مختلف شخصيتی حضرت فاطمه(س) نيز الگو و نمونه برای بشريت و به ويژه برای جامعه زنان است.

وی آنچه از حضرت زهرا(س) برای مسلمانان بر جای مانده را شامل سخنان گوهربار، خطبه‌ها و سيره عملی آن حضرت دانست كه برای ما نقل شده است و گفت: سيره و رفتار حضرت صديقه كبری(س) كه در كتب تاريخی بيان شده است بايد به عنوان الگو در اختيار جامعه كنونی قرار گيرد تا به تحكيم بنيان‌های خانواده و دوام زندگی‌ها كمك كند.

حجت‌الاسلام والمسلمين روحانی‌نژاد اضافه كرد: حضرت زهرا(س) فرزندانی را تربيت كردند كه تا روزی كه آفتاب بر زمين می‌تابد اين فرزندان از نظر تربيت نظير نخواهند داشت. اين فرزندان در دامن بانوی مكرمه اسلام تربيت و خود به عنوان اسوه و الگو برای بشريت در تاريخ مطرح شدند.

وی به جنبه همسرداری دخت نبی اكرم(ص) اشاره و تصريح كرد: حضرت زهرا(س) عشق توصيف‌ناپذيری به همسر خويش داشته و كانون خانواده خود را به بهترين نحو مديريت می‌كردند. ايشان به كمبودها و نارسايی‌ها اشراف داشته و بر آن‌ها فائق می‌آمدند و آنچنان با همسر خود به تفاهم رسيده بودند كه با وجود داشته‌های حداقل خود بخشی از آن را نيز انفاق می‌كردند.

 حجت‌الاسلام روحانی‌نژاد:
حضرت فاطمه(س) نه نتها با حفظ عفت از فعاليت‌های اجتماعی خود باز نماندند بلكه در سخت‌ترين شرايط از كيان اسلام با به نمايش گذاشتن عالی‌ترين درجات عفاف و حيا دفاع كردند

معاون امور فرهنگی و تبليغ سازمان تبليغات اسلامی بيان كرد: پايين آوردن سطح توقعات و انتظارات و متناسب كردن سبك زندگی با فرهنگ دينی امری است كه بايد مورد توجه بانوان جامعه قرار گيرد و اين نمونه متعالی در نحوه مديريت زندگی خانوادگی حضرت فاطمه‌(س) به وفور مشاهده می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمين روحانی‌نژاد به شركت در فعاليت‌های اجتماعی همراه با حفظ عفاف و حجاب برای زنان جامعه اسلامی تأكيد كرد و گفت: حضرت زهرا(س) در عرصه‌های اجتماعی حضور پيدا كرده و از ولايت اميرالمؤمنين علی(ع) دفاع می‌كردند، اما هرگز اين حضور در جامعه مانع از حفظ عفت، حجاب و حيای ايشان نشد، ايشان نه نتها با حفظ عفت از فعاليت‌های اجتماعی خود باز نماندند بلكه در سخت‌ترين شرايط از كيان اسلام با به نمايش گذاشتن عالی‌ترين درجات عفاف و حيا دفاع كردند.

وی با اشاره به هجمه‌های گسترده فرهنگی از سوی بيگانگان اظهار كرد: مجموعه‌های مختلف فرهنگی بايد سيره عملی حضرت زهرا‌(س) را احصا و به نسل جديد انتقال دهند، اين آموزش می‌تواند از طريق برپايی مراسم‌های دينی روشمند نيز صورت گيرد و شرح حال زندگی آن حضرت از جنبه‌های مختلف به صورت مدون مورد بررسی قرار داده شود.

تداوم راه پيامبر اسلام با محبت به اهل‌بيت(ع) میسر می‌شود

وی در ادامه به وظايف ساير نهادها اشاره كرد و گفت: رسانه‌ها نيز می‌توانند با به تصوير كشيدن ابعاد وجودی حضرت فاطمه(س) عظمت وجودی اين بانوی بزرگوار را به عنوان الگوی رفتاری و اخلاقی زنان به جهانيان معرفی كنند.

حجت‌الاسلام والمسلمين روحانی‌نژاد در پايان سخنان خود به نقش محبت اهل‌بيت(ع) در روح و روان مسلمانان اشاره و تصريح كرد: راه پيامبر اسلام با محبت به اهل‌بيت(ع) تداوم پيدا می‌كند. يكی از را‌ه‌های عمل به سيره پيغمبر اسلام(ص) كاشت محبت اهل‌بيت(ع) در دل‌ها است.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها