پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی
شنبه 19 فروردین 1391 3:18 PM
شنبه 19 فروردين 1391 10:45:01 شماره خبر :979808 | ||
31 ارديبهشت؛ آخرين مهلت ارسال آثار به جشنواره «تلاوتِ من» | ||
گروه فعاليتهای قرآنی: زمان ارسال آثار به نخستين جشنواره بين المللی و اينترنتی «تلاوتِ من» تا پايان ارديبهشتماه سال جاری تمديد شد.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، ستاد خبری جشنواره قرآنی «تلاوتِ من» اعلام كرد، نظر به درخواست بسياری از علاقهمندان به قرآن كريم كه به دليل عدم اطلاع يا مواجهه با تعطيلات نوروزی موفق به ارسال آثار خود به جشنواره نشدهاند، مهلت ارسال آثار به جشنواره تا 31 ارديبهشتماه سال جاری تمديد شد. در پايان جلسهای كه با حضور محمدحسين محمدزاده، مدير شبكه راديويی قرآن، مهران رهبرحقيقت، دبير جشنواره تلاوت من و هيئت اجرايی اين جشنواره برگزار شد، ضمن بيان مطلب فوق اعلام شد، اين فرصت به احترام تمامی علاقهمندانی است كه موفق به حضور در جشنواره نشدهاند، مهيا شده است و با در نظر گرفتن حقوق ديگر شركتكنندگان، اين تاريخ به هيچ عنوان مجدد قابل تمديد نيست. گفتنی است در مدت زمانی كه از شروع جشنواره گذشته است، استقبال بسيار مناسبی از همه سنين و طيفهای مختلف جامعه از شهرها و روستاهای كشور از اين جشنواره صورت گرفته است. همچنين شركتكنندگانی از كشورهای آرژانتين، استراليا، افغانستان، كانادا و آمريكا با ارسال اثر در جشنواره شركت كردهاند. فراخوان، نحوه ثبت نام و ارسال آثار در پايگاه اطلاعرسانی جشنواره تلاوتِ من به نشانی اينترنتی www.telavateman.com اعلام شده است. |