0

آپدیت لحظه به لحظه برگزیده بیانات مقام معظم رهبری»سال91

javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 53859

پاسخ به:آپدیت لحظه به لحظه برگزیده بیانات مقام معظم رهبری»سال91
دوشنبه 15 آبان 1391  12:19 AM

۱۳۹۱/۰۷/۲۵

دسته‌ی سوم

برای دریافت فایل ، با توجه به سرعت اینترنت خود ، یکی از سه لینک روبرو را کلیک نمایید:
برای استفاده این صوت در سایت یا وبلاگ خود می توانید از این کد استفاده کنید:

من يك نكتهى ديگر را هم اضافه كنم بر آنچه كه عزيزان ما در اينجا بيان كردند. گفتند: «آن كسانى كه در دوران جهاد مقدس و دفاع مقدس، در جبهههاى جنوب و غرب رفتند وارد ميدانها شدند و جان خود را كف دست گرفتند، به سه دسته تقسيم ميشوند:
بعضىها از گذشتهشان پشيمان ميشوند، بعضىها بىتفاوت ميمانند، بعضىها پايبند ميمانند. آنهائى كه پايبند ميمانند، بايد از غصه دق كنند». اين جملهى اخير را من قبول ندارم.
آنهائى كه پايبند ميمانند، شاهد به ثمرنشستن اين نهال و تناورشدن اين درخت خواهند بود. اينجور نيست كه با روى گرداندن كسانى، اين حركت عظيم، اين بناى معْظم و شامخ تكان بخورد. با برگشتن يك عده
اى از اين قافلهى عظيم، هرگز اين قافله از راه باز نميماند؛ «من يرتدّ منكم عن دينه فسوف يأتى الله بقوم يحبّهم و يحبّونه»
 اهل فكر و اهل تأمل، بر روى اين پديدهى شگفتآور تكيه كنند كه در نظام جمهورى اسلامى، با وجود همهى كجتابىهائى كه از گوشه و كنار ديده شده، امروز اين انگيزه، اين ايستادگى، اين آگاهى، اين عزم راسخ، بين جوانهاى ما، از دوران دفاع مقدس اگر بيشتر نباشد، كمتر نيست.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

تشکرات از این پست
siasport23
دسترسی سریع به انجمن ها