0

پرسش و پاسخ های اعتقادی

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:پرسش و پاسخ های اعتقادی
چهارشنبه 2 فروردین 1391  3:29 AM

بهشت دارای درجات فراوان است

پرسش:
در بهشت چند مرتبه وجود دارد ؟ اگر 7 مرتبه باشد ، آیا درست است که وقتی سه کار درست در مسجد انجام دهیم یک مرتبه بالاتر می رویم ؟
پایگاه حوزه6184-9، 6184-9
پاسخ:

بهشت دارای درجات فراوان است و هر انسانی به حسب کمال و ارزش خود در بهشت درجات دارد و هر عمل خیری آدمی را درجه ای بالاتر خواهد برد . ولی بعضی از انسانها در بهشت دارای درجه هستند ( و لهم درجات[i]) و بعضی خود درجه هستند و ( و هم درجات [ii]) .

قرآن کریم می فرماید:" لکل درجات مما عملوا و ما ربک بغافل عما یعملون[iii]و برای هر یک [ از این دو گروه ] از آنچه انجام داده اند [ در جزا ] مراتبی خواهد بود و پروردگارت از آنچه می کنند غافل نیست .

و هم فرماید: "نرفع درجات من نشاء ان ربک حکیم علیم [iv] "

درجات هر کس را که بخواهیم فرا می بریم زیرا پروردگار تو حکیم و دانا است .

و هم می فرماید :"و للآخرة اکبر درجات و اکبر تفضیلا [v]"

و قطعا درجات آخرت و برتری آن بزرگتر و بیشتر است .

و هم در سوره مجادله آیه 11 فرمود:"یرفع الله الذین آمنوا منکم و الذین اوتوا العلم درجات "

خدا ( رتبه ) کسانی از شما را که گرویده و کسانی را که دانشمندند ( برحسب) درجات بلند گرداند و خدا به آنچه می کنید آگاه است .

هر عمل خیر و هر اندیشه پاکی می تواند آدمی را یک گام به پیش ببرد ،"من جاء بالحسنة فله عشر امثالها[vi]"هر کس یک حسنه بیاورد ده حسنه مانند آن بدو پاداش داده می شود .

چنانچه فرمود: "من جاء بالحسنة فله خیر منها[vii]"کسی که حسنه ای به جا آورد برای او بهتر خواهد بود، همانطور که فرمود: "لا تستوی الحسنة و السیئة[viii]"حسنه و سیئه برابر نخواهد بود .

[i]انفال/ 4

[ii]آل عمران/ 163

[iii]انعام/ 132

[iv]انعام/ 83

[v]الاسراء/ 21

[vi]انعام / 160

[vii]قصص/ 84

[viii]فصلت / 34

مطالب مرتبط

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها