0

دانلود کتب، جزوات و مقالات شیمی

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:دانلود کتب، جزوات و مقالات شیمی
دوشنبه 1 خرداد 1391  1:26 PM

 6 : شيمي و مهندسي شيمي ايران 1383; 23(1):43-49.
 
بهينه سازي توليد ماءالشعير با بهره‌گيري از فرايند تماس سرد مخمر ساكاروميسس سروزيه
 
حسيني جوبه سيدمحمد*,سيف كردي علي اكبر,خيرالعموم آزاده,باستاني داريوش
 
* تهران، حصارك
 
 : فرايند تماس سرد يـا تخمير غيـر الکلي در اين طرح با هدف بهينه سازي توليد نوشابه ماءالشعير بـه کمک مخمر ساکاروميسس سروزيه انجام شد. در اين روش عوامل اصلي موثر در تخمير غير الکلي شامل دما،غلظت مخمر،غلظت شربت شيرين و ميزان pH بهينه سازي شد.اين امر با بهره گيري از روش آماري تاگوچي و با در نظر گرفتن تأثير اين عوامل بر يکديگر،سطح بندي عوامل براساس درجه اهميت وتأثير آن بر فرايند تماس سرد صورت پذيرفت.انجام اين طرح منجر به دستيابي به دانش فني فرايند تماس سرد براي بهينه سازي توليد ماءالشعير در کشور شده است. بهترين شرايط فرايند تماس سرد با تلقيح مستقيم خمير مايه به‌صورت پلاتوي شربت شيرين حدود 6.2، دماي بهينه صفر درجه سانتي‌گراد، غلظت مخمر حدود 107 عدد مخمر در سي سي و 4=pH حاصل شد.
 
كليد واژه: 
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها