نان شيرمال
سه شنبه 9 شهریور 1389 2:50 AM
طرز تهيه:مايه خمير و يك قاشق مرباخوري از شكر را در شير گرم حل كرده و ميگذاريم تا كاملا پف كند. آرد را در ظرف بزرگي ريخته، روغن، شكر، زرده تخممرغ و در صورت تمايل زنجبيل را با هم مخلوط كرده و آب را به تدريج به آن اضافه تا خميري نرم به دست بيايد. خمير به دست آمده را به مدت 5 يا 6 دقيقه خوب ورز داده و بعد از آماده شدن، آن را به4 يا 6 قسمت مساوي تقسيم و گلوله، گلوله ميكنيم. بعد از اين مرحله روي خمير را ميپوشانيم تا كاملا جا بيفتد.سپس سيني فر را كمي چرب كرده و با وردنه هر يك از گلولهها را به قطر يكونيم سانتيمتر پهن و به شكل بيضي درميآوريم. آن را در سيني فر قرار داده و با قالب گرد روي خمير را نقش ميدهيم. براي اينكه روي نانها زيبا شود مقداري كنجد و زرده تخممرغ را با هم مخلوط كرده و روي خمير ميماليم و سيني را در پنجره وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهايت قرار ميدهيم تا نان پخته و طلايي شود. سپس سيني را از فر خارج كرده اجازه ميدهيم تا نانها كمي سرد شود. نانها كه سرد شد روي آنها كمي شير ميپاشيم و كره ميماليم تا براق و نرم شوند. يادتان نرود نانها را 2 به 2 از پشت به هم بچسبانيد و در داخل نايلون بگذاريد تا خشك نشود.مواد لازم: آرد 5 پيمانه، روغن دوسوم پيمانه، زرده تخممرغ 2 عدد، شير يكپيمانه، شكر دوسوم پيمانه، مايه خمير يك قاشق سوپخوري، نمك يك قاشق چايخوري، آب ولرم به ميزان لازم، زنجبيل در صورت تمايل يك قاشق چايخوري.
چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا 2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا 3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا 4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا
پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com
تالارهای تحت مدیریت :
مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه