0

دايي: حال كه حقانيتم ثابت شد به فيفا شكايت مي‌كنم

sajad1991
sajad1991
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1356

دوشنبه 1 شهریور 1389  12:13 PM

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: حالا که مردم به حقانيت من پي بردند همانطور که گفتم به فيفا شکايت مي‌کنم.

علي دايي  اظهار داشت: خوشبختانه پس از پيروزي مقابل راه آهن تمرينات بسيار خوبي را دنبال کرديم؛ اما متاسفانه 3 بازيکن مصدوم داريم که تا فردا تکليف آنها براي حضور در بازي مشخص مي‌شود.
وي افزود: خوشبختانه کريم باقري به ترکيب 18 نفره ما برگشت و ما از اين بابت مشکلي نداريم. وي پس از مصدوميتش تمرين بسيار خوب و با انگيزه‌اي انجام داد و با صلاحديد کادر فني در بازي مقابل شاهين بوشهر به ميدان مي‌رود.
دايي ادامه داد: ما تمام سعي و تلاش خودمان را انجام مي‌دهيم که بازي به بازي بهتر باشيم و امتيازهاي لازم را براي قهرماني به دست آوريم.
وي در جواب سؤالي که آيا قصد داريد از فدارسيون فوتبال به فيفا شکايت کنيد يا خير گفت: مطمئن باشيد با توجه به اينکه روز اول نيز گفتم علي رغم اينکه دوست نداشتم اين اتفاق بيفتد و در مملکت خودم اين مشکل حل شود مي‌خواهم به فيفا شکايت کنم.
وي افزود: حالا که مردم به تمام حقايق پي بردند و حقانيتم به آنها ثابت شد از طريق فيفا حق خودم را دنبال مي‌کنم و به فيفا شکايت خواهم کرد.
دايي خاطرنشان کرد: من از قبل وکيل بين المللي داشتم. در ايران پيش بين کارهاي من را انجام مي‌دهد و يک وکيل بين المللي هم دارم که در روزهاي آينده کارهاي اداري ام را انجام مي‌دهد

الا ان نصرالله قریب
آگاه باشید یاری و نصرت خداوند بسیار نزدیک است
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها