0

صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار اقـــــــــــــــــــــــــــــــــــتصاد

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار اقـــــــــــــــــــــــــــــــــــتصاد
سه شنبه 30 آبان 1391  10:14 AM

نقل قول mahmoodsafari

میگم این hasantaleb همونی نیست که چهل ، پنجاه تا پست پشت سر هم ردیف میکنه؟

در حالی که............................!عجب

ارسال پست های متعدد=برنده شدن

والله انصاف هم خوبه

من یه بار 7 تا پست زدم برام مسیج اومد کاربر گرامی از ارسال پست های متعدد خودداری کنید در غیر این صورت با کسر امتیاز مواجه میشوید و از اون پس با وجود خبرهای زیادی که دارم نهایتا 3 خبر مهم میزنم.

حالا فقط میتونم بگم عـــــــــــــجــــــــــــــب(مگه اینجور مسیج ها فقط برای من میاد،برای دیگران نمیره یا اونا شماره ی موبایل نمیدن؟)

مثل اینکه مدیر گرامی قوانین رو نخونده!!!!

به هر حال از زحمات شما و دو دوست عزیز ممنون.

ضمن سلام و تشکر

راسخونی گرامی، (اگر نگاه مختصری به زیر تالار های تالار اقتصاد بیندازید متوجه خواهید شد) در ماه آبان بجز بخش اخبار اقتصادی سایر زیر تالارها تا حدی مورد غفلت قرار گرفتند. اگر ایشون را مثال می زنید به صرف مشارکتشون در زیر تالار اقتصاد تصویری انتخاب شده اند نه حجم اخبار اقتصادی ارسال شده توسط ایشان. از طرفی ایشون چون مدیر هستند، از طرف موسسه یا صرفا تشکری از ایشون به عمل خواهد آمد یا امتیاز اهدا می گردد که به قول شما با حجم زیاد ارسال مطلب توسط جناب مدیر این امتیازات را در مدت کوتاهی می توانستند جمع کنند.

لذا جهت تشویق به مشارکت در سایر زیر تالارها که از بخش اخبار اقتصادی با اهمیت تر اند، چنین تصمیمی گرفته شد که تنها کاربران فعال در سایر بخش ها انتخاب شوند. اگر هر کاربری روزانه یا دو روزی یکبار (به گونه ایی که مستمر محسوب شود) در سایر زیر تالارهای تالار اقتصاد فعالیت داشته باشد، حتما شانس گزینش شدن دارد. 

در ضمن اگر فرصت داشتید به مطالب ارسالی آبان ماه اخبار اقتصادی دقت بفرمائید، بیش از ده کاربر فعال و مستمر حضور داشتند که ارائه چنین لیستی برای یک تالاری که بیشتر بر موارد کپی شده تاکید دارد تا تعامل و گفتگو، دور از انصاف است. 

راسخون باید در مسیری گام بردارد که کاربران را به فعالیت های کیفی سوق دهد و در چنین مسیری بهتر است به کاربر کیفی جوایز کیفی و به کاربر کمی صرفا امتیاز و حسنه اهدا کند تا تمایزی بین کاربران صورت بگیرد و تشویقی برای فعالیت های کیفی و پر بازدید و اثر گذار صورت بگیرد.

موفق باشید.

تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها